Κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, στον Εχίνο στην Θράκη, μικρά παιδιά εμφανίζονται σε βίντεο να απαγγέλλουν ποίημα με προκλητικά μηνύματα.
Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από την τελετή λήξης μαθημάτων Κορανίου στον Εχίνο της Θράκης, και σε αυτό ένα παιδάκι με συνοδεία χορού απαγγέλλει το παρακάτω ποίημα.
«Ενθουσιώδης πάντα ήμουν στην Ιστορία, με τον Μωάμεθ τον Πορθητή, έτρεξα στην Κωνσταντινούπολη (Ιστανμπούλ). Έκλεισα εποχές, άνοιξα εποχές.
Παιδιά Τούρκων, Τούρκοι είμαστε εμείς
Είμαι ο Τούρκος στρατιώτης απέναντι στο κοπάδι των εχθρών. Είμαι οι 253.000 μάρτυρες του Τσανάκκαλε (σ.σ. αναφέρεται στην μάχη της Καλλίπολης). Μάρτυρας η ιστορία, κατέγραψα θρύλους
Παιδιά Τούρκων, Τούρκοι είμαστε εμείς».
Σύμφωνα με το militaire, παρόντες στην συγκεκριμένη γιορτή είναι μεταξύ άλλων και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

αμεση απελαση οικογενιακως...
Έλα δρόμο......στο Τσανάκαλε και ακόμα παραπέρα
Αυτοι οι άνθρωποι δεν αμφισβητούν ότι είναι Έλληνες πολίτες αλλά επίσης λένε ότι εχουν και τουρκική καταγωγή πράγμα το οποίο είναι αλήθεια για όλα αυτά φταίνε οι ελληνικές κυβερνήσεις που τόσα χρόνια δεν έχει κλείσει το τουρκικό προξενείο και δεν έχει να τους Εντάξει στην Ελλάδα να τους αγκαλιάσει και να τους δείξει ότι μπορεί να έχουν τουρκική καταγωγή αλλά είναι Έλληνες γιατί εδώ γεννήθηκαν εδώ μεγάλωσαν.