Η UEFA όρισε τον Φρανσουά Λετεξιέ να διευθύνει την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Λουκέρνη, την Πέμπτη, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Ο 29χρονος Γάλλος διαιτητής "σφύριξε" τα περισσότερα ματς, 24, της Ligue 1 την περασμένη σεζόν και έγινε διεθνής το 2017.
Το ματς Ολυμπιακός-Λουκέρνη θα είναι το 3ο του στη διοργάνωση του Europa League, μετά τα Πελιστέρ Μπιτόλα-Λεχ Πόζναν 0-3 (06/07/2017) και Κορκ Σίτι-ΑΕΚ Λάρνακας 0-1 (13/07/2017).
Φέτος έχει το Χάποελ Μπερ Σεβά-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-2 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αν μπει στα αποδυτήρια ένας χοντρός και σου ευχηθεί "καλή επιτυχία" ελπίζω να καταλάβεις τι ακριβώς εννοεί!
Ας ελπίσουμε να μην του κάνει μασαζάκι στο σώμα ή όπου αλλού ο Καρεμπέ...