Μπορεί το πρωτάθλημα να τελείωσε, μπορεί η ομάδα του Εθνικού Αστέρα να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, παρόλα αυτά συνεχίζει τις προπονήσεις. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παντέλης τόνισε ότι είναι νωρίς για διακοπές. Έτσι ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι το τέλος του μήνα, προκειμένου οι παίκτες να μην είναι άπραγοι και κυρίως να διατηρηθούν σε αρκετά καλή κατάσταση. Για να μην υπάρξει μονοτονία οι ποδοσφαιριστές της Καισαριανής θα δώσουν και κάποια φιλικά παιχνίδια με σκοπό να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες.
Από κει και πέρα οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παντέλη θα μεταβούν στη Χαλκίδα για να δώσουν φιλικό παιχνίδι κόντρα στην τοπική ομάδα, η οποία κέρδισε πριν λίγες ημέρες την προαγωγή της στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
