Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Γκριεζμάν με τη σημαία της Ουρουγουάης (VIDEO)

Την αγάπη του για τη συγκεκριμένη χώρα έδειξε ξανά ο Γάλλος φορ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις


Στον προημιτελικό με την Ουρουγουάη, ο Αντουάν Γκριεζμάν σκόραρε αλλά δεν πανηγύρισε, λόγω της αγάπης που έχει στη συγκεκριμένη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον τελικό, ο Γάλλος επιθετικός έδειξε ξανά πόσο πολύ αγαπάει την Ουρουγουάη, αφού τυλίχτηκε με μια σημαία της χώρας, την δανείστηκε από Ουρουγουανό ρεπόρτερ, και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γαλλία.

Υπενθυμίζεται πως στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο Γκριεζμάν είχε δύο κολλητούς Ουρουγουανούς, τους Τσόρι Κάστρο και Κάρλος Μπουένο, ενώ στην Ατλέτικο είναι κολλητός του Ουρουγουανού Ντιέγκο Γοδίν, του έχει βαπτίσει και την κόρη.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ