Μέσω της εφημερίδας Έθνους ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε σε κατηγορίες του Μεγάρου Μαξίμου για σύμπραξη του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη με στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και επισημαίνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση του βουλευτή, Λαζαρίδη για να ανεξαρτητοποιηθεί.
Αναλυτικά η απάντηση του Ιβάν Σαββίδη στο Έθνος.
«Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι από χθες με μείον ένα βουλευτή. Βεβαίως η κυβέρνηση δεν πέφτει, ούτε κινδυνεύει με πτώση. Ακόμα και αν υπό την πίεση των ψηφοφόρων τους και άλλοι Βορειοελλαδίτες βουλευτές των ΑΝΕΛ ανεξαρτητοποιηθούν, κάτι για το οποίο δεν υπάρχει καμία σχετική πληροφορία ή υπόνοια, 2-3 βουλευτές εκτός κυβερνητικής πλειοψηφίας σήμερα είναι έτοιμοι να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση… Καμιά φορά τα σενάρια που φτιάχνει κάποιος στο μυαλό του τα πιστεύει…
Ο ΠΑΟΚ πήρε θέση για τα συλλαλητήρια, αλλά έως εκεί. Δεν είναι πολιτικό κόμμα ή οργανισμός για να τοποθετείται υπέρ ή κατά της Συμφωνίας. Τη βία την έχει καταδικάσει… Υπάρχει βεβαίως και ο ΠΑΟΚτσής Λαζαρίδης. Αλλά ως εδώ. Είναι βουλευτής και αποφασίζει με ποιόν θα πάει και ποιόν θα αφήσει.
Ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Ιβάν είναι κηδεμόνες του. Ούτε είναι «ιδιοκτήτες βουλευτών». Άρα; Ποια συνωμοσία για αποστασία; Και μάλιστα από τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη. Ανάμειξη νερού με λάδι δηλαδή. Και να ήθελαν οι συνωμότες να πετύχει, δεν θα το κατάφερναν να τα αναμείξουν… Ισχύουν και κάποιοι νόμοι της Φυσικής, παιδιά…».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Δεν γίνονται αυτά ρε .Ο Ιβάν είναι παλιός "κομμουνιστής" !!!!! . Πως θα συμμαχήσει με έναν καπιταλιστή ? Μη σας παρασύρουν τα φαινόμενα .
Αφού Ρώσε σου έδωσαν χώρο να χορεύεις καλά να πάθουν
τρούμπα-τούμπα ενα ρ δρόμος.
-ομάδες δορυφόρους κλπ)γνωστή η τακτική απο τον αδελφό τους γαύρο του νότου.
δηλαδή θα έβγαινε και θα έλεγε ναι εμείς τον πιέσαμε να ανεξαρτητοποιηθεί?
γαύροι νότου και βορρά μαζί χωρίς ίχνος ντροπής ξεφτίλα της προσφυγιάς και με ίδιες τακτικές(δανεικούς
Δυστυχώς που το λέω, αλλά είναι έτσι ακριβώς.... συμφωνώ 100%
οι ιδιοι νομοι φυσικης που ισχυσαν και στις εκλογες της Λιγκα?