Θέμα ρυθμού ήταν για τον Παναθηναϊκό να πάρει τη διαφορά κόντρα στον ΠΑΟΚ και να φτάσει στη νίκη, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.
Αναλυτικά: «Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν εύστοχοι, αλλά βρήκαμε ρυθμό και πήραμε διαφορά. Στο δεύτερο μέρος, διατηρήσαμε τον ρυθμό μας επιθετικά.
Αμυντικά, σταδιακά ήμασταν χειρότεροι, ίσως επειδή είχαμε αποκτήσει διαφορά και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το δεύτερο παιχνίδι πριν από την ώρα του. Κάναμε καλά τη δουλειά μας, παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και για αυτό νικήσαμε».
Για το αν ανησυχεί από την εικόνα του τέταρτου δεκαλέπτου και το 20-29: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε το χαρακτήρα του. Είναι μια ομάδα που παίζει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μπορεί να δώσει ένα παράδειγμα σε εμάς, για να καταλάβουμε απέναντι σε ποια ομάδα παίζουμε».
Για το αήττητο του Παναθηναϊκού και αν αποτελεί κίνητρο: «Το κίνητρο είναι εύκολο να το βρουν. Ξέρουν σε ποια διοργάνωση παίζουμε. Αν θέλουμε να παίξουμε στον τελικό, αυτό είναι το κίνητρό μας. Αν δεν το καταφέρουμε, θα έχουμε προβλήματα σε κάθε παιχνίδι.
Έχουμε την εμπειρία από την Ευρωλίγκα και τη Ρεάλ. Πήραμε το πρώτο ματς, αλλά χάσαμε το δεύτερο. Μπορεί να είναι για εμάς ένα δίδαγμα, για τη σημασία μιας ήττας σε δεύτερο παιχνίδι».
Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, σκοράραμε και πιο εύκολα από κάποια λάθη του αντιπάλου. Δεν μπορείς να έχεις πάντα την ίδια ένταση, θα πρέπει να την αναζητήσεις για να την καταφέρεις».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
