ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Παιδί θαύμα», είναι ο τίτλος στην σημερινή ΩΡΑ και φυσικά αφιερώνεται στον Νίκο Ρογκαβόπουλο, ο οποίος οργίασε με την Εθνική Εφήβων απέναντι στην Ιταλία. Η εφημερίδα γράφει: «Όργια Ρογκαβόπουλου στην πρεμιέρα του EurobasketΕφήβων. Δέος στην Λετονία για τον 17χρονο ΠΑΙΚΤΑΡΑ της ΑΕΚ. Πρώτο θέμα από χθες στην μπασκετική κουβέντα σε όλη την Ευρώπη. Έβαλε τους Ιταλούς στα καλάθια και… σκέπασε τον ουρανό: 32 πόντοι – 12 ριμπάουντ. Πολλά χρόνια είχε να εμφανίσει η ΑΕΚ τέτοιο παίκτη σε αυτές τις ηλικίες. Νέα μεγάλη μεταγραφή: Έφερε Ράταν Μέις η Βασίλισσα. Δικαίωση για την επιμονή Αγγελόπουλου με τις συνεχείς μεταγραφές εγχώριων ταλέντων».
Από εκεί και πέρα, η ΩΡΑ γράφει για τον Οικονόμου και την πίστη που του δείχνει ο Ουζουνίδης: «’’Ποντάρισμα’’ με πίστη στον ‘’Ιταλό’’. Δεν φοβάται να δώσει ρόλο κλειδί στον Οικονόμου μετά τον τραυματισμό Τσιγκρίνσκι, ο Ουζουνίδης».
SPORTIME
Με τις πρώτες σκέψεις του Ουζουνίδη για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται καταπιάνεται η SPORTIME. «Παζλ. 4-2-3-1, 4-4-2, 3-5-2. Οι πρώτες σκέψεις του Ουζουνίδη για τα ματς με Σέλτικ», σημειώνει η εφημερίδα και προσθέτει: «Τους… τέντωσε στην προπόνηση. Οι εντυπώσεις που άφησαν Μπογιέ, Πόνσε, Άλεφ και μικροί στο διπλό».
SPORTDAY
Τους «τζόκερ του Μαρίνου», αναλύει η SPORTDAY που γράφει: «Λιβάγια, Μάνταλος και Μπακασέτας δίνουν πληθώρα επιλογών στον Ουζουνίδη. Κερδίζει πόντους η περσινή συνταγή για πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ».
LIVESPORT
«Επιμένει Ελληνικά», γράφει στον τίτλο της η LIVESPORT και προσθέτει: «Το δίδυμο Οικονόμου – Λαμπρόπουλου δουλεύει ο Ουζουνίδης». Από την λίστα Ματιάσεβιτς η επιλογή «κόφτη», σημειώνει η εφημερίδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δείτε τις φωτογραφίες πως ήταν πέρυσι και πως είναι εφέτος. Έχει βάλει αρκετά κιλά μυϊκής μάζας στο σώμα του. Αυτό δείχνει ότι έχει κάνει σοβαρή δουλειά σε συνεργασία φυσικά με τους γυμναστές της ΑΕΚ. Το μέλλον του ανήκει. Υγεία να έχει το παιδί και θα έχουμε να θαυμάζουμε.
Νομίζω ότι οι Αμερικάνοι σε λίγο, μετά τον Αντετοκούνμπο, θα πρέπει να μάθουν ακόμη ένα δύσκολο όνομα.