Ο ΠΑΟΚ «σκούπισε» τον Προμηθέα, αφού νίκησε με 91-79 και έκανε το 3-0 στην σειρά των μικρών τελικών του Πρωταθλήματος της Basket League, παίρνοντας τελικά την τρίτη θέση.
Το παιχνίδι ξεκίνησε, με τον Προμηθέα, να “γκαζώνει” κατευθείαν, καθώς στα πρώτα 5 λεπτά, έκανε ένα γρήγορο 12-4, ενώ συνέχισε να βγάζει “ενέργεια” στις δυο άκρες του παρκέ, με τον ΠΑΟΚ, να προσπαθεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας του Μάκη Γιατρά, αποτέλεσμα αυτού, οι γηπεδούχοι να προηγούνται με 23-17 στο τέλος της περιόδου.
Το δεύτερο δεκάλεπτο, ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει αποφασισμένος να ανατρέψει την κατάσταση και με τον Χαραλαμπόπουλο, να ξεχωρίζει, καθώς πέτυχε 9 πόντους, κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, αλλά όχι να το “γυρίσει”, καθώς ο Προμηθέας στο τέλος του ημιχρόνου, ήταν μπροστά με 46-42.
Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε εκπληκτικά, με τον ΠΑΟΚ, να παίρνει γρήγορα προβάδισμα, καθώς κέρδιζε με 51-48, στο 24′. Ενώ καθ’όλη την διάρκεια της περιόδου, οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τις μάχες που γινόντουσαν να χαρακτηρίζονται “ομηρικές”. Για την ιστορία, στο τέλος της τρίτης περιόδου, το σκορ ήταν 67-60 υπέρ του Προμηθέα, που κατάφερε να “ξεφύγει” στα τελευταία λεπτά.
Στις αρχές της τέταρτης περιόδου, ο ΠΑΟΚ κατάφερε με ένα σερί 9-2, να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και το 69-69 και για τα επόμενα 6 λεπτά, οι δυο ομάδες, ήταν μαζί στο σκορ. Όπου και στα 4 λεπτά πριν την λήξη, η κούραση “χτύπησε την πόρτα του Προμηθέα”, με τον δικέφαλο του βορρά να αρχίζει να παίρνει όλο και περισσότερο μεγαλύτερη διαφορά, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 91-79 υπέρ του ΠΑΟΚ.
Τα δεκάλεπτα: 23-17, 46-42, 67-60, 79-91.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
