Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Hamburger Morgenpost αναφέρει πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος υπέστη κάκωση χόνδρου στο γόνατο και θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Αμβούργου πρόκειται να μείνει εκτός μάχης για τους επόμενους πέντε μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει τη μισή σεζόν.
Με τον τραυματισμό του, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν θα υπολογίζεται για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος δεύτερης κατηγορίας αλλά και για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League.
Σημειώνεται πως το Αμβούργο αντιμετωπίζει, πλέον, σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, αφού ο άλλος στόπερ, ο Γκίντεον Γιουνγκ, είναι νοκ άουτ μέχρι τον Ιανουάριο, με τραυματισμό στο γόνατο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ευκαιρια να τον παρει ο ΠΑΟΚ!α ξεχασα δε παιζει στη ρωσσια οποτε ο απεριοριστο μπατζετ δε θα τον θελει