Ένα από τα μεγάλα φαβορί, αν όχι το μεγαλύτερο για να σηκώσει την κούπα. Η «Σελεσάο» βρίθει ταλέντου μετά από αρκετά χρόνια και είναι έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου μετά από το 2002. Από τότε ως και σήμερα υπήρξαν ομάδες της Βραζιλίας με περισσότερο ταλέντο από τη σημερινή αλλά ο Τίτε δείχνει να έχει βρει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Πλήρης σε όλες τις θέσεις, με παίκτες που πρωταγωνιστούν στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης (Άλισον, Νεϊμάρ, Μαρσέλο, Τιάγκο Σίλβα, Κουτίνιο, Παουλίνιο, Γουίλιαν, Φερναντίνιο, Κασεμίρο, Φιρμίνο, Ντάγκλας Κόστα, Ζέσους). Στα τελευταία τουρνουά οι Βραζιλιάνοι απογοήτευσαν με αποκορύφωμα τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη Γερμανία μέσα στην πατρίδα τους το 2014.
Στα προκριματικά έκαναν περίπατο, μαζεύοντας 41 βαθμούς κι έχοντας μόλις μία ήττα σε 18 αγώνες.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Τίτε
Ο 56χρονος Τίτε θεωρείται εκ των κορυφαίων τεχνικών στη Βραζιλία και απ’ όπου πέρασε άφησε έργο (Γκρέμιο, Κορίνθιανς, Ατλέτικο Μινέιρο, Ιντερνασιονάλ, Παλμέιρα, Κορίνθιανς κ.α.). Το καλοκαίρι του 2016 ο Τίτε ανέλαβε τις τύχες της Σελεσάο και τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά. Έφερε την ομάδα τρένο στη Ρωσία, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κι έχει βρει τις ισορροπίες εντός αποδυτηρίων.
ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ
Νεϊμάρ
Το περασμένο καλοκαίρι απασχόλησε με την πολύκροτη μεταγραφή του στην Παρί και φέτος ήρθε η ώρα να απασχολήσει με τα επιτεύγματα του εντός γηπέδου. Οι συστάσεις για τον σταρ τις Παρί είναι λίγο πολύ περιττές. Τα έχει όλα και αναμένεται στα επόμενα χρόνια να μονοπωλήσει τις «Χρυσές Μπάλες».
Στο περασμένο Μουντιάλ ο σοκαριστικός τραυματισμός του κόντρα στην Κολομβία του στέρησε τη συμμετοχή στον ημιτελικό με τη Γερμανία και ίσως κι αυτό να ευθυνόταν κατά πολλοίς στον ταπεινωτικό αποκλεισμό. Φέτος ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε ξανά λίγες ημέρες πριν τη σέντρα του τουρνουά αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι απόλυτα έτοιμος και θα οδηγήσει τη Σελεσάο ψηλά.
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Τερματοφύλακες
Άλισον (Ρόμα)
Κάσιο (Κορίνθιανς)
Έντερσον Μοράες (Μάντσεστερ Σίτι)
Αμυντικοί
Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν-Ζερμέν)
Μιράντα (Ίντερ)
Μαρκίνιος (Παρί Σεν-Ζερμέν)
Πέντρο Ζερομέλ (Γκρέμιο)
Ντανίλο (Μάντσεστερ Σίτι)
Μαρσέλο (Ρεάλ)
Φάγκνερ (Κορίνθιανς)
Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο)
Μέσοι
Κασεμίρο (Ρεάλ)
Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι)
Ρενάτο Αουγκούστο (Beijing Sinobo Guoan)
Παουλίνιο (Μπαρτσελόνα)
Φρεντ (Σαχτάρ)
Φιλίπε Κουτίνιο (Μπαρτσελόνα)
Γουίλιαν (Τσέλσι)
Επιθετικοί
Νεϊμάρ (Παρί Σεν-Ζερμέν)
Γκαμπριέλ Ζέσους (Μάντσεστερ Σίτι)
Τάισον (Σαχτάρ)
Ντάγκλας Κόστα (Γιουβέντους)
Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
