MVP της εφετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα αναδείχτηκε ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος δεν έκρυψε πως είναι διατεθειμένος να δώσει όλα τα βραβεία που έχει κατακτήσει με αντάλλαγμα τη νίκη στον τελικό με τη Φενέρμπαχτσε.
Σε δηλώσεις του στη NOVA, ο 19χρονος Σλοβένος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Ντόντσιτς, τόνισε: "Πάρτα όλα και δώσε μου την Ευρωλίγκα. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, ευχαριστώ τους πάντες που με βοήθησαν να φτάσω έως εδώ. Η Φενέρ είναι μία σπουδαία ομάδα, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, την έχουμε μελετήσει. Δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο μου ματς, η επόμενη χρονιά θα δούμε που θα μας βρει. Ευρωμπάσκετ και Ευρωλίγκα είναι το ίδιο σημαντικά"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
