Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βγήκε από την εντατική ο 6χρονος που είχε καταναλώσει ένα μπουκάλι κρασί


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ύστερα από 20 μέρες στην μονάδα εντατικής νοσηλείας, ο 6χρονος που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα κρασιού πλέον νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Ο μικρός χωρίς να τον δουν οι γονείς του, είχε ανοίξει το ψυγείο και ήπιε κρασί από το μπουκάλι, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. Οι βιοχημικές εξετάσεις έδειξαν δηλητηρίαση από αλκοόλη, η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, ωστόσο βγήκε νικητής.

Οι γονείς του 6χρονου, όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο πλευρό του, και ετοιμάζονται, σε λίγες ημέρες να τον πάρουν μαζί τους στο σπίτι, στο χωριό τους στη Μεσαρά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αφέθησαν ωστόσο ελεύθεροι, με εντολή εισαγγελέα, για να βρίσκονται κοντά στο παιδί τους.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ