Τεράστιο είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις μέδουσες σε πολλές παραλίες της χώρας , ωστόσο αυτό που είδαν το πρωί στην παραλία Θεσσαλονίκης δεν είχε προηγούμενο. Τεράστιες μέδουσες έκαναν την εμφάνισή τους στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, ορατές από τη στεριά, τις οποίες έσπευσαν να απαθανατίσουν οι περαστικοί. Αυτόπτες μάρτυρες μέτρησαν 5 τεράστιες τσούχτρες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Πρωτάθλημα με μία τσούχτρα λιγότερη.
Αποτέλεσμα της υπεραλιείας, της όξυνσης των υδάτων και της κλιματικής αλλαγής... δεν πειράζει, όμως η φύση πάντα έχει τον τρόπο να ανακάμπτει, και δυστυχώς μάλλον δεν θα μας αρέσει αυτό.