Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Κασίγιας θέλει να κρεμάσει τα γάντια του στην Πόρτο

Θετικός ο Ισπανός γκολκίπερ στο ενδεχόμενο να τελειώσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο στην Πόρτο έχει ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος δεν έκρυψε πως θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του, φορώντας τη φανέλα της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας.

Σε δηλώσεις του, ενόψει του πορτογαλικού Σούπερ Καπ, ο 36χρονος Ισπανός τερματοφύλακας τόνισε: "Ναι, θα ήθελα να κλείσω την καριέρα του μου στην Πόρτο. Μου αρέσει που θα έχω αγωνιστεί σε λίγες ομάδες στην καριέρα μου. Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι ο μεγαλύτερος και πιο ιστορικός σύλλογος και τώρα είμαι στην Πορτογαλία σε ένα μεγάλο κλαμπ. Αυτό με κάνει χαρούμενο".

Για τον αγώνα του Σαββάτου με την Άβες, ο Κασίγιας δήλωσε: "Φυσικά και θα θέλαμε τη νίκη. Έχουμε περισσότερα να χάσουμε παρά να κερδίσουμε από αυτόν τον τελικό".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ