Στον πρώτο τελικό της καριέρας της, σε τουρνουά WTA, η Μαρία Σάκκαρη έχασε από τη Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου και μετά το τέλος του αγώνα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια παραδέχθηκε την ανωτερότητα της αντιπάλου της και υποσχέθηκε ότι θα είναι πιο έτοιμη στον επόμενο τελικό.
Στη συνέντευξη Τύπου η Μαρία Σάκκαρη τόνισε: "Δεν ήταν εύκολο. Ξύπνησα το πρωί και ήμουν ακόμα κουρασμένη από το προηγούμενο παιχνίδι. Ήταν, όμως, έτσι κι αλλιώς πολύ καλή. Εγώ δεν είχα καλή κίνηση, που είναι ένα από τα όπλα μου, οπότε ήταν δύσκολο μετά από δύο μεγάλα παιχνίδια και δύο έντονες ημέρες".
Στη συνέχεια, η 23χρονη τενίστρια δήλωσε: "Κέρδισα αυτοπεποίθηση και εμπειρία, ήταν μια εξαιρετική εβδομάδα για εμένα. Θα είμαι πιο έτοιμη στον επόμενο τελικό. Νομίζω ότι ήταν πολύ καλά από το ξεκίνημα του αγώνα. Σέρβιρε έξυπνα και μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε. Άρπαξε την ευκαιρία κι εγώ ένιωσα ότι δεν είχα λύσεις".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!