Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Διαρρήκτης παγιδεύτηκε σε escape room και κάλεσε την αστυνομία να τον βγάλει!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην Ουάσινγκτον, υπάλληλοι της γραμμής βοήθειας 911 άκουσαν με έκπληξη στο τηλέφωνο έναν κακοποιό να ζητάει τη βοήθειά τους, διότι είχε εγκλωβιστεί σε ένα escape room που είχε διαρρήξει πριν μερικά λεπτά.

Όπως παραδέχεται ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, αυτό που αντίκρισαν όταν είδαν τον διαρρήκτη στο escape room ήταν ξεκαρδιστικό.

Ο ίδιος κρατούσε στα χέρια του μια μπύρα και ένα μπουρίτο. Ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, αποκαλύφθηκε πως ο διαρρήκτης είχε κλέψει επίσης μια τηλεόραση και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το «μοιραίο» λάθος του ληστή συνέβη στην προσπάθειά του να φύγει. Χτύπησε τόσο δυνατά την πίσω πόρτα του καταστήματος, με αποτέλεσμα εκείνη να κολλήσει και να μην ανοίγει με τίποτα.

Παρά τις προσπάθειές του, τελικά αποφάσισε να καλέσει το 911 από το σταθερό τηλέφωνο της ρεσεψιόν.

Ο ύποπτος, σύμφωνα με το CNN, αντιμετωπίζει κατηγορίες διάρρηξης δευτέρου βαθμού.

Ο ιδιόκτητης του καταστήματος δε φάνηκε να επηρεάζεται ιδιαίτερα από την προσπάθεια διάρρηξης. «Βγήκε μετά από 35 λεπτά. Συνήθως οι περισσότεροι πελάτες κάνουν περίπου 50 με 55 λεπτά για να διαφύγουν από το escape room. Το ρεκόρ είναι 32 λεπτά. Αυτόν όμως δε θα τον μετρήσω» είπε αστειευόμενος στο CNN.

«Θα αρχίσουμε να λέμε πως είμαστε το μοναδικό escape room στις ΗΠΑ που έχει 100% ποσοστό στον εγκλωβισμό εγκληματιών» κατέληξε.

Πηγή: lifo.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ