Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να δώσει αύριο το πρώτο της παιχνίδι με τη Σέλτικ και στην τελευταία προπόνηση που έκανε απόψε στο Celtic Park όλα κύλησαν χωρίς απρόοπτα. Όμως, στην Αθήνα οι εξελίξεις ήταν δυσάρεστες, αφού ο Πέτρος Μάνταλος υποβλήθηκε το πρωί σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ο οποίος έδειξε θλάση α' βαθμού στον δεξιό προσαγωγό. Γεγονός που σημαίνει ότι ο αρχηγός της ΑΕΚ θα χάσει και το δεύτερο ματς, στο ΟΑΚΑ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Περαστικά του και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο. Καλού κακού πάντως θα πρέπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός να βάλει κι έναν επιτελικό μέσο στην εξίσωση, για παν ενδεχόμενο. Δεν ξέρω αν αυτός ο νεαρός βραζιλιάνος αποδειχθεί καλή περίπτωση γιατί ο πετραν δυστυχώς δε βγάζει ολόκληρη σεζόν.
ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
Σεβασμος στον αρχηγό κάποιοι είναι με τη χολή και τη κακια στο στόμα ας το βουλώσουν επιτέλους όταν μιλούν για τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστη
τον καλύτερο Έλληνα που παίζει στην Ελλάδα - προς το παρόν ο καλύτερος είναι ο ο Σωκράτης
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΧΗΓΕ! ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Κ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ!!!
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΕ ΝΤΑΜΠΛ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!
Ρε μάγκες κουλάρετε λίγο με τα σχόλια. Θλάση πρώτου βαθμού είναι αυτό που λέμε τράβηγμα όταν δεν φαίνονται καν καθαρά κομμένες ίνες ή τα ευρήματα είναι μικροσκοπικά. Από τι στιγμή που η διάγνωση ήταν θλάση αυτή η απεικόνιση ήταν ότι καλύτερο.
όσο για το σε ποιον μπορούμε να βασιστούμε ... εγώ σε αυτόν ελπίζω για το ριπίτ - κι' ας είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προφανές ότι θα κάνει πιο μαζεμένη χρονιά φέτος (όπως ήταν και η πρώτη μετά τον άλλο προσαγωγό).
Για αυτό άλλωστε έλεγα και σε άλλο σχόλιο ότι φέτος δεν είναι ίσως η σωστή χρονιά (ή τουλάχιστον πριν τα Χριστούγεννα) για να κάνει τη μετάβαση στο 8 και με μαυρίσανε όλοι οι άρχοντες του Manager...
Οποιος δεν εχει παιξει μπαλιτσα....γραφει οτι λαλακια του ερχεται.......
.Αλλωστε κουπα χωρις τραυματισμο σου ΔΕΝ γινεται....
Ελα ρε Πετραν....τιποτα δεν ειναι σε περιμενουμε για νεες κουπες............
Αρχηγάρα θα σε περιμένουμε όσο χρειαστεί .... ήρθες στην Ομάδα μας όταν άλλοι την έκαναν με ελαφρα πηδηματάκια και αυτό ( για εμένα προσωπικά) σε κατατάσει στο πάνθεων της Αγάπης μας!!!!!! Περαστικά σου!!!!!!
Τι θα γίνει με τον Μάνταλο; Συνέχεια έξω είναι τελευταία!
Κρίμα, απών στα σπουδαιότερα ματς της χρονιάς...... Θα βοηθήσει στο μέλλον.... μόνο που δεν θα μπορούμε πια να βασιστούμε πάνω του..... Όπως και στονΤσιγκρι
τα dislike με πιο σκεπτικο?
Αρχηγέ σε θέλουμε γερό και δυνατό στα παιχνίδια των ομίλων του CL.
aek365 αυτά τα δύο ματς θα χάσει;;; η υπάρχει πιθανότητα να χάσει και άλλα ματς;;
Όσοι αθλητές επανέρχονται μετά από πολύμηνη αποθεραπεία - αποχή στην ενεργό δράση, σχεδόν πάντα παρουσιάζουν μυικούς τραυματισμούς. Δυστυχώς ο Πέτρος Μάνταλος δεν αποτέλεσε την εξαίρεση στον κανόνα, που τα τελευταία τρία χρόνια τον ένα χρόνο ήταν τραυματίας.
Καλός κ φιλότιμος ο Πέτρος αλλά δυστυχώς από τον πρώτο τραυματισμό που είχε κ μετά δεν βαστάει στα πόδια του.Συνεχεια θα τραυματίζετε. Για μένα καλό θα είναι να μένει πάγκο κ να περνει λίγο χρόνο όταν χρειάζεται. Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από τον μανταλο στην αγορά.
Εκνευρίστηκα με την γκαντεμιά μας! Δεν μπορεί ρε παιδιά, κάτι κάντε με αυτό το θέμα. Σχεδόν οι μισοί μας παίχτες τραυματίζονται συστηματικά, δεν μπορούμε να πάμε έτσι. Αλλάξτε πλάνο όσον αφορά το θέμα αυτό, δεν αντέχουμε άλλο!
Όλοι εσείς που λέτε ότι ο μανταλος έχει λείψει από τα περισσότερα ματς τα τελευταία χρόνια .πέρα από τις συμμετοχές του που είναι πάνω από 120 ..έχει χάσει 1 μήνα της βήτα εθνικής και μισό χρόνο στα 3 χρόνια στην άλφα ...έχει καθορίσει ένα τρόπαιο (κύπελλο) και συμμετείχε σε πάνω απ' την μισή περσινή ευρωπαϊκή πορεία όπως και στο ένα τρίτο του πρωταθλήματος που πήραμε..ακόμα και στ ματς με τον Πανιώνιο που τραυματίστηκε αν δεν είχε κάνει την υπερπροσπάθεια να κόψει την μπάλα απ' την οποία... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προήλθε το γκολ-τριποντο-απ τα καθοριστικά για τον τίτλο δεν θα είχε τραυματιστεί..σεβασμό στον μεγάλο αρχηγό μας..πέρα από τεράστια ποιότητα για τα ελληνικά δεδομένα η συνεισφορά του μέχρι τώρα στην αναγέννηση της ομάδας είναι απαράμιλλη
Δυστυχώς ο Πέτρος είναι άτυχος πολύ. 2 χιαστοι με πάνω από 1 χρόνο εξω σε συνολικά 3 χρόνια είναι μεγάλο νούμερο. Τώρα θλάση άλλο 1 μήνα εξω .Κρίμα πολύ κρίμα γιατί στο φιλικό έδειχνε πολύ Κεφατος. Τι να πω η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά μένει πίσω πολύ από αυτό που θα μπορούσε να φτάσει.
τι μήνα ρε αδερφέ;
Καμιά 15αρια μέρες θα χρειαστεί!
1ου βαθμού είναι η θλάση..
Βάλε και τον χρόνο που θέλει για να ξαναβρεί ρυθμό και φυσική κατασταση
Μεγαλη ατυχος ο Μανταλος οπως και η ΑΕΚ μακαρι να βρει λυση να καλυψει το κενο του η ομαδα.
δεν πειράζει θα παίξει με τους Ούγγρους...καλή ανάρρωση
ρε πετρο να επαιζες και λιγο...αλλα εισαι τεραστιος
Ελα ρε γ@@μωτο!!!
Μαλλον δε ριχνουμε μονο εμεις καταρες..αλλα κ αυτοι :Ρ
Αυτό και αν ειναι γκαντεμιά.Κρίμα ρε γμτ.Αλλα και το πρωτάθλημα το πήραμε δίχως τον Πέτρο.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΕΚΑΡΑ