Μπορεί η Αργεντινή να ανακοινώσε πως το φιλικό με το Ισραήλ δεν θα διεξαχθεί τελικά λόγω Παλαιστίνης, αλλά οι Ισραηλινοί δεν το βάζουν κάτω. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών προκειμένου να βρεθεί φόρμουλα που θα επιτρέψει τη διεξαγωγή του αγώνα.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπένζαμιν Νετανιάχου, μάλιστα, μίλησε με τον Αργεντινό πρόεδρο, Μαουρίσιο Μάκρι ενώ σε επαφές είναι και οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες των χωρών.
Από εκεί και πέρα για την πραγματοποίηση του φιλικού πιέζει και η εταιρία Comtec, που ήταν χορηγός και είναι έτοιμη να αυξήσει το ποσό αλλά και να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
