Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα, το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ έκανε την εμφάνισή του, καθώς βρίσκεται πλέον στη ρωσική πρωτεύουσα, έντεκα μέρες πριν από την έναρξη της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Λόταρ Ματέους, με τον Γερμανό παλαίμαχο άσο να λέει, στη διάρκεια της εκδήλωσης, το εξής: "Είμαι πολύ περήφανος που σας παρουσιάζω εδώ στην Μόσχα αυτό το ιδιαίτερο τρόπαιο. Από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου, η Ρωσία θα είναι το κέντρο του κόσμου".
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Μόσχας, Σεργκέι Σομπιάνιν, παράγοντες της FIFA και εκπρόσωποι χορηγών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Πανέμορφο!