Μια γνωστή τραγουδίστρια από την Σρι Λάνκα βρήκε φρικιαστικό θάνατο καθώς βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι της με χτυπήματα σε όλο της σώμα από ψαλίδι.
Η Priyani Jayasinghe δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο στην πόλη Παναδούρα, όπου διαμένει περίπου 27 χιλιόμετρα απόσταση από το Κολόμπο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δολοφόνος χρησιμοποίησε ψαλίδι, με το οποίο χτύπησε μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα. Διεθνή Μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πληροφορίες από την αστυνομία της Σρι Λάνκα, μετέδωσαν πως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία είναι ο σύζυγός της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!