Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νικαράγουα: Παραδοχή Ορτέγα για 195 νεκρούς στις ταραχές


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για πρώτη φορά από τότε, που ξέσπασε το κύμα πολιτικής βίας στη Νικαραγάουα, ο πρόεδρος της χώρας, Ντανιέλ Ορτέγα, παραδέχεται ότι ο αριθμός των νεκρών «είναι κάθε άλλο παρά μικρός». 

Σε συνέντευξη του στο CNN o Ορτέγα αναγνώρισε ότι 195 έχουν χάσει τη ζωή τους στις ταραχές, όταν έως και πριν από λίγες ημέρες έκανε λόγο για λιγότερους από 60 θανάτους. Παρόλα αυτά αρνείται την όποια ευθύνη και αποδίδει τα πολύνεκρα επεισόδια σε «τρομοκράτες», που συνωμοτούν με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησής του. 

Ακόμη και το 195, ωστόσο, δεν φαίνεται να δίνει την πραγματική εικόνα. Οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν δώσει στη δημοσιότητα πολύ υψηλότερους απολογισμούς, που κυμαίνονται από 295 έως και 485 νεκρούς.

Κληθείς να σχολιάσει αυτά τα στοιχεία, ο πρόεδρος της Νικαράγουα είπε: «Οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι πολιτικοποιημένες, ασκούν πολιτική εναντίον της κυβέρνησης, πιέζουν τον κόσμο να κάνει διαμαρτυρίες, εφευρίσκουν οτιδήποτε». 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ