Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στην έξοδο από τη Σπόρτινγκ ο Ζέλσον Μάρτινς

Στα μαχαίρια με τη διοικήσω της ομάδα ο Πορτογάλος

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης η Σπόρτινγκ Λισαβώνας απέρριψε πρόταση της Άρσεναλ με τον Πορτογάλο, Ζέλσον Μάρτινς, να είναι έξαλλος με τη διοίκηση της ομάδας.

Ο 23χρονος εξτρέμ, Ζέλσον Μάρτινς, μετά από τα πρόσφατα γεγονότα στα οποία οι οπαδοί της ομάδας έδειραν παίκτες και προσωπικό, ζήτησε να φύγει από την ομάδα.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Πορτογάλου διεθνή είναι 53 εκατομμύρια λίρες με τα «Λιοντάρια» να ζητούν 40 εκατομμύρια μετά την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να φύγει από την Λισαβόνα, ωστόσο η Άρσεναλ πρόσφερε μόλις 26 εκατομμύρια λίρες με την Σπόρτινγκ να απορρίπτει την προσφορά κάτι που έκανε έξαλλο τον Μάρτινς.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ