Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο γιος έγραψε την νεκρολογία της μητέρας του: Αυτός ο κόσμος είναι πολύ καλύτερος χωρίς αυτήν!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένας 58χρονος άντρας από τις ΗΠΑ θέλησε να γράψει μια νεκρολογία για την μητέρα του που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 80 ετών. Ωστόσο, η νεκρολογία αυτή δεν έμοιαζε σε τίποτα με αυτό που θα περίμενε κανείς!

«Αυτός ο κόσμος είναι πολύ καλύτερος χωρίς την 80χρονη Κάθλιν Ντέμλοου», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ένα σημείο ο γιος Τζέι Ντέμλοου.

Όπως εξήγησε ο άντρας αργότερα στην αγγλική εφημερίδα DailyMailη μητέρα του που πέθανε την Πέμπτη, ήταν ο λόγος που ο ίδιος και η αδελφή του, Τζίνα, είχαν δυσλειτουργική παιδική ηλικία μετά την εγκυμοσύνη της Kάθλιν από τον… κουνιάδο της.

Ένα απόσπασμα της νεκρολογίας τα λέει… όλα: «Παντρεύτηκε τον Ντένις Ντέμλοου το 1957 και έκανε δύο παιδιά τη Τζίνα και τον Τζέι. Το 1962 έμεινε έγκυος από τον κουνιάδο της Λιλ Ντέμλοου και μετακόμισε στην Καλιφόρνια.

«Παράτησε τα παιδιά της, Τζίνα και Τζέι που μετά μεγάλωσαν με τους γονείς της (…) Απεβίωσε στις 31 Μαΐου 2018 στο Σπρίνγκφιλντ και τώρα θα αντιμετωπίσει την κρίση. Δεν θα λείψει στη Τζίνα και στον Τζέι, και κατανοούν ότι αυτός ο κόσμος είναι καλύτερος χωρίς αυτήν».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ