Με ανάρτησή της στο Facebook η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Στέλιο Μανωλά, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 57 του χρόνια.
Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κλείνει σήμερα 57 χρόνια ζωής. Ο Στέλιος Μανωλάς υπηρέτησε την ομάδα μας ως ποδοσφαιριστής από τα μέσα της δεκαετίας του ’70 (επίσημο ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 1980) έως το 1998, οπότε και αποχώρησε σε ηλικία 37 ετών. Αγωνίστηκε με την ΑΕΚ και μόνο με την ΑΕΚ σε περισσότερους από 600 αγώνες (447 συμμετοχές στην Α’ Εθνική με 52 γκολ) και είχε συμμετοχή στις κατακτήσεις των Πρωταθλημάτων του 1989, του 1992, του 1993 και του 1994, των Κυπέλλων του 1983, του 196 και του 1997, του Λιγκ Καπ του 1990 και των Σούπερ Καπ του 1989 και του 1996. Έγραψε μεγάλη ιστορία και με την Εθνική Ελλάδας, με 72 συμμετοχές και έξι γκολ από το 1982 ως το 1994.
Ως προπονητής, ήταν αυτός που οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου του 2016 με το 2-1 επί του Ολυμπιακού στον τελικό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ξεκίνησε και τελείωσε την μεγάλη καριέρα του με την ίδια φανέλα ένας από τους μεγαλύτερους αμυντικούς όλων των εποχών αν όχι ο καλύτερος να τα χιλιάσεις Στέλιο
Χρονια πολλα Στελαρα
Χρόνια του πολλά αλλά δεν θέλω να τον ξαναδώ σε κανένα πόστο της ΑΕΚ από τώρα και στο εξής!
Χρόνια πολλά Στελλάρα!!
Στελαρα,για μενα εισαι ακομα ο καλυτερος αμυντικος που επαιξε στην ΑΕΚ κ στην Ελλαδα γενικοτερα,τι να λεμε τωρα,η απολυτη σημαια για μια ομαδα.αν καποιοι τα ξεχνανε αυτα,γιατι ζουνε για να κραζουν,ακομα κ οταν δεν ξερουν καλα καλα τι εχει συμβει,καλα να παθουν.Εισαι ο λογος που αρχισα να βλεπω κ να παιζω μπαλα απο παιδακι.Το νουμερο στην πλατη μου,απο ομαδες πιο πιτσιρικας,μεχρι 5χ5 κλπ,εννοειται το 4.κ η αγαπημενη θεση μου φυσικα.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπον ΣΤΕΛΑΡΑ
Χρόνια σου πολλά και μη στεναχωριέσαι που κάποιοι θυμούνται τις αμέτρητες κίτρινες και κόκκινες κάρτες που έπαιρνες πριν τα παιχνίδια με παο,που είχαν ως συνέπεια να μην παίζεις με την ομάδα του Βαρδινογιάννη.Σύμπτωση σατανική ήταν,αλλά που να το καταλάβουν οι αχάριστοι!Επίσης μη σκοτίζεσαι για τις δηλώσεις του ανιψούλη.Τι δουλειά έχεις εσύ με τη μεταγραφή του στο γάβρο;Έτσι δεν είναι;Μήπως πήρες λεφτά για τη μεταγραφή αυτή;Συκοφαντίες όλα!
ελπίζω να μην ενοχλήσουν και οι ευχές τον Κωστάκη..
Αφού έχουν σταματήσει να είναι ΑΕΚ αυτά τα άτομα έτσι δήλωσαν. Μην ασχολούμαστε με ευρωλυγουρια.
Ειμαι 54 ετων 4 παιχτες μου ερχονται στο μυαλο πιο γρηγορα απο ολους τους αλλους ΜΙΜΗΣ - ΣΤΕΛΑΡΑΣ - ΘΕΩΜΑΣ - ΝΤΟΥΣΑΝ . Δυστυχως οι 2 τα ψιλοσκατωσαν αλλα τους εχω συγχωρεσει γιατι οσο ηταν εν ενεργεια ΖΩΓΡΑΦΙΖΑΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΑΡΑ !!!!
Χρόνια σου πολλά Στελάρα !
εγω ποτε δεν εμπλεξα την παρουσια καποιου ως παιχτη και ως οτιδηποτε αλλο. ως παιχτης ηταν σημαια μας.
χρονια πολλα Στελιο!
Χρόνια πολλά Στέλιο από εμάς, ελπίζω να μην ξεχάσει να σου ευχηθεί και ο Βρέντζος
Πολύχρονος Στελάρα. Πολλά πράγματα έγιναν στραβά τα τελευταία χρόνια, ειδικά με το ακατανόμαστο ανηψάκι σου, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την κεφαλιά του Ντέταρι που έβγαλες πάνω στην γραμμή το 89. Αυτό δεν θα σβήσει ΠΟΤΕ από μέσα μου, η χαρά που μου έδωσες και η περηφάνια του 12χρονου ΑΕΚΤΖΗ την επόμενη στο σχολείο (γαυροφωλιά στο Κερατσίνι), αρκεί για να σου συγχωρώ τα πάντα. Πολύχρονος και πάλι.
Χρονια πολλα και καλα κι ευτυχισμενα στη ΣΗΜΑΙΑ μας....
Χρόνια Πολλά ρε Στελάρα! Πάνω από όλα μετράει ότι ήρθες παιδί και αποχώρησες με τα παιδιά σου στα χέρια!
Υ.Γ. Δεν θα ήταν άσχημα να πεις στον ανιψιό σου να μην ξαναμιλήσει ποτέ ξανά στο όνομά σου
πολύχρονος Στελάρα - υπερπαίχτης για τη εποχή του και κάποιες φορές ο καλύτερος Έλληνας , μην ξεχνάμε
Χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία! Κατά τα άλλα, μακριά από την ΑΕΚ, έτσι όπως τα κατάφερες.
Πολύχρονος!!!