Ο Κάσπερ Σμάιχελ κράτησε όρθια την Δανία στην παράταση, αποκρούοντας το πέναλτι του Μόντριτς, αλλά τελικά οι Δανοί αποκλειστηκαν στη ρώσικη ρουλέτα από τους Κροάτες, με τον τερματοφύλακα της Λέστερ να κάνει λόγο για τεράστια απογοήτευση αλλά και για τεράστια υπερηφάνεια.
Σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Εθνικής Δανίας, Κάσπερ Σμάιχελ, τόνισε: "Είναι ένα παράξενο συναίσθημα. Υπάρχει τεράστια απογοήτευση, αλλά και τεράστια υπερηφάνεια για την εμφάνισή μας. Είχαμε την ευκαιρία και νομίζω ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι δύσκολο να βρεις αυτή τη στιγμή τα λόγια και να μιλήσεις για όλα τα συναισθήματα που νιώθεις".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
