Για όλα υπάρχει μία πρώτη φορά. Ακόμα κι αν μιλάμε για Εθνική Αγγλίας στα πέναλτι! Τα λιοντάρια με ήρωα τον Τζόρνταν Πίκφορντ προκρίθηκαν με χιτσκοκικό τρόπο στα πέναλτι επί της Κολομβίας, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο!
Τις τρεις προηγούμενες φορές που είχαν οδηγηθεί στα πέναλτι το 1990 (Γερμανία), το 1998 (Αργεντινή), και το 2006 (Πορτογαλία) οι Άγγλοι είχαν αποκλειστεί, κάτι που είχε δημιουργήσει τον θρύλο της κατάρας των πέναλτι.
Η μοναδική φορά που τα λιοντάρια είχαν προκριθεί σε μεγάλη διοργάνωση στην διαδικασία των πέναλτι ήταν στο Euro του 1996 με αντίπαλο την Ισπανία, όμως στον επόμενο γύρο είχαν αποκλειστεί με τον ίδιο τρόπο από την Γερμανία!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
