Ούτε εβδομάδα δεν έκλεισε στη Λάρισα ο Χοσέ Μανουέλ Κασάδο, αφού η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως δεν θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον 31χρονο αριστερό μπακ. Δέκα μέρες πρόλαβε να μείνει ο 23χρονος Κύπριος μέσος Βασίλης Παπαφώτης, αφού και στη δική του περίπτωση η διοίκηση δεν θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, άλλοι δυο παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν, οι τερματοφύλακες Κώστας Θεοδωρόπουλος (ΦΩΤΟ) και Αλέξανδρος Σαφαρίκας, αφού αποφασίστηκε να μην ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν κοινής συμφωνίας δεν θα ενεργοποιηθούν οι συμφωνίες για τους ποδοσφαιριστές Παπαφώτη και Casado. Ήδη οι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για τις πατρίδες τους.
Σε διαδικασία λύσεως συμβολαίου κοινή συναινέσει βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ με τους τερματοφύλακες Κώστα Θεοδωρόπουλο και Αλέξανδρο Σαφαρίκα, οι οποίοι και δεν θα συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό φιλικό αγώνα στη Λαμία".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
