Στην εξέδρα θα βρίσκεται ο Ντιέγκο Σιμεόνε, αφού, λόγω τιμωρίας, δεν του επιτρέπεται να κοουτσάρει από τον πάγκο την Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Europa League, κόντρα στη Μαρσέιγ, απόψε στη Λιόν.
Στη συνέντευξη Τύπου, ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε για την τιμωρία του και τόνισε: "Δεν ήμουν στον πάγκο στο ματς με την Άρσεναλ και θα γίνει το ίδιο και αύριο. Είμαι λυπημένος που δεν θα είμαι στον πάγκο, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον Χερμάν Μπούργος. Έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης και έχουμε δουλέψει πολύ καιρό μαζί".
Για τον τελικό, ο Ντιέγκο Σιμεόνε είπε πως "θα παίξουμε σε έναν ακόμη τελικό, υπάρχουν έντονα συναισθήματα, είμαστε ενθουσιασμένοι, αλλά και ταπεινοί. Θα έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο που δουλεύει σκληρά και επιτίθεται καλά. Έχουν πολύ καλή επίθεση με πολλές λύσεις".
Πρόσθεσε επίσης, για τη Μαρσέιγ, πως "είχαν εξαιρετική σεζόν, στη Γαλλία και στην Ευρώπη. Θα είναι σπουδαίος τελικός, μεταξύ δύο παρόμοιων ομάδων".
Τέλος, ο Ντιέγκο Σιμεόνε πρόσθεσε το εξής: "Άλλο το Europa League και άλλο το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ένα τρόπαιο είναι πάντα ένα τρόπαιο. Όταν είχαμε πάρει το Europa League to 2012 ήταν ένα σημαντικό βήμα για εμάς, πήραμε αυτοπεποίθηση, ωριμάσαμε από αυτό, κάτι πολύ σημαντικό".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
