Συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου έδωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε... για όλους και για όλα. Για το πρωτάθλημα, τον τελικό, το ντέρμπι στην Τούμπα, τον Μπακάκη, τους Αραούχο – Λιβάγια, αλλά και για μεταγραφικά θέματα. Αναλυτικά όσα τόνισε:
Για τη δίψα του κόσμου της ΑΕΚ: «Νομίζω ότι ήταν λογικό αυτό που συνέβη γιατί η ομάδα είχε πολλά χρόνια να πάρει τον τίτλο και ήταν και χρόνια ταλαιπωρημένα. Η ομάδα ξεριζώθηκε απ’ το γήπεδό της. Διοικητικά, αν εξαιρέσουμε κάποια χρόνια του Ντέμη είχε κι εκεί προβλήματα, έφτασε να παίζει Γ’ εθνική και ήταν μια έκρηξη χαράς που η ΑΕΚ επέστρεψε στην κανονικότητα και πήρε το πρωτάθλημα».
Για το τι μέτρησε για την κατάκτηση του τίτλου: «Νομίζω η ΑΕΚ ήταν η ομάδα με τη μεγαλύτερη διάρκεια στο πρωτάθλημα. Είναι μαραθώνιος, όχι ένα σπριντ. Η ομάδα με τη μεγαλύτερη διάρκεια κατάφερε να πάρει τον τίτλο. Έβγαλε σιγουριά, αυτοπεποίθηση και για αυτό είδαμε και πολλές ανατροπές στο τέλος των αγώνων. Ήταν δουλειά του προπονητή μας και των παικτών».
Για το πότε το πίστεψαν: «Από το Σεπτέμβρη που είμαι εγώ στην ομάδα, το πιστεύαμε καθημερινά. Αυτό σε συνδυασμό με την ταπεινότητα που υπήρχε έφεραν το αποτέλεσμα. Αν θα διάλεγα παιχνίδια ήταν αυτά με τον Ολυμπιακό. Όταν γυρίζεις δυο παιχνίδια στο 90’ ειδικά με αυτό τον αντίπαλο σου δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση και πιστεύεις πως θα τα καταφέρεις».
Για τους τραυματισμούς: «Ήταν σημαντικές απώλειες αλλά δε μείναμε εκεί. Μείναμε σε αυτό που είχαμε και ο προπονητής με δουλειά το ανέδειξε».
Για το γεγονός πως η ομάδα δεν επηρεάστηκε: «Οι απώλειες των δυο παιδιών ήταν πολύ μεγάλες και οι παίκτες που παρέμειναν υγιείς έπαιζαν και για τα δυο αυτά παιδιά. Η στεναχώρια τους ήταν πολύ μεγάλη και έπαιζαν για να καλύψουν το κενό και το κατάφεραν. Είναι δουλειά και του προπονητή που όπως θυμάστε δεν στάθηκε πολύ σε αυτές τις απώλειες. Δούλεψε ταπεινά και διαχειρίστηκε τα όπλα τα οποία είχε για να βγάλει το αποτέλεσμα. Το πιο καλό παράδειγμα είναι ο Τάσος ο Μπακασέτας. Λέγανε διάφορα για «αντί-Μάνταλος» και τέτοια, όταν σταμάτησαν και απελευθερώθηκε έβγαλε αυτό που μπορούσε».
Για τον Μπακάκη: «Το παιδί αυτό δουλεύει πολύ με το κεφάλι κάτω. Όποιος το κάνει αυτό δικαιώνεται και ο Μιχάλης δικαιώθηκε. Είναι πολυεργαλείο και βοήθησε πολύ φέτος»
Για τις καλές επιλογές που έγιναν: «Τα περισσότερα παιδιά έβγαλαν καλό πρόσωπο αλλά επιμένω πως αν δεν είναι ομαδική η δουλειά δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Το έχουμε δει και σε άλλες ομάδες ακόμα και στη δικιά μας που υπήρχε ταλέντο αλλά όχι χημεία».
Για το κλίμα που παίζει ρόλο: «Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν και άλλα πράγματα. Μερικές λεπτομέρειες που μετράνε αλλά δε θα τις πούμε τώρα γιατί κρατάμε και πράγματα για μας που πρέπει να μένουν μέσα στα αποδυτήρια».
Για τον προγραμματισμό: «Πρέπει να δούμε και τον τελικό και υπάρχουν πολλές σκέψεις. Σίγουρα υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού μας πράγματα που θα συζητήσουμε μετά τον τελικό».
Για Αραούχο, Λιβάια: «Ο Αραούχο είναι πιο δύσκολη περίπτωση. Η περίπτωση του Λιβάγια είναι πιο εύκολη για μας αλλά θεωρώ πως θα έχουμε απάντηση την επόμενη εβδομάδα».
Για την αμφισβήτηση των αντιπάλων: «Εγώ βλέπω μόνο τη δική μας ομάδα. Ως ένα σημείο πέντε ομάδες πάλευαν για τον τίτλο. Παλαιότερα από Νοέμβριο τελείωνε το πρωτάθλημα, φέτος δεν έγινε έτσι. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια δίκαια. Αυτό λένε όλοι με εξαίρεση μια μειοψηφία».
Για τη δουλειά που έχει μπροστά του: «Είναι ωραίο, δημιουργικό. Μας γεμίζει με ευθύνες με καλό τρόπο. Ο καθένας όμως κάνει τη δουλειά του δεν είναι ατομική δουλειά».
Για το αν θα ψωνίσει από Κύπρο: «Ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες στο νησί, καλό πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και ποτέ δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα».
Για το ξέσπασμα του κόσμου: «Ο κόσμος της ΑΕΚ πέρασε πάρα πολλά. Ήμουν μέλος της ομάδας εφτά χρόνια και δεν είναι λίγο να παίζεις δεξιά αριστερά σε γήπεδο που δεν είναι δικό σου».
Για τη συμμετοχή στο Champions League: «Στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους. Δεν μπορούμε να κοιτάμε κάτι λιγότερο. Το πιστεύουμε. Είπαμε θα δώσουμε το 200% και αυτό θα κάνουμε».
Για το αν σφύριξε ο Κομίνης στην Τούμπα: «Νομίζω ότι έχει κουράσει τους περισσότερους. Θεωρώ πως αν δεν έμπαινε μέσα ο κ. Σαββίδης, το παιχνίδι θα συνεχιζόταν με 0-0. Ο Μπάρκας ήταν έτοιμος να κάνει ελεύθερο. Αν δεν έχει ακυρωθεί το γκολ γιατί μπήκε μέσα ο κ. Σαββίδης; Αλλά έχει κουράσει όλο αυτό».
Για τον τελικό κυπέλλου: «Εγώ θα ήθελα όλο το γήπεδο να ήταν γεμάτο και από τις δυο ομάδες με οικογένειες και παιδιά. Παίζουν δυο ιστορικές ομάδες με κοινή ιστορία και προβλήματα. Ένα γεγονός που δε προκαλούσε συζήτηση σε όλη την Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, καλούς παίκτες. Εμείς θέλουμε το νταμπλ, εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Για όσους αμφισβητούν ότι ΚΑΤΙ ΑΦΥΣΙΚΟ γίνεται φέτος, παραθέτω τα επτά (7) (ο οποίος είναι σημαδιακός αριθμός στις Γραφές) στοιχεία που αποδεικνύουν την «ειδική» σχέση της φετινής ΑΕΚ με τις Ανώτερες Δυνάμεις. Για όσους θυμούνται υπενθυμίζω ότι την ημέρα που ξεκίνησε το Πρωτάθλημα η «Ώρα» βγήκε με πρωτοσέλιδο (ότι η ΑΕΚ θα κυνηγούσε τον τίτλο) ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (για όσους γνωρίζουν από προσευχές θρησκειών μπορούν να ταυτοποιήσουν πού... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρησιμοποιούνται οι λέξεις ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ).
τες δεν βρίσκει στόχο. Και με το αποτέλεσμα του άλλου ματς να την ευνοεί, η ΑΕΚ περνάει στους «16» του Champions League.
1) Γκολ Μάνταλου με Ολυμπιακό
Στο 90’ του ντέρμπι κι ενώ ο Χριστοδουλόπουλος έχει γυρίσει μόνος του το ματς με δυο γκολ, ο (άσφαιρος μέχρι τότε) Λιβάγια κάνει ένα γύρισμα που ποτέ δεν θα μάθουμε αν ήταν πάσα ή σουτ. Με μια νταηλίδικη προβολή ο Μάνταλος βάζει μπάλα και… Ομάρ μαζί στα δίχτυα. Και μέσα σε παροξυσμό στο ΟΑΚΑ, υπογράφει την ιστορική ανατροπή, πάνω στην οποία χτίστηκε όλη η αυτοπεποίθηση και το μέταλλο της φετινής ΑΕΚ.
2) Γκολ Λιβάγια με Παναθηναϊκό
Μετά από σχεδόν 95 λεπτά αγώνα και ένα γκολ του Μολέντο από στημένη φάση, ο Παναθηναϊκός (που δεν είχε βυθιστεί ακόμα στα προβλήματα και αγωνιστικά ήταν δυνατός) ετοιμάζεται να πανηγυρίσει δεύτερη νίκη σε ντέρμπι μετά τον Ολυμπιακό. Μέχρι ο Αϊντάρεβιτς να κάνει την καλύτερη μπαλιά της καριέρας του στην ΑΕΚ και το σουτ του Λιβάγια να κοντράρει όσο χρειαστεί στον… Χουλτ (δεν γίνονται αυτά) για να φύγει όρθια η «Ένωση» από τη Λεωφόρο.
3) Γκολ Γιακουμάκη με Ολυμπιακό
Δείχνοντας ήδη νοοτροπία νικήτριας, η ΑΕΚ δεν πτοείται από το ότι τρώει γκολ στο 83’. Παρόλο που σε άλλη εποχή που θα γινόταν κάτι αντίστοιχο στο «Καραϊσκάκη» μπορεί να κατέρρεε και να έτρωγε άλλα δυο, βγαίνει μπροστά και ισοφαρίζει. Δεν αρκείται όμως σ’ αυτό. Με τον Γιακουμάκη (που έχει μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα) να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, αφήνει σέκο τον Ολυμπιακό. Και πείθει και τον εαυτό της πια ότι δεν γίνεται να χάσει αυτόν τον τίτλο.
4) Τρίποντο Σάκοτα με Μπαϊρόιτ
Πριν περάσουν 48 ώρες από το ποδοσφαιρικό διπλό στο Φάληρο κι ενώ βρίσκονται ακόμα υπό την επήρεια της χαράς, οι ΑΕΚτσήδες ετοιμάζονται να ξενερώσουν για μια ακόμη φορά με το μπάσκετ. Ώσπου ξαφνικά γίνεται (πάλι) θαύμα: Χάρη σε τρίποντο του Σάκοτα, η «βασίλισσα» γυρίζει φαινομενικά χαμένο ματς με την Μπαϊρόιτ. Σχεδόν ταυτόχρονα τρίποντο των φιλοξενούμενων στο Βενέτσια-Εστουδιάν
5) Καλάθι Χάρις με Ολυμπιακό
Διαψεύδοντας όλα τα προγνωστικά στον τελικό Κυπέλλου, η ΑΕΚ έχει στριμώξει τον Ολυμπιακό. Στα τελευταία λεπτά όμως εκείνος παίζει τα ρέστα του. Μειώνει το σκορ. Όταν έχει πλησιάσει λοιπόν στο καλάθι και η μπάλα ζυγίζει 1000 κιλά, ο Μάνι Χάρις όχι μόνο τη σήκωσε, αλλά έκανε και μεγαλειώδες λέι-απ. Κάποτε (τις εποχές που η ΑΕΚ έβλεπε όλα να της πηγαίνουν στραβά) μετά την αναπήδηση που έκανε… αναποφάσιστη στο στεφάνι, η μπάλα θα έπεφτε έξω. Φέτος έπεσε μέσα και σφραγίστηκε η επιστροφή (και) της μπασκετικής ομάδας στους τίτλους.
6) Τρίποντο Πάντερ με Νίμπουρκ
Με αντεπίθεση διαρκείας στην τελευταία περίοδο της ρεβάνς η ΑΕΚ παλεύει να ανατρέψει το -10 που είχε χάσει στο πρώτο ματς από τη Νίμπουρκ. Ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος όλα μοιάζουν χαμένα. Η διαφορά στο +8, αλλά η μπάλα στους Τσέχους, που έχουν και δυο βολές. Ε και; Ο ψηλός τους τις πετάει έξω και τις δυο, ο Γκριν αλλάζει γνώμη (πασάροντας στον Πάντερ αντί να βάλει λέι απ) και το πιο γλυκό τρίποντο που έχουν δει εδώ και πολλά χρόνια οι ΑΕΚτσήδες στέλνει την ομάδα τους στα προημιτελικά του Champions League.
7) Ψαλιδάκι Λάζαρου με ΑΕΛ
Έπειτα από 95 λεπτά που κουτουλούσε στην άμυνα της ΑΕΛ, όλα μοιάζουν να χάνονται για την ΑΕΚ. Το όνειρο του νταμπλ μετά από 40 χρόνια σβήνει, η επερχόμενη φιέστα για το πρωτάθλημα θα γίνει με λιγότερο ενθουσιασμό, στο μυαλό των οπαδών της στριφογυρίζουν ήδη πικαρίσματα των οπαδών του ΠΑΟΚ «φοβηθήκατε να περάσετε στον τελικό». Ώσπου ο Λάζαρος να βάλει την γκολάρα που (δίκαια) τον μετονόμασε σε «LC7» και μια ακόμα ιστορία ΑΕΚτσήδικης φετινής τρέλας αποκτήσει (κι εκείνη) happy end.
Καλα ρε φιλε τωρα...εκατσες και βρηκες 7 σημεια απ ολη τη χρονια για να υποστηριξεις το 'μαγικο' 7;;; Οτι να ναι....εγω μπορω να στα κανω ανετα 8 ή και 6 αμα γουσταρεις. Απλα βρες μου εναν αριθμο να βολευει μαγικες θεωριες. Να μαστε λιγο σοβαροι ρε παιδια...
Ευγε , φιλε ΑΕΚ means TO ATTACK για αυτην την τοσο αναλυτικη και εμπεριστατωμενη αναλυση σου για τις ειδκες ψυχικες δυναμεις της φετεινης ΑΕΚ!!!
Μεγάλε Λυμπε....
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ / ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ / ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΠΑΔΟΙ / ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, // ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΩΜΕ / ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΜΕ / ΚΑΙ Σ' Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΩΜΕ / ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ. // ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ / ΜΟΝΟ Θ' ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ / ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ / ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΜΕ. // ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ / ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΝΩΣΙΤΕΣ / ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩΜ' ΑΦΟΡΜΗ / ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ' ΑΛΗΤΕΣ. // ΑΥΤΟΙ ΘΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΝ / ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ / ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ / ΚΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΛΟΙΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ / ΣΤΟΥ ΤΟΥΦΕΚΙΟΥ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ / ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΩΜΕ / ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ. // "ΡΙΞΤΕ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΣΠΙΡΤΟ ΝΑ ΠΥΡΠΟΛΗΘΩ / ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΠΟΛΥ Μ' ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ / ΚΙ ΟΣΑ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΕΤΑΞΕ / ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΠΡΑΞΗ. // ΚΑΙ Μ' ΟΣΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΕΛΙΣΑΝ / ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ / ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ / ΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑ ΣΤΕΙΛΕΙ. // ΚΙ ΕΙΜΑΣΤ' ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ / ΘΑ 'ΧΩΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ / ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝΕ / ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΤΑ ΝΤΕΡΤΙΑ. // Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ 'ΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ / ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ / ΜΕ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ / ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ. // ΜΟΛΙΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΕΛΙΣΑΝ / ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ / ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ / ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ. // Μ' ΑΥΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ / ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ / ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣ' ΣΤΟ ΝΑΟ / ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ.
Γ. Γ. Χαλκίδα
Και εμεις θελουμε το νταμπλ και θα το παρετε για να μας το δωσετε. Τελος!!!!!!!
Νικόλα μην μας πιάσουν κορόιδα με Αραούχο. Τον αγαπάμε αλλά είναι αργός...
ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΕΤΣΙ? ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝΤΙΝΒΡΙΣΚΟΒΙΤΣ...
ΡΕ ΛΥΜΠΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!
Από τις πιο συγκινητικές στιγμές η αποθέωση του Λύμπε όταν ανέβαινε στο βάθρο! Σε αγαπάμε Νικόλα
ΜΠΡΑΒΟ σε αυτον τον αθλητη ΚΟΣΜΗΜΑ , που σημερα εχομε την τυχη να υπηρετει παναξια απο τεχνικο ποστο την ομαδα μας. Επειδη ξερω οτι δεν υπαρχει ουτε ενας οχι μονο ΑΕΚΤΖΗΣ αλλα και απο τις αλλες Ελληνικες ομαδες. που να μην θαυμασε την ποδοσφαιρικη αξια του μεγαλου ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, που η τυχη τοφερε να αξιωθει ως πρωταθλητης οχι ως ποδοσφαιριστης, που γεμιζε με γκολαρες καθε χρονο τα διχτυα ,αλλα ως παναξιος τεχνικος της ομαδας μας. Του αξιζει λοιπον και με το παρα πανω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να εχει ξεχωριστη θεση στο πανθεον των πολυ μεγαλων ποδοσφαιριστων που περασαν απο την ιστορικη και πολυ-δοξασμενη ομαδα μας !!!
ΠΩΣ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΚΟΥΠΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ .ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΣΗΚΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ.....
"Από το Σεπτέμβρη που είμαι εγώ στην ομάδα, το πιστεύαμε καθημερινά".
Και αυτή είναι η μεγάλη συνεισφορά σου μεγάλε Λύμπε. Εμπέδωσες πνεύμα ΝΙΚΗΤΗ στην ομάδα.
Ξέρω ότι έχεις κλείσει και Λουντ, που είναι κολλητάρι τού Χουλτ. Και μετά το ΝΤΑΜΠΛ πάμε για πιο high καταστάσεις.
Πόσο γουστάρω που είναι αυτός ο άνθρωπος στην Αεκαρα μας! Αντικειμενικός, λακωνικός και πάνω από όλα άνθρωπος με ηθικές αξίες!
Λυμπε κάνε κονε για Λουντ και κουρμπελη και το κέντρο μας θα γίνει δυναμιτης. -
Μετά κάνε κονε για Κονε και μετά πάρε και κανέναν εσύ γτ δεν έχω κάνει άλλο scouting :X
Το νου σου,Νικολα, μην σε ακουσουν οι ακατανομαστοι. Μπορει να κανουν ενσταση οτι προκαταβαλεις το αποτελεσμα. Ουτος η αλλος, με την μ@..κια που τους δερνει, τα ΜΠΑΟΚΙΑ θα πανηγυρισουν. Ρε βουγια που τα θρεφει ο ΧΑ-ΙΒΑΝ.
Και ο Λουτσέσκου ...το νταμπλ θέλει...