Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τα Τρίκαλα και τον υποβιβασμό της ομάδας του στην Α2, ο προπονητής του Κοροίβου Αμαλιάδας με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει, στην αρχή, γιατί στη συνέχεια ξέσπασε όταν ρωτήθηκε για το εάν συνέβη κάτι... ύποπτο στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα.
Αρχικά, ο Ντίνος Καλαμπάκος τόνισε: "Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, δώσαμε μεγάλη στεναχώρια σε όλο τον κόσμο που τα δύο χρόνια που είμαι εδώ, είχε περιβάλλει αυτή την ομάδα με πολλή αγάπη, με εμπιστοσύνη, με στήριξη σε δύσκολες μέρες. Δυστυχώς τους στεναχωρήσαμε όλους. Και την πόλη που ήταν μαζί μας και τη διοίκηση που μάτωσε για να είναι η ομάδα στην Α1 για τέσσερα χρόνια και τους συνεργάτες μου που δεν τους εξασφάλισα ένα καλύτερο μέλλον. Όλοι αυτοί άξιζαν κάτι παραπάνω.
Θέλω να ζητήσω απ όλους αυτούς συγγνώμη, που δεν κατάφερα να πείσω τους πάντες ότι σήμερα έπαιζε τη ζωή της, την τελευταία αγωνιστική. Συνήθως όταν έρχεται μια αποτυχία, συνήθως ο ένα σηκώνει το δάχτυλο και δείχνει τον άλλον. Είναι το πιο ηλίθιο πράγμα αυτό. Με έφεραν εδώ για να γίνει μια δουλειά και νόμιζα ότι τελείωσε αυτή η δουλειά. Είμαι ο μοναδικός ηλίθιος που υπάρχει στην Αμαλιάδα".
Στη συνέχεια, ακολούθησε το ξέσπασμα: "Επειδή ακούγονται διάφορα πράγματα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ομάδα τρυπήθηκε από κάπου. Αν αυτός που τρυπήθηκε είναι Έλληνας, δεν θα ξαναβρεί δουλειά ποτέ. Για ποτέ όμως, κι αυτό είναι υπόσχεση προσωπική: θα τον βρω! Με τους Αμερικανούς δεν έχω σχέση, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Αν υπάρχει Έλληνας που είναι ύποπτος, θα τον βρω και θα τον σκίσω. Γιατί όλα τα πράγματα εδώ ήταν ανώμαλα, για σαράντα λεπτά ανώμαλο παιχνίδι. Που φταίω εγώ, που φταίει το παιχνίδι του ποδοσφαίρου (σ.σ.: την ίδια ώρα, λίγα μέτρα πιο δίπλα γινόταν ποδοσφαιρικός αγώνας). Που κι έτσι να είναι, πάλι εγώ φταίω που δεν το κατάλαβα. Και παίρνω μια πόλη μαζί μου, γιατί αυτοί εδώ καταστράφηκαν, γιατί αυτοί εδώ είχαν άλλα όνειρα, κι άλλο όραμα για τη ζωή τους. Κι όχι μόνο οι διοικητικοί, κι οι συνεργάτες μου μαζί. Έπρεπε να είναι αλλιώς τα πράγματα για τον Κόροιβο, κι όχι αυτό το τελείωμα. Και πάλι ζητάω συγγνώμη απ όλους, για όσους μίλησα, με όσους συνεργάστηκα. Δεν άξιζε κανείς μας αυτό το τέλος. Το ξαναλέω ότι φταίω μόνο εγώ, μόνο εγώ δεν κατάλαβα"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
