Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του τρίτου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη. Η Ένωση εκτός από την απουσία του Παναγιώτη Νικολαϊδη, ο οποίος θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα και έχει προετοιμαστεί ανάλογα για ένα δυνατό παιχνίδι.
Οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού έχουν μελετήσει ακόμα περισσότερο τον αντίπαλο και έχουν ορκιστεί να πάρουν το διπλό, που θα τους δώσει την δυνατότητα να πανηγυρίσουν τον τίτλο του Πρωταθλήματος με... σκούπα.
Ενώ, να σημειωθεί πως ο Αλέξης Αλεξίου και ο Σταμάτης Παπασταμάτης βρέθηκαν στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ και στήριξαν με την ομιλία τους, τους «κιτρινόμαυρους».
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
