Ο προπονητής της Ισπανίας Φερνάντο Ιέρο επιβεβαίωσε ότι ο Νταβίντ Ντε Χέα κι ο Ντιέγο Κόστα θα ξεκινήσουν στον αγώνα Ισπανία-Ρωσία αύριο Κυριακή (ΕΡΤ, 17:00).
«Ναι, ο Ντε Χέα θα παίξει», απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε από ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του στον 27χρονο τερματοφύλακα, παρά την απογοητευτική εικόνα που παρουσίασε κυρίως στο εναρκτήριο παιχνίδι του ομίλου κόντρα στην Πορτογαλία.
Στην συνέχεια, αναφορικά με τον Ντιέγο Κόστα, τόνισε: «Δεν σκέφτομαι να κάνω κάποια αλλαγή. Ο Ντιέγο Κόστα έχει ξεκινήσει ως βασικός και στα τρία παιχνίδια κι έχει σκοράρει τρεις φορές».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
