Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναπτύσσονται σήμερα Σάββατο (9/6) αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας με αποτέλεσμα σποραδικούς όμβρους και καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωσητων φαινομένων το βράδυ στα δυτικά.
Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας ο καιρός είναι γενικά αίθριος.
Οι άνεμοι πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στο Αιγαίο 4 με 6 και πιθανόν στα νότια τοπικά έως 7 μποφόρ.
Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 20 έως 34 βαθμούς κελσίου με την μέγιστη στα παραθαλάσσια να είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 19 και 33 βαθμούς κελσίου
Πηγή: thetoc.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
