Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Πόρτα» από UEFA σε Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση

Οι εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ξεκαθάρισαν πως η αναδιάρθρωση θα πρέπει να αποφασιστεί από τους φορείς του ποδοσφαίρου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμά της αναφέρει πως ο διευθυντής ομοσπονδιών της UEFA και ο επικεφαλής διεύθυνσης τομέα εθνικών ομοσπονδιών συναντήθηκαν, την Τετάρτη, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, με τον Γιώργο Βασιλειάδη να επιθυμεί να συζητήσουν το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Μόνο που, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Ζόραν Λάκοβιτς και ο Άντζελο Ρηγόπουλος ξεκαθάρισαν στον υφυπουργό Αθλητισμού πως για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών θα πρέπει να αποφασίσουν η Super League και η ΕΠΟ. Μάλιστα, δεν μπήκαν στη διαδικασία να ακούσουν την ανάλυση του Γιώργου Βασιλειάδη.

Από το υφυπουργείο Αθλητισμού πάντως έλεγαν ότι το θέμα της αναδιάρθρωσης δεν συζητήθηκε διεξοδικά κι ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση του Βασιλειάδη με εκπροσώπους της UEFA. Ανεπίσημα βέβαια το θέμα μπορεί να συζητηθεί, όμως για τους αξιωματούχους της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ο υφυπουργός δεν μπορεί να καθορίσει με ποια μορφή πρέπει να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με το πλάνο αναδιάρθρωσης του υφυπουργού Αθλητισμού, στη Super League της επόμενης σεζόν θα αγωνίζονται 20 ομάδες, ενώ τη χρονιά που ακολουθεί θα μείνουν οι... μισές, ενώ θα υπάρξει κι ένα πολύ μεγάλο κρατικό "μπόνους" ύψους 30 εκατ. ευρώ μέσω της τηλεοπτικής χορηγίας από την ΕΡΤ.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ