Επίσημη πρόταση για τον Όγκνιεν Βράνιες έχει καταθέσει η Άντερλεχτ σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφος Γιόχαν Βάλκιερς. Το aek365 επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο (εργάζεται στις ιστοσελίδες Voetbalkrant.comκαι Walfoot.be) ο οποίο για το θέμα του Βράνιες τόνισε: "Όπως μαθαίνουμε από τη διοίκηση της Άντερλεχτ έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για τον Βράνιες. Προσέφεραν 2,1εκατ. ευρώ και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Δεν έχει υπάρξει συμφωνία καθώς η ΑΕΚ δεν είναι ικανοποιημένη από το ποσό". Όσον αφορά τον ίδιο τον Βράνιες δήλωσε: "Γνωρίζω ότι από τον Ιανουάριο ο στόχος ήταν να του δοθεί συμβόλαιο με 800.000 ευρώ το χρόνο. Αυτή η προσφορά ισχύει και τώρα και υπάρχει αισιοδοξία πως ο παίκτης θα πει το ναι".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αδέρφια αν είναι αλήθεια αυτα που γράφει το Wikipedia μας συμβουλεύω να κλείσουμε απο τώρα ραντεβού με τον ψυχίατρο!!Σας μιλάω παντελονατα και δεν το παίζω έξυπνος που δεν λέω τα δύο ονόματα που έχω βρει.Μιλαμε για 2 εξτρέμ φωτιά.Ποιος Φετφατζίδης και ποιος Λάζαρος.Ειδικα το δεξί εξτρέμ τους έχει για πρωινό.Υπομονη και καλά διαρκείας!!
αδερφέ οκ τον Ματσίς γράφει σαν τρέχουσα ομάδα την ΑΕΚ , αλλά επίσης η wikipedia γράφει πως ο Ανέστης έχει πάρει μια La Liga σαν παίκτης της Barcelona ..οπότε τρεις λαλούν και δυό χορεύουν...
Εχεις καποια σοβαρη πηγη η κανεις υποθεσεις; κανα στατιστικο απο τον αργεντινο να μας πεις να παρουμε χαμπαρι.
Ρε φιλε θα μας στειλει στομ ψυχιατρο αυτος; λιγο υπερβολικος εισαι
Ο καρταμπια είναι,στη βικιπαίδεια μια φορά είχα δει το Ροναλντίνιο στον ΟΦΗ παλιά.
Τον νταρβιν ματσις εννοει
Γι αυτό ρε μάγκες δεν λέω τα ονόματα περιμένω την ΠΑΕ να τα ανακοινώσει.Βενεζουελα αριστερά(έπαιξε πρόσφατα το όνομα του) και Αργεντινή δεξια
Εντάξει αδερφέ τα έχουμε πει για το Wikipedia. Ότι θέλει ο καθένας γράφει εκεί. Αλλά αφού το γράφεις πες και τα ονόματα. Έτσι για την κουβέντα...
Και γιατί δεν λες ρε αδελφε και μας αφηνειε με την καυλα;
Τα πράγματα είναι απλά 800000€ θέλει 800000€ του δίνεις και ανανεώνει, σε βοηθά να περάσεις champions league κονομάς σαν ομάδα παίζει στα παιχνίδια διπλασιάζει ή τριπλασιάζει την αξία του & τον Γενάρη αν γουστάρεις τον δίνεις όχι με 2000000€ αλλά με 5-6 εκατομμύρια! Και θα σου έχει κοστίσει μόνο 400000€ το μισό ετήσιο συμβόλαιο!!
Το καλύτερ, πιο σταθερό, έξυπνο και με ισσοροπια στο μυαλωμένο και το βρωμικο παιχνίδι στοπερ μας περισυ σε όσα ματς έπαιξε υγιης ήταν ο Τσοσιτς.
Ο πιο σταθερός γενικά ο Λαμπρόπουλος.
Ο πιο δυναμικός αλλά με αρκετά λάθη (που τα περισσότερα διόρθωσε σε 2ο χρόνο με εντυπωσιακές αυτοθυσίες, αλλα δεν παυει να ξεκίνησαν από λάθη του) ο Βράνιες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο πιο ασταθής, με ηγετικές μέρες αλλά και κακές μέρες ο άρχοντας ευγένειας Τσιγκρι.
Αν ο Τσοσιτς ειναι υγιης παιρνει φανέλλα βασικού. Με παρτενερ Λαμπρο έχουμε και μυαλο και δύναμη και αλητεία και τσιγκρι μπακ απ.
Φυσικα χρειαζομαστε και εναν αλητη τυπου βρανιες για βρώμικες δουλειες, αλλα τετοιοι παικτες παντα υπηρχαν και θα υπάρχουν.
Τσοσιτς σπανια υπαρχουν, θυμηθειτε το αυτο...
Έχει κλείσει ο ένας εξτρέμ!
Όνομα μέσα στην βδομάδα λογικά..
Α
Με καθε σεβασμο φιλε μου αμα ειναι να μηντ ο πεις μην μας βαζεις στην μπριζα βραδυατικο! εθνικοτητα τουλαχιστον του παιχτη μπορεις να μας πεις?
Σασα Γιοβάνοβιτς;
Ο Γιοβάνοβιτς δε μου έκανε εντύπωση και ελπίζω να μην είναι αυτός.Δεν έχει ούτε καλά στατιστικά,ούτε από τα βιντεάκια φαίνεται να είναι ο τύπος εξτρέμ που χρειαζόμαστε.
Εννοείται πως δε θέλω να είναι αυτός φίλε...
Γιατί τοσα ντιζλαικ ρε παιδια;
Αν φύγει ο Βράνιες , φερνεις Federico Damián Alonso (Ουρουγουανος Μανωλας) η Alexander Barboza Mar 16, 1995 (23) Height: 1,93 m . Και αυτομάτως δυναμώνης και γίνεσαι καλύτερος .
Ξερει κανεις τι γινετε με την ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ που μας πολεμανε μαζι Γαβροι βορρα και Νοτου?
Πηραν το μακρυτερο.βγηκε το...κονε του Μελ.
Ας φυγει και ο Βρανιες λοιπον οποιος δεν θελει και μπορει ωρα του καλη... Αλλα αυτο το συνεχομενο ντεμαραζ των γαυρων σε οτι χτυπαμε κατανταει εκνευριστικό.. εκτος και αν υπαρχει σχεδιο απο πισω και δεν το ξερουμε...
ΓΑΥΡΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ:ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ..ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...ΓΚΕΡΕΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...ΤΙ ΕΓΙ ΡΕ;ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ;ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Φίλε δεκαετίες τώρα το κάνει αυτό ο γαύρος.. Μόνο στην γ όταν ήμασταν νομίζω δεν το έκανε... Η μάλλον προσπάθησε και τότε με Μανταλο.
Το σχεδιο ειναι να παρει τα παλτα που δηθεν θελουμε εμεις και μετα να κινηθουμε ελευθερα και να παρουμε αυτους που πραγματικα θελουμε.
κατι για να χαλαρωσουμε , αν το επιτρεπει το AEK365
"O ΠΑΟΚ πήρε το Κύπελλο και έκανε ολόκληρο ντοκιμαντέρ!Αν κατακτούσε το νταμπλ,μάλλον θα αγόραζε το Χόλιγουντ... "
ειναι απο το slo-gun απο το gazzetta.gr
Τελικά ο Γεωργίου είναι μεγάλος γάτος, όταν έλεγε ότι η ΑΕΚ απλά βγάζει ονόματα στήν φόρα για να τσιμπάει ό γαυρος, πηραν Γκουερερο, χαχαχα
Δυόμιση είναι πολύ λίγα για μένα.
4,5 με 5 ευχαρίστως........
Να τ' αφήσω;
Σε γνωστο κοσμικο εστιατοριο της μυκονου αθελα μου ακουσα μια σηζητηση απο το πισω τραπεζι απο ενα πολυ ΙΝ ατομο του χωρου των ατζεντηδων οτι μεχρι το βραδυ θα υπαρξει ΟΝΟΜΑ!!ααχαχααχα
Εχω πληροφοριες απο καποιον στη παε οτι μεχρι να ανακοινωθουν τα δειαρκιας θα εχουν ανακοινωθει δυο παικτες.Υπομονη αδερφια!!!!
Κι εγώ έχω σοβαρή ενημέρωση ότι 31/8 θα έχει κλείσει το ρόστερ.
ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ... ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ...
Φιλε μου ειναι εγκυρη η πηγη σου;; Μην παιζειςς με αυταΑα
Καλά ο Βρανιες επί Μελ δεν ήρθε... ?
Οπως τον βρήκαν αυτόν θα βρουν και τον επόμενο.
Σίγουρα θέλω να μείνει αλλά την απόφαση και την ευθύνη την έχουν άλλοι πιο έμπειροι από εμάς.
Λίγη πίστη αδέρφια και θα γίνει ότι πρέπει... Για να είμαι ειλικρινής και εγώ ψιλοαγχωνομαι για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ την σχετική καθυστέρηση αλλά πρέπει να κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή
Στηριξτε την ομάδα και αφήστε την μουρμούρα! !!!μονο ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ
Δηλαδή αν ανησυχώ για την ενίσχυση της ομάδας δεν τη στηρίζω; Δεν σταματάτε το παραμύθι κάποιοι; Όταν ερχόταν ο Κετσπάγια κακώς με είχε πιάσει απελπισία; Έπρεπε να ελπίζω σε θαύμα;
Όντως ίδιες περιπτώσεις...
Λέτε μέχρι το βράδυ να δούμε στο ΑΕΚ365 κεντρικό θέμα με μεγάλη φωτογραφία?
ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Καλησπέρα και πάλι! Πήραμε πρωτάθλημα, φτιάχνουμε γηπεδαρα, κάναμε πορεία στην Ευρώπη, έχουμε όπως προανεφερε ένας αδερφός τον καλύτερο μεγαλοπαραγοντα Τίγρη που μας εγγυάται ηρεμία και μέλλον στην ομάδα! Εγώ προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στην Μελισσανιδη και βρε αδέρφια, ας πάρουμε κάνα διάρκειας η έστω κάρτα φιλαθλου! Σας ευχαριστώ και πάλι και συγγνώμη αν έγινα κουραστικός!
αδερφε γινεται να παρεις την καρτα φιλαθλου ξεχωριστα απο διαρκειας η πρεπει εστω να την βγαλεις αν αγωρασεις εισιτηριο.
Γίνεται στα καταστήματα γερμανός! Και νομίζω και σε Αλλά σημεία!
Τι κουραστικός να γίνεις ρε Μίλιο, αυτά που λες πρέπει να τα λέμε κάθε πρωί στο καθρέφτη....να μην τα ξεχνάμε...
Πάντως για Γκερέρο που γράφετε κάποιοι δε νομίζω οτι μας κυνηγάει ο γαύρος. Αν προσέξετε όλο τα ίδια ονόματα ακούμε για όλους. Πούκι, Μολέντο, Γκερέρο. Νομίζω οτι πρόκειται για μέτριου παίχτες που είναι στα ψηλό αζήτητα και τους πλασάρουν οι μάνατζερς σε όλες τις ομάδες. Καλά κάνουμε και δεν τσιμπάμε. Δυστυχώς οι καλές μεταγραφές για Ελληνικές ομάδες είναι τον Αύγουστο.
Τον πήραν τον γκουερερο χαχαχαχαχαχ
Η ανανεώνει με 500.000 ή τον πουλάμε με 2.5!
Με τον Σβάρνα τι γίνεται ρε παιδιά ;Δανεικό τον είχαμε δώσει ή με ελευθέρας .
ελευθερο με ρητρα επαναγορας
Που τον θυμηθηκες αυτον...
Ελεύθερος πρέπει να πήγε
Ας σταματήσουμε τη γκρίνια όλοι,ο Πρόεδρος το είχε πει όταν έρθουμε θα σας το πω.Άκουσε κανεις κάτι;Έχουμε πάρει πρωτάθλημα και για τον Τίγρη δεν ήταν η αφορμή για το ήρθαμε,φανταστείτε τι μας (τους) περιμένει!!!
Πρόεδρε σε λίγο πρέπει να σταματήσουμε το παραγάδι και να αρχίσουμε να προσθέτουμε
παιδια ...ναι οκ ο Βρανιες εχει κουμπωσει με τους αλλους , απο εκει κ περα ομως , οπως και με Λαζαρο και με καθε Λαζαρο , δε θελω κανενα παιχτη που δε γουσταρει να ειναι στο team ή θελει περισσοτερα λεφτα από δικαιουται(ειδικα 800κ , ουτε Λιβαια...) δε 8α δωσουμε τοσα χρηματα για εναν αμυντικο σορρυ αλανια ...παμε παρακατω ..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ναι οκ μπορει να ειμαι με Μεσισσανιδη μπλα μπλα ....ΑΕΚ πανω απο προσωπολατρειες ! Θα καλυψουμε το κενο του οπως πρεπει!!!
ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ!
Με το ζόρι δεν κρατάς κανέναν. Κάθε παίχτης έχει την αξία του σε σχέση με την ωφελιμότητα που σου δίνει. εκτιμάς την αξία του τις ανάγκες σου στη θέση που παίζει βάζεις ένα όριο κι αν ζητάει πολύ παραπάνω του λες ψάξε να βρεις ομάδα και φερε μου προσφορά . Πάντως εν όψη εισόδου στους ομίλους του CL που αν γίνει θα αλλάξει η ομάδα επίπεδο νομίζω αξίζει να ρισκάρεις λίγο και να δώσεις κάτι παραπάνω για ένα παίχτη που είναι βασικό γρανάζι της άμυνας σου που ήταν το σημείο αναφοράς σου τη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σεζον ου πέρασε. Εν κατακλείδι θεωρώ ότι η άμυνα είναι ένα δύσκολο κομμάτι για κάθε ομάδα και καλό είναι στον τομέα αυτό να μην γίνουν αλλαγές κι ας δώσουμε κάτι παραπάνω.
η διατηρηση ενος κορμου δεν εχει να κανει με προσωπολατρεια...
Μπορεί να υπάρχει διαφωνία των δύο πλευρών στο πόσα δικαιούται. Αυτά όμως τα ορίζει η αγορά. Αν ο παίχτης μπορεί να βρει 800 θα τα πάρει. Κανείς δεν παίζει για τη φανέλα.
Προσυπογράφω αδερφούλη!
Ο Γκερερο θα παει στον Ολυμπιακο λενε τα site!
Μάγκες είμαι υπέρ ότι οι ομάδες που κρατούν τον κορμο τους είναι πιο εύκολο να διατηρήσουν τα κεκτημένα με τον τίγρη όμως πιστεύω ότι και όλοι να φύγουν και έρθουν άλλοι πάλι θα τα καταφέρουμε να πρωταγωνιστήσουν ε
Ρε τίγρη, πως πετάς έτσι το δόλωμα?τσιμπησαν οι Γάυροι και πήραν γκερερο, αντε τώρα για την βόμβα
Αυτο περιμένω και εγω ! Αντεεεεεε δεν αντέχουμε πρόεδρεεεεεε το
Μπαμμμμ θελουμε !!!!
Δεν νιμίζω ότι θα δώσουν πάνω από 2,5 εκατ. ¨Οπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να τον δώσουμε .
Εαν για τον παίχτη τον ίδιο τα χρήματα είναι πιο σημαντικά από οτιδήποτε πχ χημεία ομαδας, σεβασμός, περιβάλλον, τοτε θα φύγει κ θα πάει απλά όπου δίνουν πιο πολλά. Κ να πάει στο καλό στην τελική γιατί με το ζόρι κάνεις δεν έχει νόημα να μένει. Να προχωρήσουμε κ εμείς στους επόμενους επαγγελματίες παίχτες που θα έρθουν να κάνουν τη δουλειά τους. Μπορεί να ακούγεται κυνικό αλλά έτσι είναι για τους ποδοσφαιριστές πια. Για τους φιλάθλους μόνο είναι διαφορετικά κ ευτυχώς για να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχουμε να γουστάρουμε, να φωνάζουμε, να παθιαζομαστε.
POLY GRINIA RE ADERFIA POU NA MHN EIXAME PAREI TH KOUPA
UPOMONH H RWMH DE XTISTIKE SE 1 MERA
Νομιζω ενα τριαρακι ειναι καλα για την ομαδα.κι αν τσιμπισουν κι ενα ποσοστο μεταπωλησης ακομη καλυτερα.
Για την ιστορια γλυτωσαμε το παλτο Γκερερο.εκλεισε στους γαυρους.χι χι χι
Δεν νομίζω να ανακοινωθεί καμμία μεταγραφή πριν βγουν τα διαρκείας , υπομονή ...!
ioakim έχεις σχέση με τη Λέσβο;
Η ΠΑΕ δεν είναι υποχρεωμενη να μας δίνει αναφορά ποιους παίκτες θέλει. Μπορεί αυτή την στιγμή που μιλάμε να γίνονται σημαντικές επαφές. Και επειδή βλέπω πολλούς να λέτε για τον Λυμπε θυμηθείτε λίγο κάποια άρθρα στην αρχή της χρονιάς τα οποία έλεγαν για μια ομάδα ανθρώπων του Μελισσανίδη που κάνει της μεταγραφές και ότι η μόνη μεταγραφή του Μαϊστόροβιτς ήταν ο Τριστανσον. Αν ανατρέξετε σε άρθρα της περσινής σεζόν θα βρείτε ενδιαφέροντα πράγματα για την φετινή μεταγραφική περίοδο...
Με 2,5-3 τον ευχαριστείς και τον στέλνεις στο Βέλγιο. Η ΑΕΚ πρέπει να μάθει και να πουλάει. Το ξαναγράφω. Τι θα συμβεί τον Δεκέμβριο, όταν ο Βρανιες θα είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Δεν έχετε ακόμα καταλάβει τον χαρακτήρα του; Δε σας έφτανε η περσινή χριστουγεννιάτικη κρυάδα; Τον πουλάς και αυξάνεις το μπάτζετ. Καλύπτεις το κενό του και κινείσαι πιο άνετα στις μεταγραφές. Όλο το σκηνικό θα άλλαζε αν η Βοσνία ήταν στο Μουντιάλ. Εκεί, άξιζε να περιμένεις. Τώρα τι να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περιμένουμε; Το τρόλεϊ;
Ανανέωσέ τον παίξε προκριματικούς και αν δεν τον θες τον πουλάς τον Αύγουστο...
Δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα να τον δώσουμε στην πρώτη πρόταση...
Παίχτη πάντως με την ταχύτητά του που να μας δίνει την δυνατότητα να πάιζουμε με την άμυνα στο κέντρο και να πνίγουμε τον αντίπαλο, μην ονειρευόμαστε ότι θα βρούμε σε αυτά τα λεφτά...
Τον Αύγουστο θα ζορίζεσαι εσύ όχι οι Βέλγοι. Εσύ πουλάς έναν αυτοί μπορούνε να βρουνε κι άλλους. Δεν κάνουν ουρά οι ομάδες για τον Βράνιες. 29 είναι και έχει μείνει 18 μήνες μάξιμουμ σε ομάδα.
Άκουσε συνομίληκέ μου... Ο Τσινο κι ο Κονέ δεν ειναι στο χέρι μας, ο Λάζαρος και ο Γιόχανσον είχαν αποφασίσει να την κάνουν, αναγκάστηκες να αλλαξεις προπονητή και τιμ, κρατα λοιπόν όσους μπορείς απο την δοκιμασμενη κι επιτυχημένη σου συνταγή. Είναι πολύ μικρότερο το ρίσκο να χάσεις 150-200 χιλ (μιλάμε για μισό Κάιπερς, έτσι...?) παρά να πας να παίξεις 4 ματς 30 εκ με ομάδα στοίχημα και να προσεύχεσαι να ειναι γεροί ο Τσοσιτς και ο Τσιγκρι... Δεν ειναι θέμα προσωπολατρείας ή μιζεριας...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Όλοι για την ΑΕΚ ανησυχούμε το ίδιο...
Μάλλον γερνάω και χάνω την υπομονή μου... Νόμισα ότι το πρώτο δεν πέρασε γιατί τους έγραψα γκέυ (συντομογραφία του gayros)... χαχχαχαχχααα
Ανανέωσέ τον, παίξε προκριματικά και τον πουλάς τον Αύγουστο και κυρίως βάλε ότι ρήτρα μπορεί να υπάρχει για να μην παίει σε άλλη ομάδα γιατί οι γκέυ τον έχουν μεγάλη καψούρα (από τον Μανωλά ψάχνουν τέτοιο παίχτη)...
Το να τρέχεις να τον ξεπουλήσεις στην πρώτη πρόταση δεν δείχνει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας...
το αγωνιστικό πλεονέκτημα που σου έδινε η ταχύτητά του πάντως που μπορούσες να παίζεις με την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άμυνα στο κέντρο δεν μπορείς σε άλλον ούτε με τα πενταπλάσια από αυτά που μας δίνουν οι Βέλγοι.
Μπάσιμο ΟΣΦΠ για Γκερέρο. Τουλαχιστον είναι κι αυτοί και γελάμε! Αν πούμε ότι θέλουμε τον Καπετάνο θα τρέξουν να τον πάρουν.
Τον πήραν άμεσα και αύριο έρχεται. Υπομονή, κάποιον θα πάρουμε κι εμείς, που θα πάει...
ΜΕ 3μυρια ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 2 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ!!!
VALUE FOR MONEY!!!ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ!!!
ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΜΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΒΛΑΠΑ ΟΧΙ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ!!!
42 αδιάκοπα χρόνια, ακλουθώντας όχι το άμεσο κοντοπροθεσμο συμφέρον κάποιας κούπας κερδισμένης σε γραφεία μα την περηφάνια που αντιπροσωπεύουν όλα όσα αγαπήσαμε σε αυτή που οι άλλοι αποκαλούν απλά ‘ομάδα΄, επέλεξα να μείνω ενας απλός και ανάξιος ισως αεκτζης παρά θιασώτης πλεονασματικών ισολογισμών . Και αν ο ρεαλισμός επιβάλει ‘ετσι να λειτουργούν οι ομάδες’ εγω σε ακολουθώ ομάδα. Για την Αεκ μιλάμε . οι ίδεες πάνω από τους αριθμούς φίλε, με κάθε τίμημα. Μα ακόμη κ ετσι , αν στην γ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είχαμε τα διπλάσια διάρκειας από τώρα , όχι δεν με απογοητευει . Αντιθετα με κάνει περήφανο που όταν κλεισω τα ματια μου θα παραδώσω στο γιο μου μια ΑΕΚ με τα ίδια ιδανικά που παρέλαβα
Για όποιον δεν κατάλαβε. Δεν ανησυχούμε για το πρωτάθλημα. Η Ευρώπη είναι το θέμα. Επίσης πέρσι που πήγε η ομάδα προετοιμασία πλήρης είδατε πόσο τούρμπο ήταν. Ο κονέ κι ο Τσινο που ήρθαν αργά θυμάστε πότε μπήκαν ζεστά;
Δε λέμε ότι δεν μπορούμε να φτιάξουμε ομάδα να πάρει πάλι πρωτάθλημα. Υπάρχει εμπειρία στο τεχνικό τιμ. Απλά λίγο φοβόμαστε που βλέπουμε να διαλύεται κάτι που πέτυχε και πρέπει να χτιστεί σχεδόν ένα 50% από την αρχή. Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε πάλι μια ΑΕΚΑΡΑ που θα παίξει μπαλαρα. Μακάρι να βγει το Ρίσκο και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι
Περυσι τετοιο καιρο τετοια γκρινια ειχαμε και τελικα πηραμε πρωταθλημα , ειχαμε αξιεπαινη πορεια στην Ευρωπη και παιξαμε τελικο κυπελλου. Δειτε αδερφια λιγο και τους γαυρομπαοκτσηδες. Κανανε κατι ιδιαιτερο μεχρι τωρα στον μεταγραφικο σχεδιασμο?? Ειδικα ο γαυρος εχει πλακα που δεν μπορει να διωξει αυτους που δεν θελει. Προσπαθουν να τους ταισουν σανο για να τους κραταν στην τσιτα. Απλα και λογω μουντιαλ τα μεταγραφικα ολων παν πισω. Υ. Γ. ο λογος παντως που με προβληματιζει εινα οτι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οσους παιχτες χανουμε η διαφορα των χρηματων ειναι πανω κατω στα 200.000 ευρω. Ο ενας ζηταει 700 εμεις δινουμε 500 ο αλλος ζητα 600 εμεις δινουμε 400 και καπου εκει το χανουμε ( και επικοινωνιακα ).
το προβλημα δεν ειναι αν θα παρη 400 η 500 η 800.το προβλημα ειναι οτι οσα θα παιρνει ο παικτης αλλα τοσα και παραπανω θα παιρνει και η εφορια.το αλλο ειναι οτι οσα θα παρει στην ελλαδα σε τρεια χρονια ηαντερλεχ θα του τα δωση σε ενα χρονο,σκεφτειτε κοροϊδο ειναι να κατσει.
ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ πότε με τον Κάιπερς ,πότε με τον Βράνιες μας τα έχουν κάνει τσουρέκια ...και οι διασυνδέσεις τους με το βοθρολίμανο είναι γνωστές ... ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ...
είναι νωρίς ακόμα αλλά μέχρι στιγμής δεν παρουσιάζουμε εικόνα πρωταθλήτριας ομάδας έτοιμης να διεκδικήσει το όνειρο των ομίλων. Εκεί που στο μυαλό μου ήταν η προσδοκία της ενίσχυσης τώρα η σκέψη μου είναι πώς δεν θα δείξουμε αποδυναμωμένοι του χρόνου. Μακάρι να γίνει μεγάλο ντεμαράζ αλλά φίλοι μου για να διεκδικήσουμε κάτι καλό για του χρόνου δεν χρειάζεται μόνο να καλυφθούν τα κενά των αποχωρησάντων αλλά να προστεθεί και ένας ακόμα ποιοτικός εξτρέμ. Δέν ξέρω πώς θα γίνει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτό όταν προσδιοριστικός παράγοντας είναι το συμβόλαιο του Μάνταλου. Ίδωμεν
Έφυγε Λάζαρος ,Αραούχο,Γιόχανσον.Δεν βάζω καν μέσα τον Ανέστη γιατί δεν το θεωρώ αναντικατάστατο. Ο Πάοκ θέλει τον Πούκι για 2η επιλογή κυνηγάει Βερνμπλουμ και κρατάει όλο το κορμό και έχει επίσης Ουάρντα και Ενρίκε. Έχουν 5 εξτρεμ ΒΑΣΙΚΟΥΣ και εμείς ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ..μιλάω για τον ΠΑΟΚ γιατί θα είναι ξανά ο βασικός μας ανταγωνιστής..ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΑΙ ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ!!!
ο γιοχανσον αναντικαταστατος ? που πηρες το πρωταθλημα με τον γιοχανσον στην σουηδια? οσο για τον λαζαρο.. αν η ομαδα αποκτησει καλη και ομαδικη επιθετικη λειτουργια δεν προκειται να φανει η απουσια του.. αν παραμεινει οπως περσυ που βασιζοταν σε ατομικες ενεργειες του λα;ζαρου και του λιβαγια και δεν ερθει αντικαταστατης του λαζαρου τοτε ναι θα χουμε προβλημα. οσο για την νεα χρονια εχουμε λαζαρο αραουχο μειον.. αλμπανης μανταλος συν μεχρι στιγμης
Πολύ δίκιο εχεις Banksy
Ρε φιλε ελεος!!Για τον Araujo και τον Johansson το γνωριζαμε ενα χρονο οτι θα φυγουν. Τι σου εκανε εντυπωση ακριβως??Τωρα αν για εναν Λαζαρο τα βαψεις μαυρα τι να σου πω.Εισαι εκτος κλιματος. ΜΑς πριξατε με τον ΠΑΟΚ.Θελει ο ΠΑΟΚ κυνηγαει ο ΠΑΟΚ ε στα @@ μας τι κανει ο ΠΑΟΚ!!!.ΑΕΚ ειστε ρε τι ειναι αυτα που γραφετε???
Θα έπρεπε οπότε να υπάρχουν κάποιες έτοιμες λύσεις, θα περιμένουμε..
Φοβερή επιχειρηματολογία στην απάντηση σου george21R. Συγχαρητηρια, τώρα αισθανόμαστε καλύτερα.
Ρε μαγκες ολο το σχολιο βασιζεται στο τι γραφουν τα site για τον ΠΑΟΚ.Ειναι σοβαρο ολο αυτο δηλαδη??Επειδη δεν ακουγονται οι στοχοι της ΑΕΚ εχουμε προβλημα??Το λογικη ειναι αυτη??Ας ξεκινησει η προετοιμασια , ας κλεισει το ροστερ των ομαδων και μετα πειτε οτι θελετε.Τωρα 11 Ιουνιου τι γκρινια ειναι αυτη παλι???Ο Σαββιδης εχει βαλει 100 εκατομμυρια στον ΠΑΟΚ για να παρει 2 κυπελλα.Οι ανθρωποι ειναι ασχετοι.Απλα πετανε λεφτα στο πηγαδι. Οταν σκασει η φουσκα ομως θα λεμε αλλα για τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΟΚ!!
Τεσπα συγγνωμη για το ξεσπασμα ποιο πανω αλλα δεν μπορω να ακουω αλλο για το τι κοιταει ο ΠΑΟΚ. Εχουμε την τυχη να υπαρχει στην διοικηση ο μεγαλυτερος ποδοσφαιρικος παραγοντας στην Ελλαδα που μας φτιαχνει γηπεδο και μας εφερε επι των ημερων του πρωταθλημα μετα απο 24 χρονια.Ας εχουμε λιγο πιστη και υπομονη ρε μαγκες.
Κι αυτή η δικαιολογία που λέτε κάποιοι για Αραούχο το ξέραμε,για Γιόχανσον το ξέραμε,για Βράνιες φαινότανε,στέκει μόνο αν στο μέλλον πάρουμε ισάξιους τους αλλιώς ότι το ξέραμε θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα,ελπίζω πάντως να χουν λύσεις κ η ομάδα να φανεί δυνατή όπως φέτος.Πάντως εγώ θα στηρίξω με διαρκείας κι εύχομαι σε λίγο καιρό να σχολιάζουμε σε θετικότερο κλίμα
Σιγά μην αντέξουν φέτος αυτοί ομίλους Europa και πρωτάθλημα. Με τόσα που έχουν γράψει οι έμισθοι κονδυλοφόροι οι οπαδοι του Βόρειου γαυρου νομίζουν πως έχουν γίνει Μπαρτσελόνα. Πιστεύουν πως θα μπουν στους όμιλους Ch.L. για πλάκα. Μετα από έναν αποκλισμό και 2 ήττες στην Ελλάδα θα πάθουν πολιτισμικο (ποδοσφαιρικο) σοκ.
τι μας νοιαζει για τον Μπαοκ ??? ημαρτον ...δε σχολιαζω καν!
Κράτα μικρό καλάθι για ΠΑΟΚ δεν υπέγραψαν ακόμα ο πουκι και βερνμπλομ, που είναι τα εκατομμύρια του Ρώσου το μισό ρόστερ του το θέλει η Τουρκία και εμείς πέρσι τους κερδίσαμε με έναν παίκτη λιγότερο, ψωνίζει μόνο από Ρωσία και αυτό με δανεικους φαίνεται, φεύγει ο Ενρίκε ξανάρχεται Ενρίκε Τι πράγματα είναι αυτά αυτό το μοντέλο θέλουμε ακολουθήσουμε και το λιμπιζομαστε!!!
Δυστυχως εχεις δικιο.
Tους πηρε ολους αυτους? Τότε σε τι βαση μιλας?
Ας πουληθεί Παιδιά και με τα λεφτά αυτά ας έρθει ο μολεντο που είναι και γνωστής της ελληνικής πραγματικότητας, και του Μαρίνου! Ας αφήσουμε την Διοίκηση να κάνει την δουλειά της! Δουλειά μας, να πάρουμε διάρκειας, και όσοι δεν μπορούν ας πάρουν κάρτα φιλαθλου! Σας ευχαριστώ!
Ρε παιδιά ο Μολέδο θέλει πιο πολλά από Βράνιες,έχει ομάδα.Δηλαδή να μπούμε μέσα για να φέρουμε παίχτη στο ίδιο σχεδόν επίπεδο με Βράνιες (για μένα λίγο καλύτερος ο Βόσνιος) και 2 χρόνια μεγαλύτερο;Δε βγάζει νόημα.
Ποιος μολεδο ρε φίλε 3 θέλει η ομάδα του 2 ο βαζελος και 1.2 ο παίχτης . Αν δίναμε τόσα θα κραταγαμε βρανιες.
Ο Βράνιες είναι παικταράς και αξίζει περισσότερο αλλά με τον χαρακτήρα που έχει τον πουλάς χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει το ίδιο καλή χρονιά αν στραβώσει με μια άρνηση δική μας για μεταγραφή. Μην ξεχνάτε τι πήγε να γίνει πέρσι.
Κρίμα είναι να καταστρέψουμε τα πάντα μεσα σε ένα καλοκαίρι.
5 murria k parte ton oxi pio liga
Κρίμα, φεύγει ο καλύτερος αμυντικός της καλύτερης άμυνας του πρωταθλήματος!!!
ΦΕΥΓΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΆΝΑΤΖΕΡ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΠΟΤΕ ΤΑ 2.5 ΜΕ 3 ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΛΕΟΝ...
Ας τα συνοψίσουμε χωρίς συναισθηματισμούς.
Έχεις παίκτη 28 χρονών που του δίνεις 250 χιλιάρικα το χρόνο θα διανύσει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του και κάποιος άλλος του προσφέρει 800 χιλιάρικα το χρόνο.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Τον πουλάμε με αυτά τα λεφτά και βάζουμε και καλούς όρους στο συμβόλαιο του.περνουμε επίσης αν γίνεται και έμψυχα ανταλλάγματα.και είμαστε και εμείς καλα και αυτοί.
Παιδιά στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό... Αλλά ποιον γαμπρό? Δεν έχει έρθει και κανένας.. Χα χα
Αν φύγει ο βρανιες η άμυνα θα είναι χονί χωρίς αντικαταστάτη. Θυμηθείτε την ομάδα πρίν έρθει ο βρανιες πως τρώγαμε τα γκολ.. ο τσιγκρι μεγαλώνει πλέον παίζει με εμπειρία δε μπορεί να τρέχει αριστερά δεξιά να καθαρίζει τις φάσεις όπως ο βρανιες.. ο τσοσιτς είναι πολύ καλός αλλά είναι άλλου στυλ παιχνιδιού. Δηλαδή πιστεύω θα ταίριαζε το τσοσιτς βρανιες αν ο τσιγκρι ήταν τραυματίας.. το τσοσιτς τσιγκρι στη τετράδα της άμυνας είναι επίφοβο πολύ αργή η άμυνα. Ναι ξέρουν να κατεβάζουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπάλα και ο τσιγκρι και ο τσοσιτς αλλά θέλουμε πίσω έναν να καθαρίζει. Δεν βρίσκεις εύκολα βρανιες σε μικρό χρονικό διάστημα. Πρέπει να μείνει και να ανανεώσει.
Ποια ειναι η προθεση της διοικησης? Να πουληθει ο παιχτης με 2,5 εκατομ. ή να μεινει στην ομαδα? Να ξερουμε τι να περιμενουμε...
Προφανως η προθεση ειναι να πουληθει γιατι εμεις ειμαστε της λογικης να εχουμε ταβανι συμβολαια με 500 χιλιαδες εκτος απο κανα δυο περιπτωσες. Ετσι ομως δεν μπορεις να διεκδικησεις εισοδο σε ομιλους cl
Παντως παιχτη του επιπεδου Βρανιες με συμβολαιο 250χιλ δεν μπορουμε να βρουμε πουθενα. Αν πουληθει ο Βρανιες, πραγμα που απευχομαι, θα κινηθουμε για καποιον ελευθερο ή καποια μεταγγραφη των 500χιλ και αντε να δεις μετα τι παιχτης ειναι. Η ομαδα εχει την ευκαιρια να δημιουργησει εναν πολυ δυνατο και σταθερο κορμο αλλα αν ενα απο τα γραναζια σου αφαιρεθουν, τοτε η μηχανη μπορει να μη λειτουργει σωστα...
Επειδή βλέπω πολλούς που τρελένονται ότι γκρινιάζουμε,ότι είμαστε μίζεροι και τα σχετικά.Δεν ισχύει αυτό,άλλο πράγμα είναι μιζέρια.Μιζέρια είναι να βλέπεις 40 λεπτά στο πρώτο φιλικό το Λόπες και να λες "Ντιντακ θα λέμε και κλαίμε",μιζέρια είναι να βγάζεις άμπαλο το Βράνιες στον πρώτο του αγώνα ενώ έχεις φάει στη μάπα Κολοβέτσιο και παλαίμαχο Λέσκοτ,μιζέρια είναι να λες ότι ο Αϊντάρεβιτς πρέπει να μείνει στην ΑΕΚ επειδή είναι πλακατζής,μιζέρια είναι να βγάζεις άμπαλο το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Λιβάγια.
Παρ'το δισλαικ ρε αμπελαλε που θα μας πεις και τον λιβαγια παίχτη..
Απολυτα σωστος φιλε. Δεν διαφωνω εννοειται πως η ομαδα εχει τους αρμοδιους και ξερει καλυτερα απο εμας τους οπαδους τα δεδομενα. Ωστοσο αυτο δν σημαινει οτι πρεπει να καθησυχαζομαστε. Για αυτο αλλωστε εκφραζουμε τις αποψεις μας εδω. Ολοι ουτως ή αλλως το καλο της ομαδας μας θελουμε κα ειναι λογικο αν εχουμε αλλη αποψη ο καθενας.
Εχεις δικιο γενικα εδερφε, αλλα επίσης μιζέρια είναι να έχεις μια διοίκηση που σου έφερε πέρισυ μόνο α) πρωτάθλημα, β) αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη, γ ) τελικό κυπέλλου και το κυριότερο απ όλα ξεκίνησε να σου χτίζει καινούργιο γήπεδο και να καθόμαστε να τους κάνουμε υποδείξεις και βέβαια να λέμε ότι,ότι κάνουν είναι λάθος. Βέβαια αυτό ίσως να μην είναι γκρίνια ή μιζέρια, αλλά αχαριστία.
Παιδιά, ηρεμείστε. Η Α.Ε.Κ. παζαρεύει. Αν καταφέρει να βγάλει χρήματα πολλα θα μπορέσει να πάρει και έναν άλλο σέντερ μπακ, αλλά και ένα αμυντικό χαφ που χρειάζεται
Χωλαίνουμε πάντως στις ανανεώσεις. Αν οι παίχτες είχαν ανανεωθεί τον Γενάρη τώρα δεν θα είχαμε τέτοια και θα είχαν και λιγότερες απαιτήσεις. Επίσης κάτι κολεγιά έχει γίνει τώρα τελευταία μεταξύ γαυρων βορρά και νότου. Κατεβαίνουν στις ΕΠΣ πακέτο. Κάτι δε πάει καλα τώρα τελευταία
Δωστε τον να τελειωνουμε απο την στιγμη που δεν επιθυμει να....ανανεωσει!!!!!τα πράγματα είναι απλά και εύκολα! !!!
Με αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις έναν εξίσου καλό και ίσως και καλυτερο παίκτη στην θέση του.Δεν υποβαθμιζω τον Βρανιες φυσικά αλλά αν θέλει να φύγει θα είναι ωρολογιακη βόμβα στα αποδυτήρια.Μην ξεχνάμε και την χρονιά που πέρασε πως εξαφανίστηκε από τα Σπάτα.Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν κάθε χρόνο αλλάζει ομάδα στην καριέρα του.Απο το να ψάχνουμε χειμωνιάτικα για παίκτη ίσως είναι καλύτερα τώρα και με αυτά τα χρήματα.Ας περιμένουμε..
Κορδελιτσααααααα
Βλέπω μια ταραχή στους φίλους και συνοπαδους ,Μήπως ,λέω μήπως οι Άνθρωποι που είναι στην ομάδα ξέρουν κάτι περισσότερο από εμάς ? Απλά απορια εκφράζω, είναι δυνατόν να έχουν κάνει τόσα για την ΑΕΚ και να την αφήσουν εκτεθειμένη ? Λέτε αυτοί να μην ξέρουν τι ακριβώς ζημιά μπορεί να πάθει η ΑΕΚ ? μήπως θα ήταν καλλίτερα να στηρίξουμε την ομάδα μας και της επιλογές της από το να γκρινιάζουμε ? Όσο για τον βρανιες πιστεύω ότι θα φύγει έτσι η αλλιώς,και καλό είναι να φύγει τώρα με χρήματά παρά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του χρόνου ελεύθερος,γιατί η ΑΕΚ αποκλείεται να του δώσει αυτά τα λεφτά που ζητάει.
Δηλαδή πρόβατα;Πώς την εννοείς τη στήριξη εσύ;Παίρνω διαρκείας,δεν γκρινιάζω ποτέ στο γήπεδο αλλά θα κάνω όση κριτική πιστεύω όταν βλέπω άσχημα πράγματα και θα λέω πάντα την άποψή μου.Ξεκολλάτε πια,τι σημαίνει ξέρουν καλύτερα από εμάς;Προφανώς και ξέρουν αυτή είναι η δουλειά τους.
tote giati gkriniazis? pia eine i ali8eia sou? 8eleis ton vranies pou mono persi sou ekane mpaxalo ta apoditiria 2 fores? sou aresi to opadiliki pou sou poulaei? k tora zita 700-800 gia na mini? an mini k tou xronou kani ta xeirotera ti 8a les meta? se poses omades ekatse 2 sinexomenes xronies?ok pextaras dinatos sklirotraxilos alla ftani autome ton xaraxtira tou?
Φιλε πιστευης οτι μονο εσυ παιρνεις Διαρκειας ?και εγω παιρνω διαρκειας αλλα για πες μου σε κοροιδεψε ο Μελισσανιδης σε κατι ? σου ειπε ψεμματα καπου ? δεν καταλαβαινω γιατι να μην εχουμε υπομονη και αν γινη καποιο λαθος τοτε ναι να πουμε αυτο που θελουμε να πουμε,
Απορώ ρε φίλε να μάθω τι λάθος είπες που σε μαύρισαν?
Φιλε δεν ξερω και δεν με ενδειαφερει εγω την αποψι μου λεω,και σαν ηλικιακα ποιο παλιος πιστευω,και ζωντας εποχες Μελισσανιδη ειδα την ΑΕΚ να ειναι κυριαρχη γι αυτο και εχω εμπιστσυνη στον Ανθρωπο αυτο,και απο τοτε που ανελαβε την ΑΕΚ απο την Γ εθνικη μονο χαρες και επιτυχιες βλεπω συν οτι φτιαχνει και το γηπεδο ,οτι εχει πει το κανει για ποιο λογο να αμφιβαλω
+++ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ....ΤΑ DISLIKE ποιος τα βαζει...
Αν φύγει μόνο με Μολεδο θα ξέρουμε σίγουρα πως θα είμαστε το ίδιο δυνατοί
Πάρτε τα λεφτά.. και κρατήστε ΠΟΣΟΣΤΌ μεταπολισης..
Θα φέρει λεφτά ο βρανιες από μελλοντική μεταγραφη..
Άντε να αρχίσετε να σκέφτεστε εκεί στην ΠΑΕ ποτέ ποτέ.. μέχρι και ο μπαοκ παίρνει φράγκα από αυτή τη πατέντα..
Ποσοστο σε παικτη 29 χρονων και ιδιορυθμο χαρακτηρα δεν κρατας.πρεπει να πιασει στην αντερλεχτ και να πουληθει του χρονου στα 30 του για να πιάσει καλα λεφτα.δεν δινουν ομως ευκολα μεγαλα ποσα για παικτες κατω των 28 στην ευρωπη τουλαχιστον.
Παπασταθοπουλος???? Ειναι καποιοας ηλικιας αλλα το εκανε το ντιλ αδερφε. Οι καλοι αμυντικοι πουλιουντε και στα 35.
Δεν πρέπει να δοθεί ο Βράνιες και μάλιστα σε μια ομάδα που βγήκε τρίτη στο Βελγικό πρωτάθλημα. Για να μην ξεχνάμε, την πρωταθλήτρια φέτος Βελγίου Μπριζ, την αποκλείσαμε με τρίμπαλο. Εξάλου η πρόταση είναι πολύ μικρή. Ήδη έχουμε χάσει από το περσινό μας ρόστερ, Αραούχο, Γιόχανσον και Χριστοδουλόπουλο. Επί της ουσίας η ομάδα έχει κάνει μια μεταγραφή(τον Αλμπάνη). Αν θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους του champions league , που σημαίνει τεράστια οικονομικά οφέλη για την ομάδα,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρειαζόμαστε ενίσχυση και όχι αποδυνάμωση. Τα δύο εκατομμύρια του Βράνιες δεν είναι τίποτε μπροστά στα τριάντα που θα πάρει η ομάδα αν περάσει στους χρυσοφόρους ομίλους. Άρα παραμένει η ομάδα ως έχει, με τρεις τέσσερες προσθήκες σε θέσεις που πονάμε.
Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. Μη βιάζεστε πολύ και μη γκρινιάζετε που θα φύγει ο Βράνιες ή όποιος τέλος πάντων φύγει. Εγώ πιστεύω ότι όλοι στην ΑΕΚ ξέρουν την πραγματικότητα, δεν τη ξέρουμε μόνο εμείς. Θαρρώ θα προσπαθούν να φέρουν παίκτες χωρίς να βγαίνουν τα ονόματά τους προς τα έξω. Υπομονή όμως και όχι γκρίνια, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι θα αξιολογήσουμε.
Τον Γενάρη τον βρίζαμε όλοι για το άδειασμα που μας έκανε και τα καραγκιοζιλίκια του ίδιου και του μάνατζερ του.
Άπειρες φορές έχει δείξει τον προβληματικό του χαρακτήρα με πολλούς τρόπους. Και πολλές φορές δεν βγήκαν παρά έξω
Τώρα που μπορούμε να πουλήσουμε έναν αμυντικό (συμφωνώ ότι είναι ο καλύτερος μας) ενώ έχουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άλλους 3, με καλά λεφτά για την φάση που είναι η ΑΕΚ , εμάς μας χαλάει και θελουμε να τον κρατήσουμε με 800 χιλιάρικα .
από τότε που ανεβήκαμε δεν έχουμε πουλήσει ούτε έναν ,εκτός από τον ντιντακ με 150.000. Δεν μπορείς κατευθείαν να πουλάς με 5 και 10 εκατομμύρια ..
Παιδιά κάθε χρόνο ανεβαίνουμε σκαλί . Μην ξενερώνουμε από αρχές Ιουνίου. Λίγο εμπιστοσύνη σε αυτόν που ξέρει πιο πολύ μπάλα από όλους μας
Διαβάζω πως πρέπει πάση θησεία να κρατήσουμε τον βασικό μας κορμό.
Α' γύρος 29 παιχνίδια:
Τέρμα: Ανέστης 19 αγώνες, Τσιντώτας 8
Ακραίοι μπακ: Μπακάκης 24 , Λόπες 19, Γκάλο 19
Κεντρικοι αμυντικοι: Τσιγκρισκι 13, Τσοσιτς 13, Λαμπροπουλος11, Βρανιες 21... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Χαφ: Σιμόες 20, Γιοχανσον 15, Γαλανοπουλος 13 ,Αινταρεβιτς 9
επιθετικα χαφ, εξτρεμ Φορ: Μανταλος 15, Μπακασετας 12, Χριστοδουλόπουλος 19, Λιβαγια 18,
Κλωναριδης 12, Αραουχο 16
Β γυρος 23 αγώνες:
Τερμα: Τσιντώτας 10, Μπάρκας 13
Ακραιοι: Μπακάκης 18, Λοπες 8, Γκαλο 18, Χουλτ 10
Κεντρικοι Αμυντικοι: Τσιγκρίσκι 15, Λαμπροπουλος 12, Τσοσιτς 0, Βρανιες 17
Χαφ: Σιμοες 15, Κονε 11, Γαλανοπουλος 11, Μοραν 8
Επιτελικοι και φορ: Μανταλος 2, Μπακασετας 17, Χριστοδουλοπουλος 12, Μασουτ 9, Κλωναριδης 3,
Λιβαγια 16, Αραουχο 16
Συμπέρασματα αν φύγει ο Βρανιες πρέπει να αντικατασταθει, Φορ οποσδήποτε και οποσδηποτε αντι Γιοχανσον. Εξτρεμ δεξι σουπερ ςος και 8αρι θα χρειαστει. Με υγιείς όλους όσους μείνανε.
κλαίω που χαλάει η καλύτερη άμυνα της Ελλάδας πριν την ώρα της! αυτό μόνο.
Κοιταξτε εκει στην διοικηση να ανανεωσουν Τσιντωτας(να παρουμε και εναν τριτο γιατι καιγομαστε),Αινταρεβιτς,Κλωναριδης και Μασουντ και αφηστε εμας τους τρελους να θελουμε Αραουχο,Βρανιες,εξτρεμ ποιοτητας,χαφ.Λες και θα παιξουμε τιποτα προκριματικα τσου λου κανετε ορισμενοι!!!
Πάει αυτός... Πάμε γι άλλα...
Καποια πραγματα ειναι αναποφευκτα ο Βρανιες λογικα θα φυγει. Δεν θα αλλαξουμε και ομαδα επειδη θα την κανει ο Βρανιες ειναι παιχταρας τον πειραμε τζαμπα , να τον δωσουμε οσο πιο πολλα μπορουμε και το κυριοτερο να παρουμε παιχτη με τα ΙΔΙΑ στοιχεια γρηγορο αμντικο με καλα αθλητικα προσοντα κολωνες εχουμε στα στοπερ. το πιο σημαντικο αυτος που θα ερθει ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ στην Ελλαδα τετοια στοπερ πιανουνε!
Ο Βρανιες εχει κουμπωσει μια χαρα με Τσιγκρι η Λαμπρο,αν σκεφτεστε να τον δωσετε ο αντικαταστατης του πρεπει να εχει ηδη βρεθει και να εχει το ιδιο καλουπι απο την στιγμη που οι αλλοι δυο ειναι σοφτ ωστε να δεσει μαζι τους πριν τα προκριματικα του Τσου Λου.
Αν ψαχνετε κατοπιν εορτης θα εχουμε προβλημα στο κεντρο της αμυνας, γι αυτο τελειωνετε.
Επισης να συμπληρωσω ο Μολεδο αν ψηνοταν δεν θα με χαλαγε καθολου,ειναι ογκολιθος ειναι πανω κατω τα ιδια με Βρανιες εχει καλυτερο χαρακτηρα και εχει δουλεψει με τον Ουζουνιδη.
Επειδη λογικα εχει φυγει ηδη παραθετω τα καλυτερα ονοματα που κυκλοφορουν ελευθεροι μετα τη 1 ιουλιου:
e, Nemanja Pejcinovic, Aleksandr Martynovich και το μπαμ: Holger Badstuber.
Ragnar Sigurdsson, Maxime Le Marchand, Kevin Theophile-Catherin
Σε λίγες μέρες θα κλαίτε με αυτούς που έρχονται!!!
καλα ας ερθουν οι παιχταραδες που υπονοεις και εγω θα κλαψω απο χαρα.
....σιγά μην πάρουμε και τον Arnold Blackandeker... να δούνε να τα βρούνε με τον Βράνιες να μείνει.
Badstuber μεγαλος παικτης..
Badstuber μεγαλος παικτης..
ΝΤΑΝΙΕΛ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ. ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
Φτού ατυχία... κακό timing... έκλεισε και ο Σωκράτης στην Arsenal, θα ήταν καλή επιλογή
Η επικοινωνιακη τακτικη της ΑΕΚ φετος ειναι πρωτοφανης. Στα μεταγραφικα εχει γινει ως τωρα μια αγορα, μια πληρωμη ρητρας και μια ανανεωση. Υπηρξε το φιασκο του Καιπερς, που εχει αρκετο μελλον. Χαθηκαν 3 παιχτες βασικοι, εκ των οποιων οι 2 ηταν δεδομενοι και ο MVP του Πρωταθληματος πηγε στον μεγαλο αντιπαλο, ενω ο πρωταθληματικος προπονητης ψαχνει μια τελευταια ευκαιρια στο Ισπανικο ποδοσφαιρο. Τωρα εχουμε τον Βρανιες. Μεγαλα πληγματα, η αντικατασταση τους και η περαιτερω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ενισχυση για το Τσαμπιονς Λιγκ ?
Οι μεταγραφικοι στοχοι της ΑΕΚ δεν διαρρεουν φετος καθολου, μονο ελαχιστες περιπτωσεις εχουν αναφερθει απο ρεπορτερ της ΑΕΚ και δεν ειναι ουτε καν οι πρωταρχικοι στοχοι. Αυτο δινει την εντυπωση ομαδας εγκατελειμμενης, που κοιμαται ενω αιμορραγει αγωνιστικα, γιατι απεχει απο την συνηθη επικοινωνιακη πολιτικη. Τον φιλαθλο δεν τον ενδιαφερει η διαβεβαιωση οτι γινονται κινησεις, θελει να ακουσει 100 ονοματα, να δει βιντεακια στο Youtube και ας φαει 98 χυλοπιτες. Απλως να φαινεται οτι κινουνται οι εξελιξεις. Ο πρωτος απολογισμος θα γινει την ημερα που θα ξεκινησει η προετοιμασια. 3 εβδομαδες υπομονη χρειαζονται...
Ο Βρανιες ειναι ο πιο γρηγορος αμυντικος μας. Οποιος καταλαβε καταλαβε
Λπιπον επειδή λετε βλακιες δειτε εδω. Ελντερ λοπεζ 21 Ιουνίου, κλωναριδης 29 Ιουνίου, λιβαγια 1 Ιουλίου , τρινστανσον 5 ιουλιου, κονε 31 αυγούστου, αραουχο 31 Αυγούστου. Καντε ντισκλαικ τωρα.
Πέρυσι όμως τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος ήταν 31 Μαϊου ενώ φέτος τρεις βδομάδες νωρίτερα..
Ε και αυτες η δυο βδομάδες αλλαζαξανε κατι? Παίζουμε σε εναμιση μηνα ξεκολληστε με την γκρινια ρε δεν αγαπάτε περισσότερο την ΑΕΚ απο εμας
Αυτό που λένε είναι οτι πέρυσι μέσα σε 4 βδομάδες από την τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα είχες συμπληρώσει το ρόστερ σου (εκτός ειδικής περίπτωσης Κονε, Αραούχο) και φέτος μετά από το ίδιο χρονικό διάστημα πέρα από αποχωρήσεις δεν ακούγεται τίποτα.. Αν υπάρχει θέμα προγραμματισμού θα φανεί οταν αναχωρήσουμε για Κιελτσε, θέλω να είμαι αισιόδοξος και να κλεισουν ολα τα ανοιχτά μέτωπα τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Εσεις που βάζετε ντισκλαικ επειδη μαλλον είστε λιγο οτι να ναι ψαξτε και βρείτε. Aek fc 17 18 στο wiki να δειτε οτο δεν τους εβγαλα απο το μυαλο μ της ημερομηνίες αλλα εσεις είστε τοσο οτι να ναι π βάζετε ντισκλαικ στα πάντα
Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή έχει τον Nούμερο Παράγοντα στην Super league....
Τι σημαίνει αυτό?
Ότι θα πρέπει να έχουμε εμείς οι οπαδοί ένα καλό καλοκαίρι με δροσερά μπανάκια,όσο μπορούμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χαλαροί στη καθημερινότητα...
Και οι ποιο αγχώδεις σκέψεις σχετικά με την ομάδα να είναι το πώς θα μπορέσουμε να αγοράσουμε διάρκειας.
Όλα τα άλλα αφήστε τα στον κυρ Δημήτρη απο την Κοκκινιά!
Σκέψου να μην είχε πάρει πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, τελικό Κυπέλλου, πορεία Ευρώπη και κατασκευή γηπέδου. Τι γκρίνια είναι αυτή, γεμίσαμε γεροντοκόρες που τα ξέρουν όλα καλύτερα.
ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΡΕΛΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΑΝΤΑΞΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ
Οπως το βλεπω εγω λοιπον παει το πραγμα κΑπως ετσι:
Αποχωρησεις: Αραουχο,Λαζαρος, προσεχως Βρανιες, Γιοχανσον, Ανεστης
Προσθηκες: Λιβαγια, Αλμπανης και εχει παγωσεο του Καιπερς.
Επι της ουσιας λοιπον χασαμε 3-4 βασικους και θες απο εναν για αντικαταστατη τους σε εξισου καλο επιπεδο. Κρατησαμε Λιβαγια και πηραμε για τα εξτρεμ (αν λογικα λογιζεται για εκει) τον Αλμπανη.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Δηλαδη χρειαζομαστε 3+2 παικτες ακομα.
Ντάνιελ γυρνά πίσω ή έστω τηλεφονα .
Δυστυχως στη ομαδα μας δεν αρεσει το ρητο "Των φρονημων τα παιδια πρι πεινασουν μαγειρευουν" και στο
τελος ελπιζω να μη μεινουμε απο παικτες.
Μαγκες εγω βλεπω τον Λυμπε να μην εχει τις γνωσεις να ανταπεξελθει. Τον Γεναρη εφερε Χουλτ και Μασουντ απο Ελλαδα και Μοραν ο Χιμενεθ. Τωρα δεν βλεπω να κινειται τιποτα. Αυτο το τμημα scouting με Μπαρμπαλια, Λαγωνικακη κτλ που το δυναμωνουμε τι κανει? Υπαρχουν τσεκαρισμενες λυσεις σε περιπτωση που φυγει καποιος ανα πασα στιγμη? Ακομα και στο θεμα προπονητη ο Λυμπε πιαστηκε αδιαβαστος, ειναι δυνατον να μην εχεις δυο τρεις προπονητες που σου αρεσει η δουλεια τους (και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ερχονται στην ΑΕΚ) στα υποψιν καθε στιγμη για καθε ενδεχομενο? Που ειναι η δουλεια στις ανανεωσεις? Χασαμε τον Γιοχαν, το παθημα ομως δεν εγινε μαθημα. Οσο και αν αγαπαω τον Νικολα και χαρηκα που γυρισε νομιζω οτι φανερα δεν μπορει να ανταποκριθει στον ρολο του συνχρονου τεχνικου διευθηντη.
Υ.Γ. Αν φυγει και ο Βρανιες (που θα φυγει απλα μας το φερνουν μαλακα) θα χουμε χασει 3 βασικοτατα στελεχη + τον προπονητη ηδη και με την περιπτωση Κονε ακομα στον αερα. Αληθεια ο Σιμοες γιατι ΔΕΝ ανανεωσε ακομα, μηπως να περιμενουμε και κει τιποτα.
Υ.Γ.2. Απο τον Λυμπε περιμενω οτι θα φερει αντικαταστατη του Βρανιες καποιον απο Ελλαδα αφου μονο απο κει μπορει (Πασαλιδης, Μιχαι κτλ.)
Γι'αυτο πηρε πρωταθλημα η ΑΕΚ επειδη δεν εχει ΓΝΩΣΕΙΣ Ο ΛΥΜΠΕ που το καλοκαιρι πηρε τα κλειδια απο Τιγρη να κανει οτι θελει και να μην ακουει κανενα οντως δεν μπορει να ανταπεξελθει εχετε δικιο και οι 8!!! εχετε ματι...
Ενημερωτικα και φιλικα για να μην εκτιθεσαι: τις μεταγραφες της πρωταθλητριας ΑΕΚ τις εκανε περυσι το καλοκαιρι ο Μαιστοροβιτς.
Ρε φιλε πλακα κανεις?ο Λυμπεροπουλος σου φταει?οταν το max συμβολαιο κ μετρο συγκρισης για τα επομενα(εκτος του Livaja) ειναι τα 550 του Μανταλου,τι θες να παρεις?επισις ο Λυμπεροπουλος δεν ειναι αμιγως τεχ.διευθηντης...ειναι ο ανθρωπος του Μελ στα ακοδυτηρια,το ειχαν ξεκαθαρισει απο περυσι...
Με 500χιλ (και λιγοτερα) μπορεις να φερεις πολυ καλους παικτες απο εξω ενδεικτικα Τσιγκρινσκι, Βρανιες, Λοπες, Σιμοες, Γιοχανσον κτλ. που δεν ειναι γνωστοι ή δεν ειναι καλη η περιοδος για αυτους. Το θεμα ειναι μπορεις να τους βρεις? Αυτο κανει το scouting και ο τεχν. διευθηντης. Ο Λυμπε δεν εχει γνωσεις να βρει τετοιους. Ανθρωπος του Μελ στα αποδυτηρια ειναι και ο Δημητριαδης τοτε ποια η διαφορα τους με τον Λυμπε? Σε καθε ομαδα υπαρχει καποιος που κανει κουμαντο στις μεταγραφες σε μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μετα τον Ντανιελ αμφιβαλω.
θυμιζω:"Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε οριστικά να δώσει αυξημένες αρμοδιότητες στον παλαίμαχο παίκτη της Ένωσης, χωρίς προς το παρόν να έχει διευκρινιστεί επακριβώς ποιες θα είναι αυτές.
Σε πρώτη φάση από τα όσα έχουν διαρρεύσει ο Λυμπερόπουλος θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη διοίκηση και στα αποδυτήρια, ο άνθρωπος που θα έχει το απόλυτο κουμάντο σε οργανωτικό επίπεδο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και δεν αποκλείεται να του δοθεί το «πράσινο φως» και στο θέμα των μεταγραφών."
Το ειπες μονος σου. ''ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ να κινειται τιποτα'' Το οτι δε βλεπουμε δε σημαινει οτι δεν γινεται! Αλλωστε το ειπε και ο κετσε και αλλοι. Φετος ειναι η πιο ''μυστικη'' σε μεταγραφικα χρονια αλλα και ισως η καλυτερη. Ο χρονος θα δειξει.
φιλε TilBill ναι δεν βλεπουμε κατι. αλλα ουτε αυτο μας κανει να νιωθουμε οτι σιγουρα κατι γινετε. χρειαζομαστε λιγες μεταγγραφες αλλα καλες ολες για ενδεκαδα.
μακαρι οπως δεν ειχε βγει κατι προς τα εξω για την ανανεωση του Μπαρκα ετσι και τωρα που δεν εχει βγει κατι προς τα εξω να ακουσουμε και αλλες ανανεωσεις, αλλα με τρομαζει το θεμα διοτι πολλοι παιχτες 11αδας τελειωνουν τα συμβολαια τους του χρονου. γιατι τα αφηνουμε να φτασουν ενα χρονο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πριν? αυτο ειναι ρισκο, παιχτη που τον ξερεις που εχεις δει οτι σου κανει γιατι να φτανει στον ενα χρονο πριν την ληξη? εκει αν ερθει προταση δεν μπορεις να διαπραγματευτεις ισχυρα οπως τωρα με τον Βρανιες που θα φυγει (το πιθανοτερο) με οχι και μεγαλο ποσο διοτι του χρονου θα ειναι ελευθερος.
τον ποδοσφαιριστη που εχει 3 ετες συμβολαιο θα τον ανανεωσεις το 1ο χρονο ? τον ποδοσφαιριστη τον ρωτησες αν θελει να ανανεωσει? γιατι ο ποδοσφαιριστης ειναι επαγγελματιας και θα θελει να περιμενει να δει κι αυτος τι προτασεις θα εχει.. αλλα αν τον ανανεωσεις θα του κανεις καινουργιο 3 ετες αφου για περισσοτερα χρονια κανεις δεν υπογραφει.. αρα τον επομενο χρονο πρεπει να του κανεις ξανα ανανεωση και παει λεγοντας .. καθε καλοκαιρι ανανεωση... δεν γινονται αυτα τα πραγματα
Το θεμα ειναι η πιστη στη διοικηση. Οποιος εχει πιστη δεν αγχωνεται και κανει υπομονη. Να ξεκιναγε η προετοιμασια σε μια βδομαδα να σου ελεγα οτι εχεις δικιο. Αλλα ξεκιναει σε 3. Ακουω παντως στο ραδιοφωνο τους δημοσιογραφους μας πολυ αισιοδοξους. Μεσα στη βδομαδα θα εχουμε μεταγραφη.
Οσον αφορα τα συμβολαια, συμφωνω απολυτα. Εχουμε θεση οριο συμβολαιου, με αποτελεσμα οταν ενας παιχτης ακουσει για μεγαλυτερο συμβολαιο να θελει να φυγει. Οποτε μετα αμα τον κρατησεις με το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ιδιο συμβολαιο ισως ειναι αδιαφορος!
Γιατί είναι απαραίτητος ο Βρανιες. Όχι τόσο από
τεχνικής πλευράς, αλλά κυρίως από δυναμισμό στο
παιχνίδι και τσαμπουκα δεν έχουμε άλλον στην
άμυνα. Μεγάλη υπόθεση στην πρώτη μπαλιά τού
αντιπάλου να βγαίνει ο αμυντικός σου με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
αποφασιστικότητα και δύναμη να αποκρούει και
αυτό τό έχει ο Βρανιες σε μέγιστο βαθμό συν κάτι
ανορθόδοξες κινήσεις πού αποπροσανατολίζουν τους
αντιπάλους. Θα προτιμούσα να τού ανανεώσουμε
αλλά εάν αυτό δεν γίνεται τότε ότι καλύτερο για την
ομάδα μας.
Ο Βράνιες φέτος έπαιξε σε 32 απο τα 52 παιχνίδια και δεν νομίζω να είχαμε τίποτα ζόρια πίσω
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί νομίζετε οτι εσείς θέλετε το καλό της ομάδας και αυτοι εκεί στη διοίκηση που και ΑΕΚ είναι και τα λεφτά τους επενδύουν οχι????? Τα ίδια βέβαια λέγατε ( και κράζαται) και πέρσι!!!
Οκονσκι φιλε ναι τα ιδια και τα ιδα καθε καλοκαίρι κοιτα π σε ένα μηνα θα αποθέωουν ξανα την δικοιηση χαχαχχα γελαω μ κατι τετοιους
Σημασία έχει ποιος έρχεται και όχι ποιος φεύγει. Αν ερθει καλύτερος του Λάζαρου και του Βρανιες δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος εδώ μέσα να πει κάτι . Αν ερθουν καλύτεροι όμως, όχι Αρθο ούτε Κλωναρίδηδες και Μοράνηδες...Ας περιμένουμε λίγο τις μεταγραφες που θα γίνουν και μετά εδω είμαστε να σχολιαζουμε αναλόγως
Μελισσανίδη κάνε ρόμπα ξανά τους αμπελοφιλόσοφος
Είναι εμφανές ότι η ΑΕΚ του 18/19 θα είναι ριζικά διαφορετική της πρωταθληματικής ΑΕΚ του 17/18. Ανησυχία είναι λογικό να υπάρχει, καθώς απ' ότι φαίνεται χάνουμε παίκτες που ζητούν παραπάνω χρήματα απ' το ταβάνι που έχει θέσει η ΠΑΕ (600-700k, ίσως να δοθεί κάτι παραπάνω για τον στράικερ). Είναι νωρίς-όμως- ακόμα για να μετατραπεί η ανησυχία σε γκρίνια και κατάρες. Σίγουρα η ΠΑΕ εξετάζει λύσεις και είναι στα συν ότι τις κρατάει μακρία απ' τα αθλητικά ρεπορτάζ. Για να λέμε τα πράγματα με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το ονομά τους, εγώ μετά από τέτοιες ηχηρές αποχωρήσεις περιμένω παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Τα 10 μύρια απ' το Γιουρόπα (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ), τα αυξημένα έσοδα απ' τα περσινά εισιτήρια (+75.2% αύξηση εισιτηρίων φέτος απο πέρσι σύμφωνα με το wikipedia) αλλά και ό,τι ποσό προκύψει απ' τις πωλήσεις των νέων διαρκείας εντός του καλοκαιριού, δίνουν στην ΠΑΕ την θεωρητική δυνατότητα να ψάξει παίκτες από υψηλό ράφι και να αφήσει στην άκρη τα λαχεία (που έχουν παίξει κατά καιρούς στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ). Η ομάδα θέλει 3 παίκτες ποιότητας "Λιβάγια" μπροστά, ένα βαρβάτο 8άρι και ένα σέντερ μπακ που θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην άμυνα αν φύγει ο Βόσνιος. Αν δεν γίνουν αυτά πολύ φοβάμαι ότι το πρωτάθλημα θα ανηφορίσει προς Σαλόνικα... Εδώ θα 'μαστε να συζητάμε. Υπομονή για την ώρα...
Όποιον θέλουμε τον κρατάμε!!!!! καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!!!
Κάτι κάνουμε λάθος με τις ανανεώσεις κ τα συμβόλαια,φτάνουμε στο αμην κ μετά αντίο ζωη με τις απαιτήσεις των παικτών κ των μάνατζερ αφού εχουμε ταβάνια κ πατάρια στις προσφορές μας....αλλά νομίζω πως πλέον είμαστε μεγάλη ευρ.ομάδα με οτι αυτό συνεπάγεται για ομίλους,νταμπλ κλπ...........
Σίγουρα κάτι κάνουμε λάθος κ συνεχίζουμε στα ίδια κ φέτος κ με παίκτες κ ειδικά με τους μάνατζερ,είμαστε πίσω απο τους 2 γαυρους σ'αυτά τα θέματα....δε λέω να κάνουμε άσκοπες σπατάλες αλλά οι μεγάλες ομάδες ειναι πιο σοβαρες κ δυναμικές σε ανανεώσεις,ροστερ,μπατζετ κ μεταγραφές,είμαστε ευρωπαϊκων απαιτήσεων κλαμπ κ το οποιον θέλουμε τον κρατάμε θα γίνει ανέκδοτο....πλέον θελουμε φορ,2 εξτρέμ,χαφ κ στόπερ απο το πανω ράφι για ομίλους κ για νταμπλ
βγες ρε ΑΕΚ να πεις στον κοσμο οτι κι εσυ διαπραγματευεσαι την ανανεωση με τον Βρανιες..ειπαμε..δεν γκρινιζιαζουμε...αγαπαμε, στηριζουμε, αλλά αυτη η ξηρασια ως τωρα, μαζι με τα σοκ των αποχωρησεων και των παικτων που αγοραζουμε αλλα δε μας γουσταρουν καπως πρεπει να πλασαριστει επικοινωνιακα μεσω της ΠΑΕ και σε εμας τους φουκαραδες οπαδους,οκ..προδοτης ο λαζαρος, ψυχρος επαγγελματιας ο Γιοχανσον, πανακριβος ο Αραουχο, βλαμμενο ο βελγος..τωρα...θα μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βγει τρελος και ατιθασος ο Βρανιες.μια ερωτηση: θελουμε να τον ανανεωσουμε? εχουμε κανει προταση?θελουμε να εχουμε ανταγωνιστικη ομαδα?
πες τα γιατι θα τρελαθω στο τελος σημερα με αυτα που διαβαζω
Ρε ολοι εδω μεσα γιατι δεν παιρνατε την ομαδα τοσα χρονια να την κανετε πρωταθλητρια .......να κανατε γηπεδο...να παιρνατε οποιον θελατε και ολα οσα μας τρελενετε με αυτα που λετε απο τον καναπε.....και κατι τελευταιο αν λεω αν δεν ειχαμε παρει το πρωταθλημα και παιζαμε τελικο οπως παιξαμαι και εκανε αυτην την βλακεια οπως εκανε στο τελος τι θα λεγατε τωρα ηθελα να ηξερα.......ρε δωστετον οπως ειναι θελουμε καλους και σοβαρους παιχτες οχι τρελους καταλαβετετο.....μονο ΑΕΚ ρεεεεεε
Δωστε τον εναν, δωστε τον αλλον και στα προκριματικα θα κατεβουμε να παιξουμε με τον Τζανετοπουλο και τον Γιουση (χωρις να εχω τιποτα με τα παιδια, τυχαια παραδειγματα).. Δεν ειναι ετσι φιλε, απ'οτι στιγμη που η ομαδα πετυχε πρεπει να κρατησεις τον βασικο σου κορμο..
Ο Βρανιες εχει φυγει ηδη και δεν το ξερουμε.. Το θεμα ειναι με τι θα τον αντικαταστησουν... Ο θεος βοηθος.
Επειδή είμαστε ΑΕΚτζήδες και έχουμε κάνει υπομονή τόσα χρόνια δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε εσαεί.Είναι λάθος η πώληση Βράνιες και με τόσο λίγα χρήματα.Αντικειμενικά,το πράγμα μέχρι τώρα δεν πάει καλά.Κανονίστε εκεί στην ΠΑΕ να μας κάνει πλάκα του χρόνου το άτιτλο μπαοκακι.
με κορδέλα. Αν δεν γκαντεμιαστεί και φέτος ο Τσόσιτς το βασικό δίδυμο είναι μια χαρά. Έναν μικρό στη θέση του με προοπτική και είμαστε οκ. Χίλιες φορές να πάνε τα λεφτά για την αγορά ενός καλού εξτρέμ, να δούμε και λίγο μπάλα.
ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΤΣΟΣΙΤΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ...ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΒΡΑΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ..ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ...
Να πω κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη,ως απλός Αεκτζης κι όχι ως ειδημων...Να πουλήσουμε...ναι, να ..ξεπουλήσουμε ...ΟΧΙ! Δεν γίνεται οι πονηροί Βέλγοι να πουλάνε Σπαχιτς ή...παλτά τύπου Έγκελς 7και 8 εκ € και να θέλουν τον Βρανιες με 2!!!Δώστου κάτι παραπάνω να κλείσεις την ψαλίδα (καν'το σε όλους,αν χρειαστεί)και με δέλεαρ τους Ομίλους του Τσουλου (και τα..20-35 εκ.€ ) ανεβάζεις την αξία του δύο και τρεις φορές..Αν μεσοχρονις ή του χρόνου έχεις προσφορά για 4 ή 5 εκ€,έβγαλες ΑΠΟ 1... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΜΟΝΟ ΠΑΙΚΤΗ τη συνολική υπέρβαση στο μπάτζετ για τις αμοιβές όλων, και κυρίως την...γκρίνια και την αμφισβητηση...
Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως υπάρχουν άτυπες κατηγορίες ομάδων στην Ευρώπη όπου υπάρχει νταβάνι για την μέγιστη τιμή πώλησης, ο γαύρος χάρις τα κλεμμένα πρωταθλήματα και τη συνεχή του παρουσία στο Τσάμπιονς Λίγκ ανέβηκε κατηγορία για αυτό και πουλάει με 12-15 μύρια παίκτες ( τα 22 του Ρέτσου μοιάζουν με το μούσι του Μέσι) η ΑΕΚ εκτός και αν έχει κάνει τη σούπερ χρονιά στο Τσάμπιονς Λίνγκ με τον σούπερ παίκτη της, δεν πρόκειται να τον πουλήσει πάνω από 5 μύρια( θα έλεγα πως 3-4 είναι το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ νταβάνι) γιατί είναι χαμηλότερη κατηγορία, επιπλέον οι παίκτες των μικρών ομάδων δελεάζονται εύκολα από τις μεγαλύτερες και ή δεν ανανεώνουν ή πιέζουν τις ομάδες τους για μικρό τίμημα πώλησης.
Συμφωνω με την ανανεωση, διαφωνω στο οτι ξεπουλαμε. Εγω πιστευω πως και τα 2,1 ειναι πολλα εφοσον το αλλο καλοκαιρι μενει ελευθερος. Καποιος πολυ σωστα σχολιασε πριν για τα 1,5 που δεν πουλησαμε τον Γιοχανσον και τελικα ο παιχτης εφυγε οπως ηρθε.
Τα ποσά αυτών μεταγραφών του γαύρου είναι εντελώς πλασματικά αφού έχει γίνει έρμαιο τον μάνατζερ πχ πουλάς ρετσο (με όσα τον πούλησε δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή)και αναγκάστηκα θα αγοράσεις παλτά με υπεραξία τύπου Έγκελς Εμενικε.Αρα η διαφορά καλύπτεται και τα κέρδη των μεταγραφών έρχονται στα ίσα.Το αρνητικό σε αυτό είναι πως η ομάδα γίνεται έρμαιο των μάνατζερ όπως προανέφερα αλλά το θετικό είναι το επικοινωνιακό κομμάτι αφού στον τύπο περνάει η άποψη πως η"προεδραρα" βάζει λεφτά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και κάνει "μεταγραφαρες". Επομένως είναι καλύτερο να πουλάς με κανονική αξία και να είσαι ελεύθερος να αγοράζεις ότι έχει ανάγκη η ομάδα σου.
Πήραμε το πρωτάθλημα και δεν μας έχουν αφήσει να το χαρούμε με αποχωρήσεις μεταγραφικά. Δεν φταίει εξ ολοκλήρου η δοιηκηση. Στο περίπτωση του λαζαρου , αν έχει συμβόλαιο όντως θα δικαιωθούμε. Στη περίπτωση του Γιόχανσον το παλικάρι ήθελε να φύγει. Ο μανολο το ίδιο. Ο καιπερς αποδείχθηκε αληταρας. Το μεγαλύτερο λάθος της δοιηκησης είναι που αφήνουμε τους βασικούς μας παίκτες να μπαίνουν στο τελευταίο χρόνο συμβολαίου τους. Μια ζωή τα ίδια με αυτή την ομάδα. Σαν χθες θυμάμαι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τη χρόνια που έληγαν τα συμβόλαια του σκοκο, του Τζιμπούρ, του μπλάνκο και του..μανωλα. Στις διαπραγματεύσεις όταν πας να τις κανείς το τελευταίο χρόνο συμβολαίου, ο παίκτης έχει το πάνω χέρι δε το καταλαβαίνετε εκεί στη δοιηκηση; Ο Μελισσανίδης δε μπορεί να ασχολείται με όλα, ο λυμπε πρέπει να γίνει πιο ενεργός. Καλες και οι προσθήκες αλλά μη φύγουν και οι καλύτεροι μας, άντε ξυπνήστε
Μηπως πρεπει καποιος επιτελους να μας εξηγησει , γιατι η διοικηση αφηνει ολους τους παιχτες να μπαινουν στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου τους? ειναι δυνατον να σε παρακαλαει ο Σιμοες να ανανεωσεις τοσους μηνες και να μην εχει ανανεωσει ακομα?
Εχει τριετες ο Μοραν μην αγχωνεσαι αδερφε!
p.x auto pou eipes...oti nane wres wres
Όλοι με την ίδια απορία θα μείνουμε φίλε..
η διοίκηση μας σχεδόν σε όλα είναι τέλεια, έχει βελτιωθεί σε πάρα πολλούς τομείς το μόνο αρνητικό πιστεύω είναι αυτό με τις ανανεώσεις.. περιμένουμε να πάει τελευταίος χρόνος για κάποιο λόγο.. για Σιμόες ακούμε απ τον Νοέμβριο ότι έχει συμφωνήσει και ότι τον Ιανουάριο - φεβρουάριο θα υπέγραφε..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακόμα περιμένουμε..
Αδελφέ, την ίδια απορία έχω και εγώ. Δεν μιλάμε για παίκτες όπως ο Almeida ή ο Ajdarevic, αλλά για τους βασικούς παίκτες (Sìmoes, Vranjes), που σε βοήθησαν στην κατάκτηση του τίτλου μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.
Και αυτο που λεμε πια οτι αμα παρει ο ενας πολλα λεφτα θα πρεπει να δωσεις και στον αλλο δεν το καταλαβαινω δηλαδη ο μεσσι που παιρνει οσα παιρνει πρεπει να ζηταει τα ιδια και ο σουαρεζ η ο ντεμπελε επειδη ειναι κ αυτοι επιθετκοι...γιατι ετσι το πατε οτι αμα παρει 800 ο βρανιες θα ζητησει τα ιδια και ο τσιγκρι που εινε 31 δηλαδη..η ο τσοσιτσ και ο χουλτ...ο καθε ενας θα πληρωνετε οσα αξιζει...που το παραλογο?
Κατά τα άλλα την άμυνα δεν θα την πειραζαμε για μην χαλάσουμε το κορμό της ομάδας.Δυσκολα τα βλέπω τα πράγματα αδέρφια!!
2,1Ekatomiria,aftos fevgi tsaba,pros theou,den ehoume lefta na paroume enan pekti kai aftous pou ehoume tous dinoume tsaba,toulahiston 15 ekat. ama pame etsi ,last one out turn the lights off.
Οποιον θελουμε τον κραταμε κατα τα αλλα...
Λαζαρος , καιπερς , γιοχανσον , αραουχο , βρανιες , μανολο ! Ποσα να αντέξουμε ρε παιδια Λυπηθείτε μας !
αν αυτά τα λεφτά κάνουν την διαφορά και φέρνεις Τσίνο, καλώς... αν όχι, χάσαμε και αγωνιστικά και οικονομικά...
ε με το ιδιο σκεπτικο να ερθουν να μας παρουν και μπακακη σιμοες κλπ...προταση 3 μιρια κ 700 στο παιχτη εμας το ταβανι θα ειναι 500 και αντιο ζωη..
Να πάρουμε και κανεναν παιδιά...!!!
Είμαι ξεκάθαρα αντίθετος να πουληθεί ο Βρανιες με τα ποσά που ακούγονται. Δεν θεωρώ ότι οι απαιτήσεις του είναι παράλογες. Ακόμα θεωρώ πως λίγο να ανέβουμε λίγο να πέσει θα βρεθεί η χρυσή τομή αν θέλουμε να τον ανανεώσουμε. Είναι ένας παίκτης που δύσκολα αντικαθίσταται ειδικά με τα χρήματα που αυτή τη στιγμή έχει σκοπό να δώσει η διοίκηση ( δεν νομίζω να είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε πάνω από 400 χιλιάρικα για παίκτη στην άμυνα)... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αν ξαναβρούμε Βρανιες καλώς και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό απλά το θεωρώ πολύ δύσκολο. Τέλος, καλό θα ήταν να δούμε όχι μόνο τι ζητάει ο Βρανιες αλλά τι προσφέρει και τι μπορεί να προσφέρει. Ας σκεφτούμε λοιπόν πόσο καλύτερη διαπραγμάτευτικη θέση θα μπορούσαμε να έχουμε αν ο βρανιες παίξει τσουλου ή Γιουρόπα . Η τιμή του θα ήταν πολύ παραπάνω και σίγουρα θα μιλούσαμε για σωστή πολιτική εκ μέρους της διοίκησης
Μονοδρομος νεο συμβολαιο με τον παιχτη αλλιως θα ειμαστε οι χαμενοι της υποθεσης γιατι αξιζει πολλα παραπανω κ το γνωριζουμε ολοι
Έτσι είναι το σημερινό ποδόσφαιρο μάγκες. Το θέμα δεν είναι να πουλήσεις έναν παίχτη. Το θέμα είναι να τον αντικαταστήσεις σωστά. Στην κατάσταση που είναι τώρα η ομάδα δεν πρέπει να πάει για παικτη- λαχείο αλλά για σίγουρη λύση. Να αγοράσει δηλαδή στόπερ με γεμάτη χρονιά και με τα στοιχεία που θέλει ο Μαρίνος. Τόσο απλά.
Θα είναι η 4η μεγάλη απώλεια που δε θα έχει αντικατασταθεί. Άντε να κάνεις υπομονή μετά...
UP!!!
Καλά εσείς π.γράφετε ήδη αποτυχημένο προγραματισμο μαλλον δεν θυμάστε ότι πέρσι τέτοια εποχη δεν.κάναμε μεταγραφες 21 Ιουνίου καναμε την πρώτη οπότε μην μας πριζετε με της φαντασιωσης σας
Αντί να ανοίξουμε το σάιτ και να διαβάσουμε ότι κλείνουμε τον έναν παιχταρα μετα τον άλλον η αλήθεια είναι ότι χάνουμε τον έναν παιχταρα μετα τον άλλον.....
Ο μόνος παικταράς που χάσαμε είναι ο Λάζαρος. Ο Αραούχο ανήκε στην Λας Πάλμας, ήρθε δανεικός 1,5 χρόνο, πλέον δεν καίγεται άλλο να μείνει εδώ και θα συνεχίσει αλλού. ο Γιοχανσον είχε αποφασίσει να φύγει από την Ελλάδα, τι να κάνουμε να τον δέσουμε. Αν δώσουμε 800 χιλ στον Βράνιες, θα πρέπει να διπλασιάσουμε τουλάχιστον τα λεφτά που παίρνει ο Μπάρκας, ο Μπακάκης, ο Σιμόες, ο Τσιγκρίσκι και να ανεβάσουμε αυτά των Λιβάγια-Μάνταλου και όλα αυτά για ένα παίκτη με απρόβλεπτο χαρακτήρα και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μειωμένης ποδοσφαιρικής ευφυίας. Έπρεπε μετά την πρώτη του χρονιά να πάμε να του κάνουμε πρόταση ανανέωσης με λογικό ποσό, τώρα είναι αργά. Μακάρι να πάρουμε άνω των 2,5 εκ
Όχι φίλε διαφωνώ χωρίς να σ κανω dislike όλοι αυτοί που έφυγαν ήταν και ι
Είναι παιχταράδες για τον απλούστατο λόγο ότι με έκαναν να κλαψω μετα απο 24χρονια τώρα το γιατί έφυγαν αν έμειναν ελεύθεροι η γιατι δν έκατσαν δν με νοιαζει καθόλου εγώ θέλω να μπαίνω στο σάιτ και να διαβάζω ότι περνούμε παίχτες και δυναμώνει η ομάδα Περισσότερο δν θέλω να μπαίνω να διαβάσω και να βλέπω ότι μας φεύγει ένας βασικός μας παίκτης για αυτόν το λόγο,μας έφευγαν με Αδαμίδη και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δημητρελο Ε δν θέλω ρε φίλε να γίνεται σήριαλ επειδή ο άλλος δν θέλει να δώσει λεφτά μια στο Λάζαρο μια στον βρανιες και μία στο φουφουτο..Στη ζωή μου κοιτάω να πηγαίνω μπροστά Όχι πίσω οι εποχές αδαμοδημητρελου έχουν τελειώσει και δν γυρνάνε με τπτ πίσω....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.
ΝΤΑΝΙΕΛ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ.
Ρε φιλε ότι να Ναι 21 Ιουνίου είχαμε κάνει πρώτη μεταγραφη εσύ νομιζεις ότι.έχουμε ιουλιο ?
Φίλε ούτε πέρσι κάναμε μεταγραφή τέτοια εποχή Μην.λες ότι σε συμφέρει γ να γκρινιάξεις δες πότε ήρθε ο.λοπεζ και ποτέ η υπόλοιπη ;-)
Σωστός!! Και ας φάμε όσα dislike θέλουν.
Λοιπόν τα 800 η ΑΕΚ δεν μπορεί να τα ματσαρει,η πρόταση μας θα κυμαίνεται περίπου στα 450χιλ χωρίς τα μπόνους.
Ο παίκτης έχει ένα χρόνο συμβόλαιο,όπερ σημαίνει πως τον Γενάρη υπογράφει αν θέλει άλλου και του χρόνου φεύγει τσάμπα(αν γίνει αυτό ,η γκρίνια για τους λάθους χειρισμούς θα είναι διπλάσια)
Ο παίκτης λογικό είναι να θέλει τα 800(30 χρόνων βαδίζει..),αν και θα ήθελα να μείνει οι καταστάσεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δείχνουν άλλο και δυστυχώς με μια πρόταση γύρω στα 2,5 ο παίκτης πετάει για Βρυξέλλες.
Υ.γ μετά από αυτό θα πρέπει να τρέξουμε και να κλείσουμε τις υποθέσεις μέχρι το τέλος Ιουνίου (συν ένα δυνατό στόπερ)
Υ.γ2 δεν μένουμε σε πρόσωπα η ΑΕΚ πάντα εδώ θα είναι
Ο Βρανιες μας τελειωσε πιστευω το deal θα κλεισει κοντα 2,800,000 . Πιστευω οτι θα μας μεινουν και ρεστα
Απο οτι καταλαβαινω ειναι για να φευγει σε λιγο..ανυσηχω πολυ με ολες αυτες τις αποχωρησεις ..πρεπει να ερθουν επειγοντος αντικαταστατες΄..ξερω οτι φετος ειδικα δεν μπορω να ζηταω τν ουρανο με τα αστρα απο μεταγραφες οταν πεφτει χρημα στο γηπεδο αλλα δεν μπορω να διανοηθω του χρονου να μν ημαστε ανταγωνιστικοι με τον μπαοκ
Εγώ πάλι διαφωνώ, το κόστος του γηπέδου είναι ανεξάρτητο των μεταγραφών. Δεν μπορεί να πάρει 2.5 μύρια η ΑΕΚ για Βράνιες ( και αυτά εκβιαστικά μιάς και από Δεκέμβριο μπορεί να υπογράψει τσάμπα) και να μην επενδύσει αντίστοιχο ποσό για αμυντικό, δυστυχώς συνεχώς χάνουμε βασικούς παίκτες και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να πάρουμε κάποιον από τους αζήτητους τον Αύγουστο, γιατί τότε δεν θα έχουμε καμία ελπίδα για Τσάμπιονς Λίνγκ, κάτι που φάνηκε έντονα και πέρυσι στους αντίστοιχους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγώνες. Πιστεύω ότι η Διοίκηση θα κινηθεί γρήγορα για εξτρέμ, κ. αμυντικό, μέσο και σέντερ φόρ και ελπίζω να μην ξαναπαίξουμε το παιχνίδι της Λας Πάλμας όπως πέρυσι και εριμένουμε Αραούχο τελευταία στιγμή, ας γίνει μία τελική προσφορά για Αραούχο και να μη γίνει σήριαλ η μεταγραφή του μπλοκάροντας και οποιαδήποτε άλλη. Ας φροντίσουν τουλάχιστον στην ομάδα να υπογράψουν σύντομα οι υπόλοιποι και ας μην ακούν αυτά που λένε οι ποδοσφαιριστές πως μόλις τους καλέσει η Ομάδα υπογράφουν γιατί τα ίδια έλεγε και ο Λάζαρος το χειμώνα και κοιμηθήκαμε.
Συμφωνω μαζι σου Paladin, το γηπεδο προχωρα αυτονομα, δεν εχει να κανει με το αγωνιστικο κομματι ουτε παιρνει μερος του μπατζετ μεταγραφων.
τελος αυγουστου θα δουμε
Όλες οι μεγάλες ομάδες πουλάνε παίκτες το θέμα είναι ότι καλύπτουν και με το παραπάνω το κενό που αφήνουν
Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς
Τον δίνεις 2.6 με κορδέλα και παίρνεις τον LE TALLEC που δεν ανανεώνει με τον Ερυθρό Αστέρα..
Ο παίκτης έπρεπε να έχει ανανεώσει πριν 6 μήνες και να πωληθεί πέντε εκ φέτος!
Ξενέρωμα ... όλοι εγκαταλείπουν την βάρκα σιγά σιγά ύστερα από μια ονειρική χρόνια ..
Μάγκες δεν θα μαλωσουμε για τόνε βρανιες Τώρα θελει να φύγει καλός φέρε 2.5 με 2.8 και φύγε έχουν ήδη αντικαταστατες οπότε νο προμπλεμ. Αυτήν.την βδομαδα θα έρθει ο.εξτρέμ λογικα και ο.αντικαταστάτης του βρανιες άμα προχωρησουν γρήγορα άντε φορτσα ΑΕΚ.Όχι γκρίνια και.πέρσι πρώτη.μεταγραφή 21 Ιουνίου καναμε.μαγκες χαλαρα
Με 3 εκατομμύρια και 30% ποσοστό είναι καλά και να βρεις παικταρα και να ηρεμήσεις λίγο από τον δύσκολο χαρακτήρα του. Δεν αμφισβητώ την αξία του αλλά ένα μήνα τον χειμώνα μας είχε κάνει άνω κάτω.
Κάποιες γρήγορες σκέψεις.Θες να μην βγεις χαμένςο ούτε αγωνιστικά ούτε οικονομικά;των ανανεώνεις και τον πουλάς του χρόνου με πάνω από 4 εκατομμύρια δεδομένου ότι θα παίξουμε και φέτος ευρώπη και θα τον δουν ξανά ακόμε περισσότερες ομάδες.Οικονομικά θα είσαι κερδισμένος και με 2,1 αν τον δώσεις εφόσον τον πήρες ελεύθερο αλλά αγωνιστικά θα χάσεις πολύ.Ο βράνιες παίρνει τώρα 250.000 όσα και ο αιντάρεβιτς.Σκεφτείτε τι έχει προσφέρει ο ένας και τι ο άλλος ενάμιση χρόνο τώρα.Τέλος όταν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στον παοκ δίνουν 600 χιλιάρικα για το κατσίκι τον μαλεζά σαν τριτοτεταρτο σέντερ μπακ και στην ΑΕΚ λέμε ότι ταβάνι 500 χιλιάρικα για το βασικό μας σέντερ μπακ μετά μην απορείτε γιατί ο κόσμος δε σπάει τις γραμμές για διαρκείας.Δεν είπαμε να αρχίσουμε να ξοδεύουμε εκατομμύρια από εδώ και από εκεί αλλά να φεύγουν βασικές κολώνες της ομάδας που πάει τρένο τον ενάμιση τελευταίο χρόνο για 100 και 200 χιλιαρικά είναι ντροπή
αν θα πιασεις του χρόνου 4εκ για τριάντα χρονών παίκτη και μισότρελο γράψε μου.Απλά είναι ακόμη μια κακοδιαχείρηση του ρόστερ όπου έπρεπε να τον ανανεώσεις πέρυσι και να τον δώσεις φέτος με 4μ.
φέτος θα τον έδινες με 4 ενώ του χρόνου όχι;30 χρονών για στόπερ είναι μια χαρά ηλικία δες πόσα πουλήθηκε ο σωκράτης στην άρσεναλ σε αυτή την ηλικία.Και πόσα άλλα παραδείγματα παικτών σε αυτή τη θέση...
Τι θα γινει ρε παιδια θα μεινει κανεις στην ομαδα; πρεπει να γινουν 4 ΠΟΛΥ καλες μεταγραφες,αλλιως δεν μας βλεπω καλα για του χρονου!!
Το να αλλαξουμε εμεις σαν φίλαθλοι τα πραγματα δεν μπορούμε,πλην απο το να λεμε τα θελω μας εδώ στο σαιτ,οποτε ότι είναι να γινει να γινει γρηγορα και να συνεχισει και η ομαδα τον προγραμματισμο της.Μακαρι να μεινει παντως...
Τελος και αυτος.θα τα βρουν στα 2.5 το πολυ 3.. και αμα του δινουν 800 ας φυγει γιατι θα δημιουργηθουν παρα πολλα εσωτερικα προβληματα. Και επισης ο ιδιος ο βρανιες θα μας αναστατωνει οπως τον χειμωνα