Τον 23χρονο Άλεκ Πίτερς πρόσθεσε στο ρόστερ της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την ρωσική ομάδα να ανακοινώνει τη μεταγραφή του Αμερικανού φόργουορντ.
Το 2017 ο Πίτερς επιλέχθηκε στο Νο.57 του draft και την περασμένη σεζόν έπαιξε 20 ματς με τη φανέλα των Φίνιξ Σανς. Κατά μέσο όρο, είχε 4,1 πόντους και 1,9 ριμπάουντ ανά 11,3 λεπτά συμμετοχής.
Για τη μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Πίτερς δήλωσε: "Δεν θα μπορούσα να ήμουν περισσότερο ενθουσιασμένος που ήρθα σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία. Εκτιμώ το γεγονός ότι το προπονητικό τιμ και ο οργανισμός της ΤΣΣΚΑ πίστεψε σε εμένα και θα κάνω τα πάντα για να κατακτήσουμε την EuroLeague".
Την περασμένη σεζόν, στις 10 Απριλίου, ο Πίτερς είχε κάνει φοβερό παιχνίδι κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς, με 36 πόντους (4/7 δίποντα, 8/13 τρίποντα, 4/4 βολές) και 9 ριμπάουντ!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
