Την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ εξέφρασε για ακόμα μια φορά ο Μάρκο Λιβάγια, που χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα της σεζόν πρωταθλήτρια Ένωση, ενώ παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στον αποψινό τελικό.
«Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Ήταν καλύτερος απόψε. Αλλά εμείς ήμαστε πρωταθλητές και η καλύτερη ομάδα όλη τη σεζόν».
Για το συμβόλαιό του:
«Έχω ακόμα ένα μήνα εδώ στην Αθήνα. Φυσικά θέλω να μείνω στην ΑΕΚ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ας μου πει κάποιος τι θέση παίζει αυτός ο παίκτης ..ότι ξέρει μπάλα ξέρει , αλλά ...
Στην τριπλέτα μπροστά δεν υπάρχουν θέσεις για τον Μανόλο αλλά ρόλοι
για εμενα η καλυτερη του θεση ειναι δευτερος επιθετικος. μπορει να παιξει και σεντερ φορ με επιτυχια.
οσοι τωρα λενε οτι δεν ηταν καλος η οτι επεσε κτλ , πρωτον ολοι μπορουν να κανουν κοιλια αλλα και μην ξεχναμε γιατι κακα τα ψεματα η ομαδα δεν εχει ξεκαθαρο τροπο επιθετικου παιχνιδιου στηριζεται σε προσωπικες ενεργειες. ο Λιβαγια βοηθησε πολυ την ομαδα σε παρα πολλα παιχνιδια να τα καθαρισει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βγαινει δεξια βγαινει αριστερα παιζει πισω απο τον επιθετικο και σπαταλα πολυ ενεργεια. επισης αν θυμηθουμε τις φασεις που τελειωνει εχει πολυ καλο ποσοστο ευστοχιας. οσοι δεν τον θελετε πειτε μου αυτο αν θελετε. θυμαστε πολλες φορες να εχει τροφοδοτηθει στην καρδια τις περιοχης και να μην εκανε καλο τελειωμα?
εγω θυμαμαι πολλες φορες που τροφοδοτησε και πολυ λιγοτερες που τροφοδοτηθηκε. μην ξεχναμε ειναι ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ και οσο και να εχει αλλαξει το ποδοσφαιρο η θεσεις τον επιθετικων πρεπει περισσοτερο να τροφοδοτουνται και λιγοτερο να τροφοδοτουν.
Μακάρι να μείνειs . Aλλα αν ήταν να διαλέξω έναν , θα διάλεγα τον Τσίνο ! Άλλη κλάση !
εγω αν ηταν να διαλεξω εναν θα διαλεγα τον Λιβαγια. ξερω οτι οι περισσοτεροι διαφωνουν μαζι μου.
Πολυ καλος παικτης.Δε νομιζω ομως,οτι μπορει να βοηθησει την ομαδα να αλλαξει επιπεδο..Αγωνιστικος,μαχητης,τσαμπουκας,κ ενοχλητικος(στην αντιπαλη αμυνα)ΟΧΙ ομως αυτο που λεμε...επικινδυνος σκορερ.Επικινδυνος για ...αποβολη..ναιιιι σιγουρα.Ουτε κρυο...ουτε ζεστη αν φυγει...
Απο τους λίγους καλους χθες !
Ακόμα θυμάμαι την πάσα παρε βάλε στον ραουχοστο 10 και χτυπιέμαι !!!!
Το ξαναγραφω μπας και καποτε το περασετε.Ο επιθετικος της ΑΕΚ πρεπει να βαζει 10+ γκολ,ετσι απλα. Στην πιο κρισιμη καμπη του πρωταθληματος ο Λιβαγια ηταν εξαφανισμενος.Τα 1,8 εκατ. ειναι πολλα,βρισκεις καλυτερο.
Συνελθε όμως... Απαράδεκτο να περπατας στο γηπεδο... Στο 2018 ζήτημα να εχεις κανει 2 καλά ματς.
Αυτό το συμπέρασμα το έβγαλες από ένα ματς στο οποίο στην μεσοεπιθετικη 3αδα παίζουν 3 δεκαριά ; από τα ματς που δεν παίζει καν σαν 10αρι; αν θυμάμαι καλά, στις αρχές του 18 έπαιζε συχνά πυκνά κορυφή... Από το γεγονός πως ακόμα και στα ματς που έπαιζε σαν 10αρι, είχε μετατοπιστει είναι ελαφρά αριστερά για να δώσει χώρο στο Χριστοδουλοπουλο που παίζει συνήθως δεξιά; Αν κοιτάξεις απλά τα highlights, θα δεις πως η μεγάλη πλειονότητα των καλών του ενεργειών είναι από το ημικύκλιο και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεξιά... (Προφανώς, δεν είναι λάθος του Λάζαρου αυτό, ειδικά με όσα έχει δώσει) . Μήπως σε 3-4 ματς δεν πρόλαβε την αποστολή την τελευταία στιγμή, καθώς ήταν ανέτοιμος; ισωε αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί, δεν ήταν τόσο λάθος του λιβαγια τα 2 καλά ματς (τα οποία για εμένα ήταν περισσότερα δλδ)
ακριβως.....
Λιβαγια τσινο περιμεναμε πολλα φετος και δεν τα δωσατε.δεν θυμαμαι ποσα ματσ πηρατε μονοι σας.ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα φετος το γκολ
Να μείνεις αλλά θα πρέπει να αλλάξεις λίγο μυαλά για το θέμα καρτών.
Και σήμερα στο κύπελο και στο τελευταίο αγώνας πρωταθλήματος πήρες χαζές κίτρινες. Έχει ξανασυμβεί φέτος να δέχεσαι χαζή κίτρινη.
Για ρεζερβα του βασικου καλος εισαι Λιβαγια...
Να μινης και εσυ και ο τσινο εχετε πολλα να δωσεται για την ομαδα
Να μείνεις, αλλά θέλουμε τον Λιβάγια του 1ου γύρου!
Ε ρε και να κανουμε καμια χαζομαρα κ να μην πληρωσουμε τη ρητρα και να τν χασουμε κ θα μεινουμε με τν αλμπανη
Μαζί με Αραουχο και Μπάρκα οι διασωθέντες..
Έχει δίκιο όταν λέει ...