Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το ανακοίνωσε ο Τόρες, πάει Ιαπωνία

Στην Σαγκάν Τόσου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ισπανός φορ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις


Στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου του ψηφιακού βιβλίου, ο Φερνάντο Τόρες ανακοίνωσε πως θα πάει στην Ιαπωνία, αφού ήρθε σε συμφωνία με την Σαγκάν Τόσου.

Μεταξύ άλλων, ο Ισπανός επιθετικός είπε το εξής: "Είχα προτάσεις από κάθε μέρος του πλανήτη. Η νέα μου ομάδα θα είναι η Σαγκάν Τόσου στην Ιαπωνία. Ήταν από τις πρώτες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για μένα. Το γιαπωνέζικο πρωτάθλημα και η χώρα νομίζω πως θα είναι μια τρομερή εμπειρία".

Στη Σαγκάν Τόσου, ο Τόρες θα έχει συμπαίκτη έναν πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, τον Ιμπάρμπο.

Η νέα ομάδα του Φερνάντο Τόρες ιδρύθηκε το 1997 κι αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία (J1) από το 2012, με την υψηλότερη θέση που έχει κατακτήσει να είναι η 5η. Στην τρέχουσα σεζόν έχει 13 βαθμούς σε 15 ματς και βρίσκεται στην προτελευταία (17η) θέση.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ