H ΑΕΛ απέκτησε για 3 χρόνια τον εν ενεργεία διεθνή επιτελικό μέσο της Εθνικής Κοσσόβου Σουάντ Σαχίτι, όπως και τον 27χρονο στόπερ Χρήστο Γρομητσάρη.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ απέκτησε για 3 χρόνια τον εν ενεργεία διεθνή επιτελικό μέσο της Εθνικής Κοσσόβου Suad Sahiti. O Sahiti είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,79 και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη ταχύτητα και η εξαιρετική τεχνική του. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Αλβανίας με την Σκεντερμπέου, στην οποία μέχρι χθες ήταν αναντικατάστατο μέλος σε πρωτάθλημα και κύπελλο και είχε και 8 συμμετοχές στα προκριματικά και τους ομίλους του Europa League, στο οποίο η Σκεντερμπέου την προηγούμενη σεζόν διακρίθηκε.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 2ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 27χρονο στόπερ Χρήστο Γρομητσάρη, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία δυόμισι χρόνια στην ομάδα της Κέρκυρας και την προηγούμενη σεζόν είχε 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το κύριο χαρακτηριστικό του Χρήστου Γρομητσάρη είναι η πολύ μεγάλη ταχύτητα και το εξαιρετικό άλμα. Ο Γρομητσάρης είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών και εκτός από την εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά του, είναι ένας και ένας εξαίρετος χαρακτήρας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
