Επτά διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς θα έχει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενόψει και της άφιξης του Τυνήσιου Γιεσίν Μεριά και αυτό σημαίνει πως κάποιοι θα πρέπει να αποχωρήσουν.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτοί που θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά θα είναι οι Μπιόρν Ένγκελς και Γιάγκος Βούκοβιτς. Για τους δυο ποδοσφαιριστές, ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχθεί αξιόλογες προτάσεις, αλλά ελπίζει πως αυτό θα συμβεί στη διάρκεια του καλοκαιριού.
Έτσι, οι τρεις βασικοί κεντρικοί αμυντικοί, για τη νέα σεζόν, θα είναι οι Σισέ, Μιράντα και Μεριά με τους Ευαγγέλου και Νικολάου να ακολουθούν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μα καλά ...ο Ενχελς 8 εκατομμύρια ...(λέμε τώρα) παιχταράς και ...δεν έπιασε ...τι να πω ..πέφτω απ τα σύννεφα !!!
Ερε σανό που σας ταιζουν και το καταπίνετε αμάσητο ....