Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κλείδωσε το σεντόνι η Μονακό, αυτοκτόνησε η Λιόν

H Μονακό κλείδωσε την τριάδα καθώς νίκησε στο τέλος με 1-0 τη Σεντ Ετιέν, ενώ η Λιόν έχασε με 3-2 από το Στρασβούργο κι ενώ κέρδιζε


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

LIGUE 1’-37η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μονακό-Σεντ Ετιέν: 1-0

(Φαμπίνιο 90+1’ πεν.)

Με το ενάμισι πόδι στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μονακό που κέρδισε με 1-0 τη Σεντ Ετιέν κι έχει και τη διαφορά τερμάτων από τη Μαρσέιγ.

Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Φαμπίνιο με πέναλτι στο 90+1’ κι ενώ στο 90+5’ αποβλήθηκε ο Γκεζάλ των Μονεγάσκων.

Μονπελιέ-Τρουά: 1-1

(Κότσα 58’-Αζαμούμ 31’)

Χαμένες Μονπελιέ και Τρουά που κόλλησαν στο 1-1 και η πρώτη χάνει το ευρωπαϊκό τρένο ενώ η δεύτερη παραμένει σε θέση υποβιβασμού και δύσκολα θα γλιτώσει.

Στο 31’ ο Αζαμούμ έβαλε μπροστά στο σκορ την Τρουά, αλλά ο Κότσα έκανε το 1-1 στο 58’.

Νις-Καέν: 4-1

(Μπαλοτέλι 2’, 10’ πεν., Σεντ Μαξιμέν 36’, Σερί 72’-Κουακού 76’)

Άλμα Ευρώπης έκανε η Νις που κέρδισε με 4-1 την Καέν.

Ο Μπαλοτέλι άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό για τη Νις και ο ίδιος με πέναλτι στο 210’ έκανε το 2-0 ενώ ο Σεντ Μαξιμέν διαμόρφωσε το 3-0 στο 36’. Και στο 56’ η Καέν έχασε τον Ντιομαντέ με κόκκινη κάρτα. Έτσι ο Σερί έκανε το 4-0 στο 72’ και τέσσερα λεπτά μετά ο Κουακού έκανε το 4-1.

Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεν:

(Μπεργικό 52’ πεν., Ουνού 71’)

Η Ρεν πέτυχε μεγάλο διπλό με 2-0 στην έδρα της πρωταθλήτριας Παρί και τσέκαρε εισιτήριο για το Europa.

Ο Μπεριγκό άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 52ο λεπτό και ο Ουνού έκανε το 0-2 στο 71’.

Στρασβούργο-Λιόν: 3-2

(Μπαοκέν 22’, Ντα Κόστα 88’, Λίναρντ 90+4’-Φεκίρ 60 πεν, Οάρ 73’)

Αυτοκτονία για τη Λιόν που έχασε με 3-2 από το Στρασβούργο και δεν μπόρεσε να κλειδώσει την τριάδα. Σώθηκαν οι γηπεδούχοι και μαθηματικά.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπαοκέν στο 22ο λεπτό, αλλά ο Φεκίρ με πέναλτι στο 50’ και ο Οάρ στο 73’ έκαναν το 1-2. Το Στρασβούργο δεν τα παράτησε και στο 88’  ο Ντα Κόστα έκανε το 2-2 ενώ στις καθυστερήσεις ο Λίναρντ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 3-2.

Λιλ-Ντιζόν: 2-1

(Μοτίμπα 18’, 45+1’-Κουόν 11’)

Κλείδωσε την παραμονή της η Λιλ που κέρδισε με 2-1 την Ντιζόν

Η Ντιζόν άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Κουόν αλλά στο 18’ ο Μοτίμπα έκανε το 1-1. Και στο 45+1’ ο Μοτίμπα με ακόμη ένα τέρμα έγραψε το 2-1.

Μπορντό-Τουλούζ: 4-2

(Μπραϊθγουάιτ 38’, 49’, Λεραζέρ 73’, Μαλκόμ 78’-Σιλά 29’, Ντιόπ 90’)

Η Μπορντό διέλυσε με 4-2 την Τουλούζ και την άφησε στη θέση των μπαράζ ενώ η ίδια θα παλέψει μέχρι τέλους για την Ευρώπη.

Η Τουλούζ άνοιξε το σκορ με τον Σιλά στο 29ο λεπτό αλλά στο 38’ η Μπορντό ισοφάρισε με τον Μπραϊθγουάιτ ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-1 στο 49΄. Ο Λεραζέρ έκανε το 3-1 στο 73’ και πέντε λεπτά ο Μαλκόμ διαμόρφωσε το 4-1. Το τελικό 4-2 έκανε ο Ντιόπ στο 90ο λεπτό.

Ανζέ-Ναντ: 0-2

(Λίμα 50’, Κουλιμπαλί 62’)

Διπλό μέσα στην έδρα της Ανζέ για τη Ναντ ε 2-0.

Ο Λίμα άνοιξε το σκορ στο 50ο λεπτό και ο Κουλιμπαλί στο 62’ διαμόρφωσε το 0-2.

Αμιάν-Μετς: 2-0

(Μανζαλά 21’ πεν., Σελίμοβιτς 86’ αυτ.)

Τη νίκη με 2-0 πέτυχε η Αμιάν κόντρα στην υποβιβασμένη Μετς.

Στο 21ο λεπτό ο Μανζαλά με πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Αμιάν, ενώ στο 86’ ήρθε το 20 χάρις σε αυτογκόλ του Σελίμοβιτς.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ