Πιθανό να μη βρει η ΑΕΚ απέναντί της τον Μούσα Ντεμπελέ, αν προκριθεί φυσικά η Σέλτικ απέναντι στην Ρόζενμποργκ και κληθεί να αντιμετωπίσει την Ενωση. Ο Γαλλος επιθετικός της Σέλτικ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2 με 3 εβδομάδες. Είναι πιθανό λοιπόν να χάσει το πρώτο ματς στη Γκλασκόβη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Όλα τα λεφτά ο Ντεμπελέ και ο Brown. Αν τους σταματήσεις περνάς αέρα.
ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΒΟΡΙ
Ενώ με αυτόν δεν είμαστε?
Λογικά είναι κάποιο κόλπο και τελευταία στιγμή θα είναι έτοιμος και καλά.
Πολύ καλός παίκτης
Μακάρι!
Αυξανει τις πιθανοτητες προκρισης μας. Ο Ντεμπελε ειναι απο τους δεινους σκορερ της Σελτικ και με ενα θετικο αποτελεσμα στην Γλασκοβη στο ΟΑΚΑ δν γλιτωνει! ΑΕΚΑΡΑ ΓΕΡΑ!
Πολύ καλό νέο αυτό.