To ποστάρισμα της ΑΕΚ στα social media για τις σημερινές ευρωπαϊκές κληρώσεις και τον "καυτό" Αύγουστο που ακολουθεί, αναφέρει:
«Πρώτος σταθμός την προσεχή Τετάρτη το Σέλτικ Παρκ απέναντι στη Σέλτικ (21.45, COSMOTE SPORT1) με ρεβάνς στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 14 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ (21.00).
Το μόνο σίγουρο είναι ότι την αμέσως επόμενη εβδομάδα σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες (21, 22 ή 23 Αυγούστου) η πρωταθλήτρια Ελλάδας μπορεί να βρίσκεται σε τέσσερις διαφορετικές χώρες!
Στη Σουηδία ή στην Ουγγαρία, αν αποκλείσει τη Σέλτικ στον τρίτο προκριματικό του UEFA Champions League και στη Λιθουανία ή στη Λετονία, στο απευκταίο ενδεχόμενο που δεν θα τα καταφέρει κόντρα στην πρωταθλήτρια Σκωτίας.
Επίσης την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου (28, 29 ή 30) θα βρίσκεται σίγουρα στην Αθήνα αφού και στα δύο ενδεχόμενα θα έχει τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ!
Και από εκεί και πέρα η επόμενη κλήρωση για την πρωταθλήτρια Ελλάδας αναμένεται να λάβει χώρα στο Πριγκιπάτο του Μονακό!
Είτε στις 30 Αυγούστου για τους ομίλους του Champions League, μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια, είτε στις 31 Αυγούστου και πάλι στο Μονακό για τους ομίλους του Europa League με στόχο η ομάδα μας να παραμείνει δυναμικά στο ευρωπαϊκό ευρωπαϊκό προσκήνιο μετά την απόλυτα επιτυχημένη περσινή της παρουσία».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πάμε δυνάτα και με το μυαλό στο ματς της Τετάρτης, με την Σέλτικ. Με αυτούς παίζουμε, στην Γλασκώβη. Οι υπόλοιπες, θα είναι υπολογίσιμες από τις 15 Αυγούστου και μετά. Για τώρα, το μυαλό μόνο στην Σέλτικ και πουθενά αλλού.
Πάμε ΑΕΚάρα μου γερά για την πρόκριση στα αστέρια.
Εψαχνα να βρω ενα παλαιοτερο post μου οπου ελεγα οτι ηθελα αυτα τα ζευγάρια...Δεν ελεγα και τους αριθμούς του Τζοκερ...
Δεν κρατάμε μικρά καλάθια....Δεν έχουμε την μπάλα χαμηλά...Δεν έχουμε το κεφάλι κάτω.. (Α)υτοπεποίθηση-(Ε)ξυπνάδα-(Κ)ορύφωση
Ούτε ο Τίγρης να έφτιαχνε την κλήρωση. Με κάθε θυσία να πάρουμε αποτέλεσμα την Τετάρτη.....!
Καλα ολα αυτα αλλα χρειαζόμαστε ενίσχυση στην άμυνα!
ΑΕΚ ΕΊΣΑΙ, ΜΠΟΡΕΊΣ ΤΑ ΠΆΝΤΑ, ΠΆΜΕ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΑΣΚΏΒΗ