Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Η ομάδα χρειάζεται 1 κεντρικό αμυντικό στη θέση του Τζανετόπουλου 2 αμυντικά χαφ στη θέση των Μοράν και Αϊντάρεβιτς ή αν δεν μείνει ο Κονέ, 2 πολύ καλά εξτρέμ επιπέδου Σκόκο και Χριστοδουλόπουλου και 2 επιθετικούς στην θέση των Κλωναρίδη και Αραούχο εάν δεν μείνει.
Μακγες μια αποψη ακομα. Για Νταρμπισαιρ ως εναλλακτικη για 2 χρονακια με χαμηλα λεφτα τι γνωμη εχετε; Στην Κυπρο σε 66 συμμετοχες εχει 47 γκολ. Θα μου πειτε "στην Κυπρο..." αλλα οπως και να χει το κολλαει το παστελι και αυτο δεν αλλαζει. Και ο Μπλανκο πριν ερθει σε μας τα βαζε με την Ολιμπο στη Β Αργεντινης αλλα δε μας χαλασε καθολου.. Θα ηταν μια καλη εναλλακτικη πιστευω. Οχι ως βασικος προφανως αλλα σιγουρα μπορει να βοηθησει με τοσα πολλα ματς που θα χουμε παλι φετος. Ανετα δλδ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιζει κατι εντος με Λεβαδειακους Ξανθες και νιονιους...
Μπερκ Σκόκο φετφα
1/3 επιασες
Μακάρι να πάρουμε Φετφατζιδη αλλά δεν νομίζω ότι θα έρθει με 300 - 400 χιλιάρικα που θα του δώσουν.
Σιγα μην δωσουμε και κανα κατομμυριο στο γατι
Οσοι λετε βετερανο τον Φετφατζιδη πραγματικα παρτε καμια δεκαρια μπαλες και βραστε τις σε κοχλαζον νερο μπας και παρετε καμια μυρωδια!!!Το παλικαρι επαιζε σε μια απο τις καλυτερες ομαδες στην Σ.Αραβια και ηταν το 10 το καλο τους.Εχει ακομα πολλα χρονια καλης μπαλας και ειναι μονο 27 .Το εγκυρο τρανσφερμαρκτ τον εχει με αηια 4.000.000 την ωρα που λιβαγια και αραουχο που παιζουν και ευρωπη τους εχει 2μισι και 2.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τελος εχει γεματη σεζον χωρις τρςυματισμους!!!
Για μια ΑΕΚ με 52 ματς την σεζον ειναι ΑΝΑΓΚΗ να τον παρεις
Φιλε και εγω βλεπω τρανσφερμαρκτ αλλα ετσι οπως το εχω καταλαβει η αξια στο σαιτ ειναι και θεμα μανατζερ.Κατι σεμπαδες και παρντο εχουν 5 μυρια αξια και ο λαζαρος με τον αραουχο 1,5 και 2 τι να λεμε...
Σωστός!
Θυμάμαι σε μια τηλεφωνική συνέντευξη του ΓιωργοΔώνη στην ΕΡΑ, που έλεγε ότι στη Σαουδική Αραβία υπάρχουν 4-5 ομάδες πολύ καλύτερες από τις αντίσοιχες 4-5 ελληνικές, λόγω μη περιορισμού σε ξένους παίκτες (παίζουν πολλοί Βραζιλιάνοι, Αργεντίνοι αλλά και Ευρωπαίοι). Ενώ όταν πήγε στα ΗΑΕ, έφριξε από την αμπαλοσύνη, μιας και επιτρεπόταν 2-3 ξένοι όλοι κι όλοι...
Έτσι και έρθει ο Φέτφα στην ΑΕΚάρα έφυγα για αεροδρόμιο! Τρελαίνομαι μόνο με τη σκέψη και μόνο. Αυτός ο παικταράς στα κιτρινόμαυρα. Ελάτε μετά κλειστές άμυνες, ταμπουρωθείτε πίσω. Τρία γκολάκια στο ημίχρονο και άντε γεια!
Τίγρη φέρε Μπεργκ να πέσουν τα τσιμέντα. Επιτέλους χρειαζόμαστε έναν αξιόπιστο γκολτζή...
Με το υπάρχον ρόστερ μια ενδεκάδα που θα ήθελα να δώ είναι η εξής :
ΜΠΑΡΚΑΣ, ΜΠΑΚΆΚΗΣ, ΒΡΑΝΙΕΣ, ΛΑΜΠΡΌΠΟΥΛΟΣ,
ΓΚΑΛΟ, ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ, ΣΙΜΟΕΣ, ΜΑΝΤΑΛΟΣ, ΛΟΠΕΖ,
ΛΙΒΆΓΙΑ, ΑΡΑΟΎΧΟ.
ΣΕ 3-5-2
Ό πατέρας του Λάζαρου είναι γαύρος και τον φώναζε μικρό Καραπιαλη. Ο Λάζαρος και τα αδέρφια του είναι Αεκτζηδες
Για τη κουβέντα και μόνο τα αδέρφια του Λάζαρου ειναι ΑΕΚτζήδες γιατί το έχει πει και ο ίδιος ο Λάζαρος.Για το τι ομάδα είναι ο πατέρας του δεν ξέρω και δεν έχει σημασία.Για τον Λάζαρο εκτός ότι είπε ο Κέτσε το έχω ακούσει κι από αλλού ότι ηταν γαύρος μικρός.Όμως τι σημασία έχει;Αν ήταν να επιλέξει οπαδικά θα είχε πάει στον γαύρο εδώ και πολλά χρόνια.Πριν μια δεκαετία ακριβώς μην ξεχνάμε τον ήθελαν γαύρος και βάζελος.Αν ήταν να διαλέξει οπαδικά θα έβαζε βέτο να πάει στον γαύρο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και μόνο.Όπως ξέρουμε πήγε στον βάζελο.Όταν διαλέγεις που θα παίξεις ανάλογα με την ομάδα που υποστηρίζεις τότε λες ή εκεί ή πουθενά.Όπως έκανε ο Ντέμης που ήθελε μόνο ΑΕΚ.
Ο Λάζαρος είπε μετά το φάουλ με τη Ριέκα σε κοινή συνέντευξη με τον Τσιάρτα πως τ' αδέρφια του είναι ΑΕΚ για ευνόητους λόγους (δεν μπορούσε να πει ο ένας είναι γαυρος και ο άλλος ΑΕΚ). Το ότι υποστήριζε το γαύρο δεν έχει, ακριβώς όπως λες, καμία σημασία με το πως αγωνίζεται στην ΑΕΚ και το ποσό έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, τόσο αυτός, όσο και οι οικείοι του. Ενδεικτικό αυτού του γεγονότος, ότι ανάμεσα σε ΑΕΚ και γαύρο, θα επέλεγε την ΑΕΚ (βλέπε και δήλωση του πως σε 5 λεπτά θα τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βρούμε σε νέο συμβόλαιο). Απλά η θέληση του για αναγνώριση της προσφοράς του, μετά την καταπληκτική χρόνια που έκανε, και οι λάθος χειρισμοί του ίδιου αλλά και του μάνατζερ του (να πάει στη συνάντηση με το Μελ. έχοντας ως διαπραγματευτεί ατού την πρόταση του γαύρου, η μη αναγνώριση του +1), έχουν οδηγήσει την υπόθεση σε αδιέξοδο, γιατί ο Μελισσανίδης δε θέλει να παίζει τα παχνιδάκια των μάνατζερ, ούτε να γίνει έρμαιο αυτών και των απαιτήσεων των ποδοσφαιριστών (βλέπε Σαββίδη).
Το ότι τα αδέρφια του ειναι ΑΕΚ το είχε δηλώσει κι όταν έπαιζε στον βάζελο.Εκτός αν θες να πεις ότι και τότε είχε πρόβλημα να πει ότι ο ένας είναι γαύρος.Πάντως δεν έχει σημασία τι ομάδα είναι ο καθένας.
Ουσιαστικά ναι, δεν έχει σημασία στο επαγγλεματικό ποδόσφαιρο και τον επαγγελματικό αθλητισμό γενικά σήμερα, πλήν όμως ο ρομαντισμός-όπου υπάρχει- αποτελεί έξτρα κίνητρο και για τους παίχτες αλλά και για εμάς τους φιλάθλους. Υπάρχουν και παραδείγματα παιχτών που δεν ήταν ΑΕΚ αλλά έγιναν, βιώνοντας όσα βιώνουμε εμείς ως οπαδοί όπως ο Κατσουράνης αλλά και ο Ζήσης που είχαμε στο μπάσκετ. Ο Ζήσης ήταν στο σχολείο μου στο κέντρο της πόλης παρότι όπως κι εγώ έμενε δυτικές συνοικίες (τρεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τάξεις μικρότερος μέχρι που έφυγε για αθλητικό Λύκειο) και ήταν δηλωμένος παοκτσής με κασκώλ και τα σχετικά όπως και αυτός και όλη του η οικογένεια. Άντε πες σήμερα ότι αυτό το παιδί δεν έγινε ΑΕΚ.
Για μένα εννοείται ότι θα είχε τεράστια σημασία.Αν ήμουν στη θέση του κάθε Λάζαρου,θα ήθελα να παίξω στην ΑΕΚ και μόνο.Για αρκετούς ποδοσφαιριστές δεν παίζει ρόλο.
Ο λόγος που τα λέω αυτά για το Λάζαρο είναι γιατί βλέπω αυτή τη φήμη να αιωρείται εδώ και χρόνια ενώ με βάση όσα γνωρίζω δε στέκει. Κάποιοι τα διέρρευσαν αυτά στο παρελθόν (ίσως και από τον παοκ) για να του κάνουν κακό όταν τους έφτυσε. Μέχρι πέσιμο είχανε κάνει στο παιδί εξω από το πατρικό του μπροστά στη μέλλουσα γυναίκα του. Κατόπιν βγήκανε νικολακόπουλοι και διάφοροι σε φυλλάδες και διατυμπάνιζαν ότι είναι γαύρος. Ο πατέρας του ναι αλλά από ό,τι φαίνεται δεν κατάφερε να μεταδώσει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ την ασθένεια στα παιδιά του :)
Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία, ο πατέρας του Λάζαρου όπως σωστά λες, είναι γαυρος. Το ίδιο είναι ο Λάζαρος και ο μεγάλος αδερφός του. Ο μικρός είναι όντως ΑΕΚαρα.
Μεγαλωσα σε διπλανή γειτονιά και αυτό που σου λέω το ξέρω από την εποχή που πρωτοείχε πάει στον παοκ.
Δεν μπορώ να πω από πού το γνωρίζω, αλλά στα Διαβατά είναι γνωστή η ομάδα που υποστηρίζει ο Λάζαρος και τα αδέρφια του. Όπως και ο Ναζλιδης που είναι από εκεί και είναι Αρειανός. Εδώ υπάρχουν φωτογραφίες του πιτσιρικάς (18 χρονων) στο Καραϊσκάκης. Anyway, μικρή σημασία έχει τι ομάδα υποστηρίζει ή υποστήριζε μικρός. Το ζήτημα είναι, να φέρεται και να φερθεί σωστά στην ομάδα, όπως έκαναν στο παρελθόν παίκτες που δε γεννήθηκαν ΑΕΚτζήδες. Χορτάσαμε από ΑΕΚάρες τύπου ανηψιού, ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οποίος φιλούσε το έμβλημα και το έπαιζε Original και μετα από 6 μήνες πήγε στο γαυρο και το έπαιζε Τσουκαλάς.
Για τον Ναζλίδη το ξέρω και μάλιστα οταν έπαιζε τον φωνάζανε Θωμάλντο. Μενεμένη μεγάλωσα
H ομαδα θελει ενεσεις πιοητητας για να ανταπεξελθει την νεα σεζον και αυτο το βλεπουμε ολοι.....
Παιδια μπορει να μου πει καποιος αν θα παιξουμε λιγκ καπ με τον παοκ ??
ΤΙ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΑΔΕΡΦΕ? ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΙΓΚ ΚΑΠ??
Ετσι λεγανε αδερφε τον Ιανουαριο...νομιζω θα παιξουμε
Δεν προβλέπεται Σουπερ καπ. Λεγανε κάτι τον Σεπτέμβριο αλλά δεν Νομιζω οτι συνεχίστηκε.
Σε προτεραιοτητα οπως τα γραφω. 1. Αραουχο 2. Βρανιες 3. Κονε 4. Γιοχανσον 5. Λαζαρος. Τον Λιβαγια τον θεωρω ηδη δικο μας παικτη. Απο εγχωρια αγορα Κοντε και Καιπερς. Ανανέωση απι τωρα Μπακάκη. Εχεις ηδη Αλμπανη. Μεταγραφη ενα σουπερ αριστερο χαφ και κλεισαμε. Φευγουν Μοραν, Αινταρεβιτ, Κλωναριδης
Μια κουβέντα είναι το φύγε γιατί έχουν συμβολαια κ οι τρεις, ε και μεταξύ μας δεν μας κόβω να τους λέμε ..πόσα θες ? Τόσα ..ωραία πάρτα!
Φεύγουν Μοραν, Αϊντάρεβιτς, Κλωναρίδης; Θα τους το πεις εσύ;
λοιπον μαγκες καλα τα νεα. Εδω (θεσσαλονικη) τα ραδιοφωνα βουιζουν, ο ΙΒΑΝ (ο πιστολερο οχι αυτο της τραπεζας) ειπε " Για λουτσεσκου απεριοριστο μπατζετ", ειδη εχουν κανει μεταγραφες 150 εκ ευρω. Ο Αμανες εχει ανεβει πολυ ψιλα.Εχει να πληρωσει ο Πιστολερο , μανατζερ , παλτα και σαπακια. Φετος θα μπει τουλαχιστον 30 εκ μεσα. ο μπερμπατοβ ειναι ετοιμος να υπογραψει με 2 εκ για 10 λεπτα συμμετοχης.
Ο Φετφατζίδης είναι 100% ΑΕΚ και το επιβεβαιώνω κι εγώ! Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και καψούρα του Τίγρη από παλιά...Το μόνο πρόβλημα είναι το οικονομικό!
Αν θέλει να παίξει Ευρώπη δεν υπάρχει θέμα οικονομικό. Μην συγκρίνεις τα συμβόλαια σε Κίνα και Σ. Αραβία. Όταν γυρίζουν αρκούνται στο 1/3 με 1/5 των χρημάτων που έπαιρναν. Χωρίς να ξέρω αν κάνει ή αν θα βοηθήσει αν έρθει.
Παιζει να παιρνει 1,5-2 εκ το χρονο παντως
Και εγώ είμαι ΑΕΚ να ζητησω μεταγραφή; Ποιος Φετφατζίδης ρεεε μάγκες.
Φτάνει αυτό είναι αεκ και άρα πρέπει να έρθει!το παιδί είναι βετερανος στα 27 του
Αδέρφια, μπορεί να έρθει και να βγάλει μάτια, αλλά παίχτης που έχει να παίξει σε πρωτάθλημα της προκοπής 3 χρόνια είναι ρίσκο μεγάλο όπως και να το κάνουμε, και γενικά με ξενερώνουν παίχτες που στα 25 τους (και όχι στα 35 τους) πάνε σε κάτι Αραβίες και Κίνες για τα λεφτά και κάθονται και μια τριετία φουλ. Ο Νάτσο σας πούμε πήγε για ένα χρόνο, ξενέρωσε από το επίπεδο και έφυγε, δεν άραξε πάνω στο εύκολο χρήμα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αν γουστάρει ο ΧΨ Φέρφα να αναστήσει την καριέρα του και να έρθει με 250 χιλιάρικα ως έξτρα λύση στα εξτρέμ, τότε με το καλό να έρθει και μαζί με Αλμπάνη θα έχουμε δυο καλές έξτρα λύσεις. Η ΑΕΚ ωστόσο θέλει δυο εξτρεμάρες βασικούς στα φτερά να καταπίνουν τον αντίπαλο.
Ρε φιλε τωρα.παιρνει 1,5-2 εκ .Αν κλεισει πιστευω θα κλεισει γυρω στα 700
Να πάρει ο Φέτφα 100 χιλιάρικα πάνω από τον Μάνταλο και ίδια λεφτά με Λιβάγια και Αραούχο πολύ χλωμό φίλε. Το 250 που λέω είναι ενδεικτικό υποθέτω, μπορεί να είναι ας πούμε 350, αλλά σε παίχτη που παίζει 3 χρόνια τώρα σε αστείο πρωτάθλημα που πάνε οι βετεράνοι για μια αρπαχτή να δώσεις τρελά χρήματα ιδίως όπως ορθά κινείται η ΑΕΚ, δεν το βλέπω πιθανό.
Πρωτάθλημα της προκοπής εννοείς το δικό μας να υποθέσω;
Τουλάχιστον μέσω του Ελληνικού πρωταθλήματος παίζεις κι ένα Γιουρόπα Ληγκ στην χειρότερη φίλε. Και ναι σε σχέση με τα πρωταθλήματα στα Εμιράτα είμαστε κάποιες ταχύτητες πάνω.
Έχεις δίκιο, κάτι μεξικά κάτι Κολομβίες, κάτι αργεντινες και βραζιλιες που να δουν Γιουρόπα λιγκ. Και αν σου φέρουν τον Μπερκ να μην τον πάρεις. Αλλά όχι αυτός έφυγε πρόσφατα οπότε τον θυμάστε. Πείτε δεν ξέρω, δεν παρακολουθώ αραβικά πρωταθλήματα,ρωτήστε τι κάνει εκεί ο παίχτης, τι χρονιές κάνει, δεν είναι ντροπή.
Και για να μην γράφω τα ίδια σας παραπέμπω στο σχόλιο του φίλου capitansimoes21 λίγο πιο κάτω.Αντε καλό καλοκαίρι να έχουμε και αφήστε αυτούς που ξέρουν να κάνουν τις μετεγγραφές.
Ε καλά βρε αδερφέ, δεν μπήκαμε και στην ΠΑΕ να κάνουμε κουμάντο, κουβέντα κάνουμε.
Αχισαν τα μεταγραφικα .Να μην ξεκουραστουμε μερα ρε ΑΕΚΑΡΑ.
ι *--Λοπεζ Χουλτ
24/7 ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Για μενα σιγουρα πρέπει να φυγουν οι:
Κλωναριδης ,Μοραν, Αινταρεβιτς ,Μασουντ!Δεν χωρανε στην ΑΕΚ .
Επομενως θέλουμε 2 αμυντικα χαφ +τον Κονε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και εξτρεμακια σιγουρα .Μαλλον εξτρεμαρες .
Φλέγον το θέμα του Αραουχο .Εχω ελπίδες !
Επισης πρεπει να ξεκαθαρισουμε σε τι θεση παιζουν οι :Μανταλος ,Λιβαια ,Μπακασετας και να δουμε που χρειαζόμαστε ενισχυση .
Λίγα και καλά .
Ετσι έχουμε:
Μπαρκας Τσιντώτας
Μπακακης Γκαλο --Λαμπρο Βρανιες Τσοσιτς-Τσιγκρινσκ
----γαλανοπουλος Σιμοες Κονε Κουρμπελης Χολτσχαουζερ**
10ΑΡΙΑ Μανταλος Μπακασετας(κατα συνθηκην Λιβαια)
Εξτρεμ (μακαρι Λαζαρος και αλλοι 2)*** παικταραδες (ΕΠΙΠΕΔΟΥ)+ Αλμπανης
Λιβαια (μακαρι Αραουχο)**** και εναν βαρυ ακομα *****
ΥΣΤ1:*Στην αμυνα δεν εβαλα Τζανετόπουλο γιατι θεωρω πως πρεπει να φυγει δανεικος να πάρει ματς και όχι να χαραμιστει όπως φέτος .Επίσης θεωρω καλη επιλογη τον ΑΡΗ .Εφόσον εχει αρκετους ΑΕΚτζηδες(π.χ Πλατελλας) και θα ειναι ενα καλο περιβάλλον στο ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ παοκ (να μην ξεχνιόμαστε )
**Οι επιλογες Κουρμπέη Χολτσχαουζερ είναι 2 επιλογες που ακουστηκα =ν και θα μου έκαναν.Θα ήμουν απολυτα ικανοποιημενος και με αλλους παικτες αυτών των χαρακτηριστικών.
***Στα εξτρεμ θεωρω ότι θα μας εβγαζε απο τηνν δυσκολη θεση η παραμονη του Λαζαρου ,θεωρώντας τον αξιόπιστη λυση .
Εν πάσει περιπτώσει ,θέλουμε 2 εξτρεμ με διείσδυση .Εχουν ακουστει στο παρελθόν ονοματα παικτων που ανηκουν σε Ρεαλ και Μπαρτσα όπως ο Μπουρκι ή ο Κουενκα αντίστοιχα .Εκειπρεπει να κοταει η ΑΕΚγια δανεικους εστω...
Σε περιπτωση που μεινει ο Αραουχο δεν παυουμε να εχουμε αναγκη ενα κανόνι με αλλα χαρακτηριστικά .
Να θυμησω ότι ακόμη και ο βαρυς και αμπαλος Πεκχαρτ παστελωνε μπαλακια .
Αρα αν βρεις εναν παικτη με αυτα τα χαρακτηριστικα ,σιγουρακαλυτερο απο τον Πεκχαρτ ,μπορει να δωσει λύσεις όταν το πράγμα στραβωσει.Ακομα θυμαμαι την υποθεση Ιμπισεβιτς που εβαλε καμια 20αρια γκολ στο γερμανικο εκεινη την σεζον .Εναν Ιμπισεβιτς θελουμε.
*****Τελος αφησα εκτος το ονομα του Γιακουμακη .Δεν με ικανοποιησε στα τελευταια ματς που πήρε ευκαιριες .Οπως είπε και ο Κετσε ,δεν τις αρπαξε.
Ειδικα στον τελικο ,με στεναχωρησε .Βεβαια ηταν ολη η ομάς κακή !Θελω να πω ότι ισως να πρεπει να φυγει δανεικός .Εστω ένα εξάμηνο .
ΥΣΤ:Σορρυ για την αναλυση .ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΑ
Και τελος τα αντικειμενικα site .Αυτο είναι προτροπη !!!
Νομίζω συμφωνώ απόλυτα σε όλα τα σημεία. Σε ένα όμως θα διαφωνήσω. Ο Πεκχαρτ ΔΕΝ είναι αμπαλος. Φέτος αν ήταν εδώ θα είχε βοηθήσει πολύ, πάνω από 6 γκολ σίγουρα. Ξεχνάμε εύκολα ότι η ΑΕΚ μας πρόσφατα είχε προπονητές Κετσπάγια και Μοράις...
Ξεχνιέται το "Καραφλό Είδωλο";
Μπράβο ρε φίλε! Βλέπεις πολύ μπάλα! Ιδίως στο σημείο που λες "να αποφασίσουμε τι θέση παίζουν Μάνταλος, Μπακασέτας και Λιβάγια για να δούμε τι ανάγκες έχουμε" είσαι πολύ σωστός.
Με το φτωχό μου μυαλό του προπονητή εξέδρας, εγώ θεωρώ πάντως ότι φέτος οι 3 παίχτες δεν έπαιξαν στις φυσικές τους θέσεις, απλά επειδή είναι παιχτούρες μπόρεσαν και αντεπεξήλθαν με επιτυχία.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και ξηγιέμαι:
Μάνταλος: Τον είδαμε βασικά σε θέση έξω αριστερά. Ανταποκρίνεται γιατί είναι παιχταράς και ξέρει μπάλα αλλά ο άνθρωπος είναι ένα σύγχρονο 8άρι που ανάλογα με τις συνθήκες ενός αγώνα μπορεί να παίξει και ως 10άρι στην μέση της τριάδας σε σύστημα 4-2-3-1. Τα περισσότερα ματς η ΑΕΚ τα παίζει με κατοχή σε μόνιμη επιτιθέμενη φάση, δίπλα στον ΧΨ Σιμόες είναι απαραίτητο ένα 8-άρι που ξέρει μπάλα κι αυτός είναι ο Πέτρος. Σε κάτι εντός έδρας ματσάκια με πολύ ταμπούρι είναι ταμάμ κι ένα δίδυμο Γιόχανσον-Μάνταλου καθώς ο Σουηδός είναι περισσότερο 6αρο-8άρι, και είναι και μια ευκαιρία να ξεκουράζεται ο Σιμόες που θα αφήσει τα πνευμόνια του στο γήπεδο όπως πάει.
Μπακασέτας: Με τον τραυματισμό του Μάνταλου τον είδαμε κυρίως ως έξω αριστερά και αυτόν. Τον είδαμε και δεξιά αλλά τα καλά ματς τα έκανε στα αριστερά. Ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρα ένα επιθετικό χαφ με αμυντικές αρετές πίσω από τον φορ σε 4-2-3-1, ή σε 4-4-1-1 καθώς έχει την ικανότητα να παίρνει καλή θέση στην περιοχή ερχόμενος από πίσω και να εκτελεί και με πόδι και με κεφάλι ενώ μπορεί όταν αμύνεται η ομάδα να ενισχύει τα χαφ. Αν επίσης βελτιώσει τις επιλογές του στα σουτ από μέση και μακρινή απόσταση μπορεί και έτσι να δώσει πολλά ως καθαρός κεντρικός μεσοεπιθετικός.
Λιβάγια: Έπαιξε κυρίως κάτι σαν ψευτοδεκάρι πίσω από τον φορ σε σύστημα 4-2-3-1. Ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρος δεύτερος επιθετικός σε 4-4-2 ή 4-4-1-1. Δεν μπορεί να κάνει τόσο καλά την βρωμοδουλειά του μεσαίου στην τριάδα του 4-2-3-1. Παιχτάρα κλάσης δίχως άλλο, απαραίτητος για το 90% των παιχνιδιών όπου η ΑΕΚ βρίσκεται μόνιμα σε επίθεση.
Συνεπώς? Ας καταλήξει η ομάδα που τους θέλει και τους έχει ανάγκη, για να αποφασίσουμε που χρειαζόμαστε κυρίως ενίσχυση.
Φιλε μου ευχαριστω !Την γνωμη μας λέμε .
Χαιρομαι που εκανες αναλυση των τριων .
Δεν ειχα την ανεση να το αναλυσω σε ενα σχόλιο .Συμφωνω με τα χαρακτηριστικα που λες ....
Τωρα ναι ,για Ελλαδα παιζουν και εξτρεμ ο Μανταλος και ο Μπακασετας με μικρομεσαιες ομάδες ,αλλά δεν ειναι αυτη η θέση τους .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οσο για Λιβαια .Ειναι 2ο φορ,(όπως λες) σε ενα 4-4-1-1 ή 4-4-2)αλλά όχι τόσο με φορ όπως ο Αραουχο ,μιας και εχουν ανάλογα χαρακτηριστικα .Καλη τεχνικη ,βλεπουν γηπεδο και δεν γεμιζουν την περιοχη με το βαρυ κορμί τους !
Θα μου επιτρεπει να χρησιμοποιησω τον Πριγιοβιτς ή τον Μπεργκ .Αυτοι ειναι παικτες που θα μπορουσαν να παιζουν μπροστα απο τον Λιβαγια .Ή ακόμη και ζευγαρι με Αραουχο!!!
Αν πάμε πιο έξω ο Μπενζεμα ,ο Ιγκουαιν είναι τετοιοι παικτες .Παικτες με οχι τοσο καλη τριπλα και πάσα αλλά με τελειωμα με την μία και κεφαλιά .
ΥΣΤ:Ειναι ωραιο να μπορεις να συμπληρωσεις την αποψη σου (οταν δεν χωραει σε ενα σχολιο) πατωντας στην απαντησεις των υπολοιπων αναγνωστων του site!
Ο μανταλος Για μένα πάει 8αρι.Δεν είναι ο παίκτης που θα σε πάρει στην πλάτη του πάντως και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.
Ο μπακασετας στον πάγκο.
Πέρνεις 10αρι παικταρά και αραουχο με τον μάρκο οργιάζουν .2 εξτρέμ να τους βοηθανε και ακομα 1 8αρι και συνεχιζετε η κιτρινη χουντα για πολλα χρονια.2 εξτρέμ,10αρι,και 8αρι και φυσικά άλλο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προπονητή.Αλλαγη των εξτρέμ ο Αλμπάνης και δεν είμαι καθόλου αντίθετος για φετφατζιδη αν είναι σε λογικά οικονομικά πλαίσια.θελουμε παίκτες που να ξέρουν μπάλα.αρκετοι ούτε κοντρόλ και πάσα δεν μπορούν.ο μπακασετας παίκτης ΑΕΚ δεν θα γίνει και δεν είμαι κακός ούτε εμπαθής.απλα ρεαλιστής και βάζω την ομάδα πάνω από τις συμπάθειες μου.
Μακαρι να γυρισει το Μανταλο 8αρι διπλα στο Σιμοες που και τρεξιματα εχει κ ολα τα χαρακτηριστικα του 8ριου γιατι τα 2 μας χαφ πασα στο μισο μετρο κανουν με τα χιλια ζορια κ ο Κονε ειναι 30 κτραυματιζετε ευκολα (θλασεις κτλ)
Εκει θελουμε παιχτη καλυτερο κ απο τη θεση του εξτρεμ κ απο οτι διαβαζουμε δεν υπαρχει καν σκεψη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για 8αρι.
Επισης με το Μανταλο 8αρι παιζει κ ο Λιβαγια στη θεση του ως 10αρι κ ο Αραουχο φορ οποτε χωρανε ολοι κ παιρνεις κ 2 εξτρεμαρες να ανοιγουν τις κλειστες αμυνες κ αντε πιαστους.
Nick, ναι σε όλα αδερφέ. Πέτρο στην δυάδα, Μάρκο πίσω από τον Σέρχιο (όλοι ελπίζουμε να είναι ο Σέρχιο) και δυο εξτρεμάρες μεταγραφή στα φτερά και θα πάει η 3αρο-5άρα σύννεφο.
Πραγματικό ρεσιτάλ διαλόγου από ανθρώπους που εκτός από την ΑΕΚ είναι ολοφάνερο πως αγαπούν και το πραγματικό ποδόσφαιρο.
Ας πω κι εγώ λοιπόν την άποψη μου γι αυτούς τους 3 ποδοσφαιριστές.
Ο Μάνταλος θεωρώ πως δεν είναι το κλασικό 10άρι αλλά ούτε και το κλασικό 8άρι.
Στο δικό μου μυαλό θα τον ήθελα σαν εσωτερικό μέσο σε σύστημα 4-3-3, έχοντας απέναντι έναν χαφ με τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά (ένας υγιής Κονέ πχ)και πίσω τον αμυντικό χαφ. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε 3 χαφ που θα μαρκάρουν εκ των οποίων οι δύο θα παράγουν παιγνίδι. Πολύ σημαντικό πράγμα να έχεις 2 δημιουργικούς χαφ στην ενδεκάδα.
Ο Μπακασέτας είναι ένας ποδοσφαιριστής που ΙΣΩΣ θα μπορούσε να έπαιζε στα χαφ γιατί και μπάλα ξέρει και πειθαρχημένος είναι (με ότι αυτό συνεπάγεται)και έχει κάτι πολύ σημαντικό. Ποδοσφαιρικό IQ.
Πιστεύω πως για βασικός μόνο σαν καθαρός χαφ θα καθιερώνονταν. Πιο μπροστά μόνο για συγκεκριμένους ρόλους, σε συγκεκριμένους αγώνες και συγκεκριμένες στιγμές. Και αυτό λόγω έλλειψη έκρηξης.
Τέλος ο Λιβάγια είναι παικταράς , προσωπικότητα, κλπ αλλά δυστυχώς γι αυτόν παίζει σε μια θέση που εδώ και αρκετά χρόνια έχει σχεδόν καταργηθεί από το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Την θέση του 2ου επιθετικού.
Ας θυμηθούμε τον Φαν Γκάαλ και την δηλωσή του σχετικά με τον Τζιοβάνι: "πέστε μου πια θέση παίζει για να τον βάλω". Κάτι δείχνει. Με όλο αυτό λοιπόν το σκεπτικό στο δικό μου μυαλό ο Λιβάγια είναι ένας ρολίστας πολυτελείας και ιδιαίτερα χρήσιμος.
ΟΝΤΩΣ!
Να συμπληρώσω και γω στην ωραία ανάλυση σας ότι ο Σέρχιο έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά του βαρύ φορ, τουλάχιστον στη δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο. Εξαίρεση μόνο το τελείωμα των φάσεων ψηλά με το κεφάλι. Προς επιβεβαίωση μίλησα με κεντρικό αμυντικό της Σούπερ Λιγκ που τον μάρκαρε και φέτος και πέρυσι και μου επινβεβαίωσε ότι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Δεν μαρκάρεται εύκολα, έχει πολύ δύναμη, πολύ ενέργεια και ΕΚΡΗΞΗ στην κίνηση. Δεν μαρκάρεται από κοντά γιατί είναι γρήγορος και θα σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αφήσει πίσω, δεν μπορείς να του αφήσεις απόσταση. Το κόλπο που εφάρμοσαν ήταν να είναι ένας κοντά του και ένας να τον επιτηρεί από μέση απόσταση. Δεν θέλω να πω ποιος ήταν αλλά και πάλι το γκολ τους το έκανε. Αν το εφαρμοσαν και άλλες ομάδες δύο αμυντικοί να είναι πάνω στο Σέρχιο, λογικό είναι να μην είδαμε τόσα γκολ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.
Αδερφέ marv για να είμαι ειλικρινής με μεγαλύτερη αγωνία κάθε μέρα πια θα ανοίγω το aek365 για να διαβάσω "μένει στην ΑΕΚάρα ο Αραούχο". Παίχτης πολύ υψηλού επιπέδου και συμφωνώ μαζί σου.
Υ.Γ. Πόσο μας είχε λείψει να μιλάμε για μπάλα ρε μάγκες? Βαρεθήκαμε να γινόμαστε οικονομολόγοι τόσα χρόνια!
Φίλε ποδοσφαιροκουβέντα πολιτισμένη μετά από πολλά χρόνια: ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!
Και μένα αυτό είναι το άγχος μου: Να μείνει ο Σέρχιο! και που να κάνει και σωστή προετοιμασία...
Να προσθέσω για τον Σέρχιο ότι ήταν Ο ΜΟΝΟΣ ΦΟΡ που προσάρμοζαν επάνω του όλο το αμυντικό σύστημα. Δεν το έκαναν για κανέναν άλλο φορ και μιλάμε για ομάδα που τερμάτισε στις πρώτες θέσεις του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βαθμολογικού πίνακα και πέρυσι και φέτος.
Καλά τα λες αδερφέ αλλά έχω και τις ενστάσεις μου.
Ο Μάνταλος γι αμένα δεν είναι 8αρι. Θέλει ελευθερία και το ότι πάιζει αριστερά δεν σημαίνει ότι κάνει το εξτρέμ ή ότι μένει εκεί. Εκέι πάει για να πάρει μπάλα και να δημιουργήσει. Σαν 8αρι πάει πολύ πίσω και χάνεται. Ίσως σε ένα πολύ επιθετικό σχήμα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο Λιβάγια είναι μάγος, η πιο καλή υποδοχή μπάλας και κλειστή ντρίμπλα. Ανεβάζει την ομάδα και είανι μάνα στον κλειστό χώρο. Ο Τσίνο θέλει να μπορεί να κάνει δύο βήματα να πάρει φόρα.
Το πρόβληαμ για μένα είανι ο Τάσος. Δεν με έπεισε φέτος αν και έχει δυνατότητες. Δεν ξέρω τι έιναι και τι θέση πάιζει. Του λείπει η ταχύτητα γενικά και στο σώμα και στο μυαλό μου φαίνεται. Δεν ξέρω και μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δεν νομίζω ότι είναι για μεγάλα πράματα.
Από τα καλύτερα σχόλια που έχω διαβάσει. Δεν ξέρω σε τι να πρωτοσυμφωνήσω φίλε. Για τις 2 εξτρεμάρες? Για τον Σέρχιο? Για τον έξτρα "βαρύ" φορ? Για τον Γοακουμάκη που δεν άρπαξε τις ευκαιρίες? Για το ποιες θέσεις τελικά θέλουμε να παίζουν Μάνταλος, Μπακασέτας και Λιβάγια? Για την προτροπή για τα "αντικειμενικά" σάητ? Να είσαι καλά ρε αδερφέ. Χαίρομαι που έχω συνοπαδούς και "συναναγνώστες" σαν εσένα.
Για όλους εκείνους που ανησυχούν και άρχισαν τη γκρίνια για απώλειες παιχτών, τσιγκουνιές, μικρότερο μπάτζετ κλπ και ακούνε από την άλλη τους ...άπλες προέδρους να μιλάνε για απεριόριστα μπατζετ, 20 μεταγραφές και ζηλεύουν, να πω και γω την άποψη μου, όπως τα βλέπω εγώ.
1. Το μπάτζετ φέτος θα είναι δεδομένα υψηλότερο από το περσινό, με πρόβλεψη εσόδων επιπέδου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Γιουρόπα Λιγκ, ενώ πέρυσι ήταν χωρίς αυτά, τα έσοδα επιπέδου χορηγών ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, τα τηλεοπτικά διπλάσια, άρα ανησυχία 0.
2. Όσοι πρέπει να μείνουν θα μείνουν. Με λογικά συμβόλαια, που εξαρτώνται από τις ισσοροπίες μέσα στην ομάδα που μας έδωσαν το καταπληκτικό κλίμα που όλοι βλέπουμε. Όσοι επιμένουν σε δική τους λογική είτε θα πωληθούν, είτε θα κάτσουν εξέδρα.
3. Η αξία του καθενός έχει να κάνει με το κατά πόσο υπάρχουν έτοιμες λύσεις είτε εντός είτε εκτός ομάδας. Να θυμίσω την περίπτωση Ανέστη: αν δεν έδινε το ΟΚ ο Μιχαηλίδης ότι υπάρχουν δύο ισάξιοι τερματοφύλακες πίσω του, μάλλον θα ενδίδαμε στις απαιτήσεις του. Το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι.
4. Όσο για τους μεγιστάνες προέδρους που μοιράζουν τα λεφτά και τα συμβόλαια απλόχερα στα μποζουκτσίδικα φτιάχνοντας όχι μόνο μία αλλά δύο Μπατσελόνες να θυμίσω ότι δεν επέστρεψαν ούτε ένα ρούβλι στους κατόχους διαρκείας που είδαν το 1/5 από τα ματς που υπολόγιζαν ούτε καμία επιστροφή αξίας εισητηρίου για ματς που πήγαν αλλά δεν είδαν. Τους είδαμε και πέρυσι που αποφάσισαν να ρίξουν λεφτά τελευταία μέρα των μεταγραφών όταν θεώρησαν ότι το πρωτάθλημα το έχουν "δεμένο". Να τους συστήσω κρέμα για το σύγκαμα.
5. Όπως είπε και ο πρόεδρος μόνο τα λεφτά δεν κάνουν ομάδες. Ας δώσουν 1 εκ. στον Κάμπος και του χρόνου αν τους περισσεύουν. εγώ θέλω να δίνουμε αυτά που πρέπει να δώσουμε σε αυτούς που τα αξίζουν. Να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να ρισκάρουμε να εμπιστευτούμε τους διψασμένους, αυτούς που γυαλίζει το μάτι για διάκριση.
6. Πιστεύω να συνεχίσουμε να επενδύουμε και εκτός ομάδας. Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους για σκάουτινγκ, πρέπει να μαζέψουμε τους καλύτερους στην Κ20 και στην Κ15.
7. Πέρα των παραπάνω τεχνοκρατικών πρέπει να ζεσταθεί και ο κόσμος. Όποια υπέρβαση γίνει πρέπει να κάνει γκελ στον κόσμο. Να εξαντλήσουμε τα διαρκείας. Οι κάτοχοι αποκτούν προτεραιότητα να πάρουν θέση στη γηπεδάρα μας, όπου οι θέσεις θα είναι περιορισμένες. Επίσης, ο υπόλοιπος κόσμος πάει πιο ευχάριστα στο γήπεδο γνωρίζοντας ότι θα το δει γεμάτο. Δεν πρέπει να ξαναγίνει ματς χωρίς το κάτω διάζωμα γεμάτο. Κανένα.
8. Σωστή η ήπια προσέγγιση και η λογική πολιτισμού, αλλά στο τέλος ξεχείλωσε και μας γύρισε μπούμερανγκ. Έπρεπε να είχαν υποβιβαστεί για τα αίσχη που έκαναν και στο τέλος μας βρίζουν και από πάνω. Με μέτρο όλα. Να πιέσουμε να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερες αρμοδιότητες η FIFA και η UEFA, o Γραμμένος δεν κάνει, έχει ήδη υποκύψει στους εκβιασμούς. Είδαμε και τους τακτικούς δικαστές πόσο καιρό μαγείρευαν να ρίξουν τις ηπιότερες δυνατές ποινές. Εκλογές στην επο θα δώσει ευκαιρία στον γαύρο να επακάμψει. Ας πιέσουμε να πάρουν τα κλειδιά οι ξένοι.
Συγνώμη που κούρασα.
Υπομονή συστήνω πάντως στον κόσμο γιατί τον πόλεμο των ΜΜΕ τον έχουμε ήδη χάσει και θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε πολλά φίδια που σκοπό έχουν να μας διαλύσουν. Ξεκίνησαν από χθες κιόλας. Υπομονή, ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που μας έφτασαν εδώ που είμαστε σήμερα. Και να μην ξεχνάμε που είμασταν πριν 5 χρόνια.
Θα ηθελα να προσθεσω στο σχολιο σου οτι η ΑΕΚ ειναι μεν μια νοικοκυρεμενη ομαδα, η οποια παραμενει ομως ελειμματικη σε λογικα πλαισια. Με βαση τους ισολογισμους, καθε χρονο η ομαδα φροντιζει να διατηρει ενα αρνητικο ισοζυγιο περιπου στα 4-5εκ. Χρηματα που καλυπτονται απο ΑΜΚ και ενα σημαντικο ποσοστο απο δανεισμο, τραπεζικο ή διεταιρικο. Πιο συγκεκριμενα, την σεζον 16-17 η ΑΕΚ εκανε ΑΜΚ 3,8εκ και ειχε δανεισμο αλλα 3,2εκ, ενω εμεινε και καποιο αποθεματικο. Το σημαντικο που παρατηρω ειναι οτι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα εσοδα , μαζι και το αγωνιστικο μπατζετ αυξανονται καθε χρονο κατα περιπου 3 εκ. Ολα αυτα χωρις να εχει βγει ακομη ο ισολογισμος της φετινης σεζον, για να δουμε πραγματι με τι μπατζετ καταφεραμε να παρουμε πρωταθλημα.
Το θετικο ειναι οτι αυτο το καλοκαιρι η ΑΕΚ παραλαμβανει τα χρηματα της UEFA απο το Europa League, 7-8εκ αν θυμαμαι καλα, εχει ενα νεο υψηλοτερο τηλεοπτικο συμβολαιο για του χρονου, μπορει να διαπραγματευεται με χορηγους ως πρωταθλητρια, ενω αν επενδυσει λιγο παραπανω ειναι κοντα στον μεγαλο στοχο του Τσαμπιονς Λιγκ, εχοντας ως μαξιλαρακι το Europa League.
Δίκιο έχεις, αυτά λένε οι αριθμοί, νομίζω το ίδιο θα δούμε και φέτος. Προσωπική άποψη αυτό ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται όσο και αν δεν μας αρέσει, όσο και αν θέλουμε μεταγραφές και παιχταράδες. Όταν δημιουργείς ανοίγματα με ελάχιστα και μη εγγυημένα έσοδα στο τέλος το πληρώνεις ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ και με πολύ οδυνηρές συνέπειες. Αυτό προσπαθούσε από την πρώτη στιγμή να προκαλέσει και ο χοντρός τον Μελισσανίδη να κάνει: "κάντε επενδύσεις" και με δεδομένο ότι αυτός θα έπαιρνε τα λεφτά του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τσάμπιονς Λιγκ να ποντάρει στην πτώχευση και στον αφανισμό. Πιστεύω ότι τα ίδια θα δούμε και στους γαύρους του βορρά. 'Οταν θα κάνει τη ρεκλάμα του ο πιστολέρο θα τους αφήσει στα κρύα του λουτρού. Το άνοιγμα ήδη υπερβαίνει τα 30 εκ. αν συνεχίσει έτσι του χρόνου θα είναι 50 εκ. Κάπου επεμβαίνει και η UEFA και βάζει στοπ. Αν όμως καταφέρει και μπει Τσάμπιονς Λιγκ τότε όλα γυρνάνε ανάποδα. Αν δεν του βγει το ρίσκο όμως μετά θα τρέχουν πάλι στον Βενιζέλο για καμία ρύθμιση. Εκεί θα πρέπει να μην ξεχάσουμε το φετινό.
Το καπέλο μου Κύριε marv.
Αυτά είναι τα νούμερα και νομίζω ότι αυτά ΠΡΕΠΕΙ να είναι, όσο και αν ΟΛΟΙ ΜΑΣ θέλουμε μεταγραφές και παιχταράδες αεροδρομίου. Αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτά τα χρήματα του αρμόζουν, όποιος κάνει ανοίγματα στο τέλος το πληρώνει ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ
Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από ένα
Καλά έκανε η ΠΑΕ και ακολούθησε ήπια προσέγγιση και λογική πολιτισμού γιατί εάν δεν το είχε κάνει τώρα θα θρηνουσαμε νεκρούς στον τελικό.
Δεν συμφωνώ αδελφέ. Η ήπια στάση μας (από ένα σημείο και μετά) τους έκανε και αποθρασύνθηκαν σε σημείο πρωτοφανές. Αν είμασταν ελάχιστα πιο κυνικοί και πιέζαμε για την ενεργοποίηση του υφιστάμενου πλαισίου για τιμωρίες για δηλώσεις, όπως έκαναν ταυτόχρονα και η FIFA και UEFA πολύ ήπια, θα είχαν μαζευτεί μετά τις πρώτερς τιμωρίες, έστω και αν αυτές ήταν απλώς πρόστιμα. Αυτό που ζήσαμε τους τελευταίους δύο μήνες και ειδικά στον τελικό είναι απλά ΝΤΡΟΠΗ και η καφρίλα θα συνεχιστεί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και του χρόνου αφού έμεινε ατιμώρητη.
ΑΨΟΓΟΣ!
Κάτι καλύτερο από Φετφατζίδη ...ταχύτητα - ύψος -δύναμη μετράνε στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και Ελλάδα .
Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο το ύψος και αυτό φάνηκε και στον Τελικό. Δυστυχώς αυτό είναι μεγάλο θέμα του Φετφατζίδη. Το ζήσαμε και με τον Μπουονανότε που η ποιότητα του είναι ανώτερη.
Πιο σημαντικη ομως ειναι η ταχυτητα στο συγχρονο ποδοσφαιρο(ειδικα στην επιιεση)Στα 100μ ο Φετφα αφηνει τον καληνυχτα 30 μετρα πισω
Ξέρει κανείς περίπου πότε θα φύγει η ομάδα από Ελλάδα για προετοιμασία? Ρωτάω στ περίπου. Επειδή δύο χρόνια στο Κιελτσε για κάποιους λόγους δεν μπόρεσα να πάω αλλά φέτος δεν χάνω την ευκαιρία. ( Μένω Πολωνία)
Μανόλο να μείνει. Λάζαρος ούτε κρύο ούτε ζέστη. Πολύ καλή χρονιά αλλά αν δεν θέλει μόνο πρόβλημα θα είναι. Γιόχανσον θα μείνει αν πει το ιατρικό τιμ οκ. Βρανιες να μείνει ασυζητητί. Φετφατζίδης να έρθει. Είναι Αραβία αλλά είναι Έλληνας οπότε θα εγκλιματιστεί άμεσα. Τέλος Αραούχο που είναι και το πιο σημαντικό. Πιστεύω με 4 μύρια, την Μπόκα πληρωμένη και 15% στη Λας Πάλμας θα έρθει.
Παραλληλα με την ΑΕΚ ξεκινάει και ο παοκ την προετοιμασία του για την νέα σεζόν. Ετοιμάζεται για περισσότερα παραρτήματα, δανεικούς, χορηγίες, διαιτητές μες την παε και καλύτερη φιλοξενία παραγόντων στο μακεδονία παλάς! Αν γίνουν πλα αυτά δεν το χάνει με τίποτα η παοκαρα!
Κάτι πρέπει να γίνει γι'αυτό. Δεν πρέπει να επιτρέψει η ΑΕΚ αυτή τη γελοιότητα με τους δανεικούς (π.χ. 3 σε μία ομάδα). Πρέπει να υπάρξουν περιορισμοί.
Τους θέλω στην ΑΕΚ και τους 5
Ξαφνικά η απώλεια του κυπέλλου και κατά κύριο λόγο η κακή εικόνα της ομάδας στον τελικό έφερε στην επιφάνεια τους " γκρινιάρηδες" της κερκίδας! Δεν αναφέρομαι στα σχόλια του κετσε φυσικά , αλλά στα σχόλια που βλέπω στο σάιτ! Δώσαμε 52 παιχνίδια , όλα τέλεια δεν θα είναι ποτέ , όμως έχουμε να λέμε πως ζήσαμε μια ιστορική σεζόν! Είναι κρίμα να βγει μπροστά ξανά αυτό που έχει φάει την ΑΕΚ πολλές φορές! Η γκρίνια! Εμπιστευόμαστε τη διοίκηση που μας έφερε πίσω στη κορυφή , τον προπονητή και τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίχτες! Τέλος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τώρα θα δουν πολλά τα μάτια μας σε σειρά κτλ, ηρεμία κι όλα θα έρθουν για το καλό της ομάδας! ΜΟΝΟ ΑΕΚΑΡΑ!