Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τσίπρας για Ηριάννα και Περικλή: Αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Σήμερα αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία απέναντι σε δύο νέους ανθρώπους», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την αθώωση της Ηριάννας και του Περικλή.

«Η δημοκρατία και το κράτος δικαίου ανέπνευσαν», πρόσθεσε σε ανάρτησή του στο Twitter. Υπενθυμίζεται πως Ηριάννα και Περικλής κρίθηκαν ομόφωνα αθώοι από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η 30χρονη Ηριάννα και ο 33χρονος Περικλής εξέτιαν ποινές κάθειρξης 13 ετών για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει την ενοχή της Ηριάννας, τονίζοντας ότι η πράγματογνωμοσύνη του dna είναι αξιόπιστη και συνάδει με τα διεθνή πρότυπα και πρωτόκολλα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ