Ο Σιάμαλαν μόλις μας αποκάλυψε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του «Glass».
Σε αυτήν θα δούμε ξανά τόσο τον Σάμιουελ Τζάκσον και τον Μπρους Γουίλις από το «σύμπαν» του Unbreakable όσο και τον Τζέιμς ΜακΑβόι από το Split!
Ο σκηνοθέτης Μάικλ Νάιτ Σιάμαλαν παρουσίασε για πρώτη φορά το τρέιλερ χθες κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο.
Στο βίντεο βλέπουμε τους τρεις βασικούς ήρωες που επιστρέφουν στους ρόλους τους να λαμβάνουν ψυχιατρική φροντίδα επειδή πιστεύουν ότι είναι σούπερ ήρωες.
O Μπρους Γουίλις υποδύεται ξανά τον Ντέιβιντ Νταν - έναν σεκιούριτι με ειδικές ικανότητες- ο Σάμιουελ Τζάκσον τον Mr Glass ή αλλιώς Ελαιτζα Πράις-έναν λάτρη των κόμικ με ένα σκοτεινό μυστικό- και ο Τζέιμς ΜακΑβόι τον Κέβιν που έχει πολλαπλές προσωπικότητες.
Μάλιστα, ο Σιάμαλαν είπε ότι θα πρέπει να αναμένουμε εντυπωσιακές ερμηνείες από τους τρεις πρωταγωνιστές.
Η ταινια αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2019.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
