Πάνω από 300 άτομα βρίσκονται στο χώρο της κατάληψης στις παράνομες εγκαταστάσεις του Δήμου. Η συμμετοχή είναι μαζική και δείχνει για μια ακόμα φορά πως η οικογένεια της ΑΕΚ είναι ενωμένοι απέναντι σε όσους παραμένουν αδιάλλακτοι απέναντι της.
Μάλιστα αντιπροσωπεία της κατάληψης έδωσε το παρών και στο έκτακτο δημοτικο συμβούλιο. Ένα μέλος της αντιπροσωπείας πήρε το λόγο και ρώτησε τον πρόεδρο του συμβουλίου, κ.Πάνο αν είχε πει πως "τα σκουπίδια θα είναι εκεί η πουθενά". Ο κ.Πάνος το επιβεβαίωσε και η απάντηση ήταν: "Τότε ψηφίζουμε πουθενά γιατί στις πέντε του μήνα ο χώρος θα είναι οικόπεδο".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!