Ένα άρθρο για τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τη Σέλτικ φιλοξενεί η έντυπη έκδοση της Daily Record. Συντάκτης του είναι ο Βρετανός δημοσιογράφος Κεργκ Σουάν, ο οποίος μπορεί να καταγράφει την αισιοδοξία του ότι οι Κέλτες μπορούν να πάρουν την πρόκριση, με κύριο όπλο τους το γεγονός ότι έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, σε αντίθεση με τους Κιτρινόμαυρους, όμως εκφράζεται με θερμά λόγια για την Ένωση.
Μεταξύ άλλων τονίζει: «Η ΑΕΚ είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, που πέρασε μια περίοδο μεγάλης επανόρθωσης. Είχαν τα προβλήματά τους πρόσφατα και έπεσαν στην τρίτη κατηγορία λόγω οικονομικών προβλημάτων πριν από πέντε χρόνια. Όμως, πάλεψαν και βρήκαν τον δρόμο της επιστροφής στην με εντυπωσιακό τρόπο, κατακτώντας τον τίτλο μετά από 24 χρόνια, έχοντας χάσει μόνο δυο από τα 30 παιχνίδια τους.
Ο προπονητής με τον οποίο κέρδισε τον τίτλο, ο Μανόλο Χιμένεθ, επέστρεψε στην πατρίδα του, την Ισπανία, για να αναλάβει την Λας Πάλμας και αντικαταστάθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Όμως, έχουν γίνει κάποιες εντυπωσιακές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων δύο Αργεντινών, του Λούκας Μπογέ και του Εζεκιέλ Πόνσε, που αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού από την Ιταλία».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

4 αμυνα 3 αμυντικα χαφ ενας ο τερματοφυλακας συνολο 8 μενουν 3 για να παιξουν 8αρι-7αρι-11αρι-10αρι και 9αρι ελεος.
Η ΑΕΚ αν ειχε ενισχυθει εγκαιρα και σε θεσεις που εχει προβλημα την Σελτικ θα την περνουσε ευκολα δηλαδη αν ειχε το Φορ το 8αρι και το Εξτρεμ που τις λειπει στην αμυνα ατυχησαμε με το τραυματισμο του Τσιγκρινσκι.Δεν ξερω ρε παιδια αλλα ο Οικονομου δεν μου γεμιζει το ματι καλυτερα να παιξει Τσοσιτς ειναι πιο μαχητικος αλλα εχει γραφτει οτι δεν ειναι τοσο ετοιμος δηλαδη τι εχει και δεν ειναι ετοιμος?
Πάρε μια ανάσα βρε αδερφέ!! Χαχα
Μάλλον θα γίνει κι άλλη μεταγραφή ηρεμήστε!! Η ομάδα πάει καλά!
Ολοι αυτοί που βγαίνουν και γκρινιάζουν ότι η ομάδα θελει και άλλο ενίσχυση προφανώς δε γνωρίζουν ότι η ΑΕΚ παράλληλα χτίζει νέο γήπεδο ή δεν τους ενδιαφέρει ή ειναι αχάριστοι ή και τα τρία μαζί. Αφήστε τη γκρίνια και ελατε γήπεδο τε γμτ.
Οι αλογιστες μεταγραφες μονο για ναχομε να λεμε, ποτε δεν ελυσαν το προβλημα στην ΑΕΚ. Και τι δεν εχουν δει τα ματακια μας. Εγω παντως διακρινω φετος πολυ εξυπνες κινησεις της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και της τεχνικης ηγεσιας με επικεφαλης ενα εξυπνο και χαρισματικο προπονητη απο οτι μας εδειξαν τα πρωτα δειγματα και ολα κτιζονται πλεον με σχεδια μεγαλου Ευρωπαικου CLUB και οχι ομαδας ...κωλοπετινιτσας. Για να κανω πιο σαφη την αποψη μου ερωταω απλα εδω τους φιλους μας, που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τρελαινονται για μεταγραφες. Ποιον παικτη θα πεταγαν εξω απο την αρχικη ενδεκαδα οπως απο αυτους που ολοι την θαυμασαμε στο προσφατο ματς με την ΓΑΛΑΤΑ? Παιδια το ποδοσφαιρικο αξιωμα οτι οι ομαδες ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ δεν ανατρεπεται. Ειδαμε πως κτιστηκε στο καλλιτερο πρωταθλημα του πλανητη μια ΛΕΣΤΕΡ. Ειδαμε ποσο δυσκολο ηταν και δεν προσαρμοστηκαν στην ΑΕΚ παικτες με βαρια βιογραφικα οπως ο ΑΛΜΕΙΔΑ και ο ΜΑΣΟΥΝΤ . Αρα σωστα οργανωνεται η ομαδα απο αναγνωρισμενα διεθνως νεαρα ΤΑΛΕΝΤΑ κυριως για την επιθεση και το κτισιμο μιας ελκυστικης και πληρως ανταγωνιστικης ΑΕΚ ειναι πλεον σε πολυ καλο δρομο.
Ωραία όλα αυτά, αλλά. Ο ΠΑΟΚ πήρε 2ο φορ και παίρνει Βερν Μπλουμ και αριστερό μπακ κ ειναι πλήρης κ πραγματικά πολυ καλός. Εμείς θελουμε στόπερ, εξτρέμ και -για όνομα του θεού- 8αρι κανονικό (κ δεν εννοώ Κονε). Άσχετα αν δεν παίξουν με Σέλτικ, δεν πρέπει να τους έχουμε για μετα; αν περάσουμε Σέλτικ θα θέλουν ένα μηνα να ειναι έτοιμοι. Αυτές οι κινήσεις γιατι αργούν; τι γίνεται ;
Το εχουμε επισημανει πολλες φορες αλλα μαλλον δεν θα γινει καμια αλλη μεταγραφικη κινηση απο τι φαινεται. Ο Παοκ με βαση την εικονα που μας δειχνει δηλαδη κρατησε ολο του το κορμο ενισχυθηκε κιολλας δειχνει πολυ δυνατος και μαλλον λεω μαλλον γιατι ολα γινονται θα παρει το πρωταθλημα σχετικα ευκολα φετος οποιος δεν το βλεπει δεν θελει να βλεπει αντικειμενικα τα πραματα.Ειμαστε ΑΕΚ μεχρι το κοκκαλο αλλα βλεπουμε και ποδοσφαιρο.
Κάμπος, Μακ και Τσιμιροτ δεν ανήκαν στον περσινό βασικό κορμό;
Λαβε υποψη οτι φετος θα εχει Ευεωπη. Περυσι αν ειχε Ευρωπη θα χε τερματίσει κατω και απ τον Ατρόμητο.
Όλος ο κορμός είναι που αποκλείστηκε από την εστερσουντ, έκανε διπλό τέλη Νοέμβρη και έχασε από 10 παίχτες στο ΟΑΚΑ;
2νταξει αυτο με την Εστερσουντ, ας σταματησουμε να το λεμε γιατι ειναι ομαδα που αποκλείστηκε στην ιδια φαση με μας. Δεν αποδειχθηκε οσο κακη πιστ2υαμε πως ειναι.
το κορμο μας το εχουμε κρατησει και εμεις και ενισχυθηκαμε κιολας εκτος αν δεν ειδες καποιο κορμο στο ματς με τη γαλατα. Περυσι πηρες το πρωταθλημα με ενα εξτρεμ τωρα εχεις τρια. Ακομα εχουμε αρχες αυγουστου. 31 θα δουμε πως θα ειναι το ροστερ των ομαδων . Ο ΠΑΟΚ αναγκαστηκα θα κανει πωλησεις αλλιως θα μπλεξει με το φαινανσιαλ φαιρ πλευ. Ηδη πουλησε τον τζαλμα και τον αντικατεστησε με τον Λημνιο. Καλος ο λημνιος αλλα καμια σχεση με τον Καμπος . Ο ΜΠΑΟΚ παντως ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τοσο πληρης που αριστερο μπακ εβαλε τον κρεσπο . Μην κρινετε απο την βασιλεια. Μιλαμε για πεθαμενη ομαδα καμια σχεση με την περυσινη Βασιλεια.
Ελπιζω να μην υπαρχει περιπτωση Κονε πλεον. Επελεξε διακοπουλες στην Μυκονο, ας τις συνεχισει στην Ιταλια στην εξεδρα τωρα. Απαραδεκτος. Παρολα αυτα αν ειναι να κλεισει τελος Αυγουστου πιστευω θα εχουμε τα περσινα παλι. Επειγοντως 8ΑΡΙ.
Μυαλό δεν βάζετε μερικοί, δείξτε λίγο εμπιστοσύνη. Δεν γνωρίζουν: Μαρίνος, Μελισσανίδης, Λυμπερόπουλος, Δημητριάδης, Μπάγεβιτς... Γνωρίζετε εσείς οι 24 και ο κύριος aekbasket1. Τι να πω;
ΥΓ. Το μόνο σωστό ήταν ότι "παίρνει" Βερνμπλουμ δεν πήρε!!!
Ο αλεφ είναι 8αρι ΚΑΝΟΝΙΚΌ όπως το θέλει ο Μαρίνος ..ο ΠΑΟΚ δεν έχει ούτε ένα στοπερ που θ μπορούσε να πάρει την φανέλα σπίτι του αν έπαιζε σε μας..
Ο βαρελα θα την ειχε σπιτι του τη φανελα αδερφε. Με αυτον τον τσοσιτς κ τσιγκρι που δεν ξερει ποτε θα παιζει. Σαν ροστερ ειμαστε πιο πληρεις εμεις εχουμε παντου σχεδον ισαξιους. Μπορουμε χωρις 2-3 πρωτοκλασατους ανα πασα στιγμη να καταβασουμε πολυ καλη ομαδα. Ο παοκ χωρις βιερινια ματος κλαφ τα. Και ειναι 32-33 και οι 2 ενω οι αλλαγες τους ειναι κιτσιου κρεσπο. Αμα δεν κανουν εκει μεταγραφες 11αδας και τραυματιστουν ή παθουν μαζι κατι αυτοι οι 2 για 2-3 βδομαδες χασαν το πρωταθλημα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατευθειαν
μεταξύ μας λαλακιες να μην λέμε αδερφέ...
Προσωπικά δεν με νοιάζει τι κάνει ο αντίπαλος αλλά η ΑΕΚ και έτσι όπως είδα την αποστολή της ΑΕΚ με την Σέλτικ στα δικά μου μάτια αν μου έλεγαν να κάνει δύο μεταγραφές αυτές θα ήθελα να ήταν δύο οχτάρια γιατί αυτή την στιγμή στο κέντρο η ΑΕΚ έχει μόνο τους Σιμόες Γαλανόπουλο και Άλεφ επίσης σαν στόπερ μπορεί να παίξει και ο Άλεφ ενώ σαν εξτρέμ με το σύστημα 4-4-1-1 που παίζει ο Ουζουνίδης μπορεί υπό προυποθέσεις να παίξει στα πλάγια και ένα χαφ ( οχτάρι )...
O ΠΑΟΚ εκτός από παίκτες μάλλον έχει πάρει και 2-3 παραρτήματα και εκεί είναι το κουμπί της Αλέξαινας ...
γιατι θελουμε στοπερ ρε φιλε? Τεσσερις εχουμε που τους υπολογιζει ολους ο Μαρινος και εχουμε τεσσερις και για τις περιπτωσεις τραυματισμων . Θελεις και πεμπτο καλο στοπερ που θα ειναι μονιμως εκτος αποστολης? Ο ουζουνιδης κι αλλο εξαρι εχει ζητησει(δεν υπολογιζει μοραν) οχι οχταρι γιατι παιζει διαφορετικο ποδοσφαιρο απο αυτο που εχεις στο μυαλο σου. Ενα εξτρεμ ισως χρειαζομαστε για να κλεισουμε τετραδα. ΥΓ Η μεταγραφικη περιοδος δεν τελειωσε οποτε κατσε να δουμε πως θα ειναι το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ροστερ του ΠΑΟΚ τελος αυγουστου και ποιο το δικο μας.
Αδερφέ μου έχουμε 4 στόπερ πολυ καλά. Αλλα, ένας απο τσιγκρι κ Τσοσιτς θα ειναι διαρκώς τραυματίας κ εδω είμαστε. Επίσης οι στόπερ παίρνουν κάρτες, οποτε οι 5 για την ΑΕΚ ειναι απαραίτητοι, χωρίς να κάθεται κάποιος διαρκώς κερκίδα.
γι αυτο εχουμε τεσσερις και για τις καρτες . Στα δυσκολα στοπερ παιζει και ο Αλεφ ενω και ο γιαννουτσος στοπερ ειναι. Το αν θα ειναι συνεχως τραυματιας θα το δουμε αλλα ετσι κι αλλιως 18αδα θα εχεις τρια στοπερ. Δυο 11αδα ενα στον παγκο. Αν θελησει ο Μαρινος να πιξει με τρια στοπερ καποια στιγμη μπακακη και ξερο ψωμι
Αδερφέ ότι και να λέμε εμείς αν δεν πει ο Μαρίνος στη διοικηση ότι δεν είμαστε πλήρης και ότι θέλουμε ενίσχυση δρν προκειται να γινει τπτ
Καθυστερούμε γιατι δυστυχώς περιμένουμε πρωτα να περάσουμε την σελτικ και μετα να κάνουμε μεταγραφές... κακο αυτο αλλα αυτο ειναι το σχεδιο της διοίκησης... Εύχομαι να μην το πληρώσουμε ακριβά...
Καθυστερείς γιατί ψάχνεις λαυράκια ρε φιλαράκι. Όχι βερνμπλουμηδες και τον στρίβω μόνο με αίτηση
Ο Μπογε πιστευετε οτι μπορει να μπει και βασικος? Ειναι ετοιμος γενικα?
Ναι.
Μόνο ο Μαρίνος μπορεί να μας το πει αυτό φιλε μ
Ο Μπογέ για μένα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ και συνολικά του Ελληνικού πρωταθλήματος το φετινό καλοκαίρι.Παιχταράς είναι και θα αφήσει εποχή.Παίχτης αξίας Σκόκο.Μπορεί ο Πόνσε να πήγε στα 16 του στη Ρόμα,αλλά με Μπογέ δεν συγκρίνεται και μιλάω σαν κλάση γιατί δεν παίζουν στην ίδια θέση.
Ο Μπογε πιστευετε οτι μπορει να μπει και βασικος? Ειναι ετοιμος γενικα?