Θέση για όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (15/6) στην ΚΕΔ/ΕΟΚ πήρε η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνοντας λόγο για «σκάνδαλο» αναφορικά με τον ορισμό των διαιτητών για τον τελικό.
Αναλυτικά:
«Είναι σκάνδαλο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος αποφάσισε η ΚΕΔ να κάνει ορισμό. Το γιατί είναι ξεκάθαρο σ’ όλους. Επειδή ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει πολλές απορίες, να τους τις λύσουμε. Οι φίλοι του στην ΚΕΔ όρισαν στους τέσσερις τελικούς ως πρώτους διαιτητές τους Αναστόπουλο, Πηλοΐδη, Καρακατσούνη, Κορομηλά. Σκανδαλωδώς αποφάσισαν εν μια νυκτί να κάνουν ορισμό. Όφειλαν να επιλέξουν ανάμεσα σ’ αυτούς. Ελπίζουμε ο κ. Παπαδόπουλος να καλύφθηκε. Αγωνία πάντως για την τριάδα του πέμπτου τελικού, δεν είχε…».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
