Στην δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, γιατί πρέπει να γνωρίζει ένας 17χρονος τι έγινε το 1963 με τη δολοφονία Λαμπράκη, θέλησε να απαντήσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μπγιάλας, ο οποίος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναρωτήθηκε γιατί πρέπει να ενδιαφέρει έναν 17χρονο ποιους σκότωσε ο Κουφοντίνας.
Για «ντροπή» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως η οικογένεια Μητσοτάκη έχει πληρώσει με αίμα την δράση του Κουφοντίνα και της «17 Νοέμβρη».
Εν τω μεταξύ, στήριξη στον Πάνο Καμμένο για τα ακραία τιτιβίσματά του έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
«Είναι δίκαιη η οργή του γιατί έχει δεχτεί άδικη κριτική», είπε.
Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι ενώ υποτίθεται ότι υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών και των ομοφυλόφιλων δεν στηλίτευσε τις τοποθετήσεις Καμμένου άσκησε ο κ. Γεωργιάδης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΠΑΡΕ το ενα και χτυπα το αλλο
( χρησιμοποιω ουτερο για να μη νομιζετε οτι μιλαω για ανθρωοπους...)